מילות אהבה

hezilevi000

New member
מילות אהבה

אני עייף אני באמצע הניקיון של הבית מרגיש חסר ביטחון בזוגיות לאחר המשבר לפניי כשלוש שנים אני אדם אחר נהייתי רומנטיקן מחדש מחפש להיות לצידה
יכול שעות להסתכל על העניים שלה תבינו אנחנו נשואים כבר 18 שנה כשהיא מדברת אני מחפש מילים חמות מילים שיגידו שאנחנו לנצח ( כמובן שלא בכול מחיר ) אני פוחד לאבד את הריח שלה אומנם אני חזק יותר ומוכן נפשית ומנטלית לפרידה אבל המסר שאני מקבל הוא שהכול בסדר ושהזוגיות היא אחרת שיש אהבה אבל הורס אותי שהיא פתאום מחפשת את עולם התיקשור את עולם המסרים ושם אני מוצג באור לא טוב המתקשרים למיניהם לא יודאים מה הם יכולים לעשות לזוגות ולאנשים שמאמינים להם הם יכולים להרוס זוגייות
אלוהים אני עייף רוצה רק להניח את הראש ולישון הדמעות רוצות לצאת אבל אני עוצר אותם מחפש מי שיבין אותי שיקשיב לי

אפינק'ה

המוטו שלי בחיים - קח ת'באעסה בסבבה

ואני יכולה להעיד שבשבילי זה בינתיים עובד לא רע

מאחר ש

מבריקה במיוחד אני לא <לראייה, מיזוגן עבד על כולם יופי שנים ולא עליתי עליו עד אשר מעד>
אז האפשרות הנותרת היא שהתחפושת לא משהו <עדיין רואים פלומות שיער סמיך על הרגליים, מבצבצות מתחת לשמלת השבת של חנל'ה>

מיזוגן

New member
אין המועד מעיד על כסילותו, גברת מפלצת

וכראייה אל"ף אני מגיש לך את הגברת שולה זקן, המעידה על פרצופה של המדינה באמצעות פניה של הפרקליטות במקום פניה שלה עצמה. ואם ראייה זו אינה מספיקה לך, אני מציג כראייה בי"ת את העובדה הבסיסית שתרנגול כמוני אינו מועד לעולם. מי שלמעשה מעד היה הניק החילוני-שמאלני-שיינקינאי-ליברלי-פמיניסטי שלי, שנפל קורבן לפזיזותו חסרת המעצורים. מה שמייצר לנו את ראייה גימ"ל והיא שלאחר כל כך הרבה שנים, את, כמו יתר מועדות הפורום הנאור, עדיין לא שואלת את מוחה הנשי שאלה בסיסית אחת: האם ומדוע הוא משוכנע שדווקא אני הוא הניק הפיקטיבי בין השניים?

ומכיוון שנראה שהטראומה לא מרפה ממך, גברת מפלצת,
ומכיוון שלאחרונה את מתענגת על שירים לא ברורים בשפה זרה,
הריני להקדיש לך שיר כזה עם תרגום לעברית.
לא כל מועד הוא מלך,
וזו כל האמת

ההסבר יהיה פשוט

ומותאם במיוחד לתרנגול. כפרות - היחידים שמנהלים דיאלוגים סוערים עם איבריהם הדומיננטיים לגבי קנקנו/ה של פלוני/ת אלמוני/ת אילו בני האחווה שלך.
לנו הנשים יש לצורך שיקוף לקראת קבלת החלטות הרות גורל את החברות/האחיות/האמהות. לכן אם לא שאלתי לגבי קושייתך באף אחת מן האינסטנציות הקריטיות הללו, מעיד זה על כך שלא היה זה חשוב מספיק. מובן לי שבלול בו גדלת לא תורגלת להוקיר תודה על יחס, ושהחומר הזה מזקיף קומה טוב יותר מכל זקיפת זכות
. אז אם לא מלך אתה, נא להשיב עטרה ליושנה בשעות הקבלה של המזכירות.

זה כבר

לגזברות. התשלום על הטיפולים הקוסמטיים מתבצע בימי ב'-ד' בין השעות הקטנות של הלילה לשעת מבחן של היום.
כל ההכנסות קודש לאוכלוסיות נזקקות של הפורום.

seeyou

New member
לדעתי,אחרי 18 שנות נשואים אתה לא צריך לחפש

"מילים חמות " אלא תמשיך להיות כפי שהיא מכירה אותך
כפי שהיא רגילה

אל תפחד שתאבד אותה

אם זה צריך להיות לא תוכל לעצור בעדה במילים יפות או חדשות

ה"פחד" שלך רק ישתק אותך יותר

אתה עייף רוצה רק להניח את הראש ולישון ?

זה מוקדם מידאי-אתה עדיין "צעיר"- זמנים קשים יותר עוד לפנך

יוסי

אתה דו משמעי

מצד אחד המשבר עבר. אתה מחפש מילים חמות לאהוב אותה.
מצד שני אתה מציין רעיון של פרידה ומוכנות להיפרד אחרי תהליך, כשאתה מציין שכן יש מחיר לאהבה הזו.
שאתה לא באמת נמצא שם כדי להסתכל ולהנות ממנה.
קצת מנוכר הייתי אומרת. אתה נוגע לא נוגע באינטימיות, שים לב.

זה לא נשמע כמו קשר שאתה מעוניין להשקיע בו יותר מדי.
תקן אותי אם אני טועה.

אייבורי

New member
אלוהים ישמור אותנו

ממשברי גיל הארבעים

בכל מקרה, הזכרת לי בדיחה ישנה
על אישה שאומרת לבעלה "חמודי, אתה אף פעם לא אומר לי מילה חמה"
הבעל מסתכל ועונה לה "שתשרפי אמן"

למעלה