מילון עברי-עברי מקוון, חינם, היכן?

מילון עברי-עברי מקוון, חינם, היכן?

מילון "רב-מילים" מילון מצויין, אבל לי כאדם פרטי לא כדאי לשלם עבור השימוש הנדיר שהייתי עושה בו. האם מישהו מכם מכיר מילון מקוון עברי בחינם בתודה ---

nevuer

New member
אוי, איזה יחצ"ן גרוע אני ../images/Emo122.gif

אני תמיד שוכח.

יש. בשפות אחרות, ממוסדות נדיבים

יש באנגלית, בצרפתית בספרדית בגרמנית בעברית לא. קמצנים! חשבתי שאולי משרד החוץ או שגרירויות ישראליות יהיו מעוניינים להפיץ את השפה העברית בין יהודים/ישראלים בחו"ל אבל אצלינו לא חושבים רחוק...

אני מכירה

היות וגם אני בררתי על כך בעבר.. אך מכיוון שבפורום הזה ובפורום פסיכומטרי היו "נפשות טובות" ... לא מגלה להם.. אתה מוזמן לפנות אלי במסרים .. ואתן לך את הקישור... זה בעיקרון אתר הכנה לפסיכומטרי, אך אוצר המילים שם ממש שווה ומעודכן להיום. מילים נרדפות-עברית-עברית, ואנגלית-עברית. יש שם גם מבדקים . ממש שווה וקליל.

סתם

שגם אני ביקשתי בפורום הזה המלצה למילים נרדפות, כמו תפוח אדמה לוהט הפנתם אותי לפורום פסיכומטרי ושם ניתן לי שירות דוב עם עלבונות סמויים ומרומזים שזה תרגיל שיווקי. ונסיונות בהודעותיי לרהביליטציה (הסברתי שם שהופנתי מהפורום הזה לפורום פסיכומרטי - והמנהל מחק את ההודעה הזו) נכשלו היות ונמחקו הודעותיי, ונחסמתי מהפורום פסיכומטרי. כשהבאתי לידיעתכם את העניין לא הגבתם בענייניות. ואני רואה שגם בשרשור הזה לא מגיבים בעינייניות. לכן לא ראוי שאמליץ בפניכם... הנה השרשור המדובר

learned hand

New member
אבל... אבל...

אנחנו לא אחראים למה שקורה בפורום פסיכומטרי, נכון? למה להעניש את הפורום שלנו על מחדלי פורום אחר? לגבי התגובה שלנו - יכול להיות שאנחנו פשוט לא יודעים אם יש תוכנות או אתרים חינמיים כאלה. לגבי השרשור הזה - הרי אני הפניתי את השואל הנכבד לויקימילון. מה לא ענייני בזה? השואל אפילו הודה לי
אם תפרסמי כאן את האתר שאליו את הגעת, יוכל פונה פוטנציאלי עתידי לבצע חיפוש בפורום, למצוא את האתר ולהעשיר גם הוא את ידיעותיו. מי שירוויח מזה אינו הפורום, אלא ציבור הלומדים למבחן הפסיכומטרי. לכן, אני מציע לך לשקול דעתך בשנית.

בלי אבל

למה את מפילה עלי את הבעיות של אחרים שנכנסים לפורום שלכם? אני לא חברת הפורום שלכם.. לי לא עזרתם - פעמיים .. כתבתי שאני מוכנה למסור במסרים ואכן מסרתי לכל מי שביקש, מה יותר טוב מזה?

uriozmor

New member
ל"ה, רדי מזה ../images/Emo8.gif

יש אנשים שלא יהיו מרוצים אף פעם.

חייבת להתנצל.

התבלבלתי בינכם לפורום השכן - אק' חלופית ללשון עברית. סורי.. כל מה שכתבתי - מיוחס לפורום השכן. סורי

למעלה