מילון הפורום

מילון הפורום../images/Emo63.gif

אני אשרשר אותיות וכל אחד יוסיף ערכים כאוות נפשו (כמובן באות הנכונה!)... שוטו...

"אני טקסט פוליטי? יאאאאאאאאאאאא"

שיר של להקת, "נושאי המגבעת" המהוללה (שבין חבריה נפקד רם אוריון). העוגיות עשו לשיר קאוור מטורף במסגרת מופע מחווה למגבעות. בתקווה שהשיר יכלל באלבום הבא...

אור זובלסקי

(בחרוזים) מתופף העוגיות לשעבר, עז אותנו לארצות נכר, שהוא הלך ליבנו נשבר, את חקו תפש מתולתל שיער.

איי איי איי יאיא

הפתיחה המפחידה ביותר שנעשתה לשיר, לא לשמוןע הבםול ווליום, השכן מלמעלה יחטוף התקף לב. (כמובן שמדובר כאן על "איזה גבר")

mamalala

New member
אני זוכר שפעם ראשונה ששמעתי את הדיסק

של העוגיות זה היה לפני השינה ופתאום יש את האי אי איי יאיי ןקפצתי כל כך גבוה שכמעט נתקלתי בתקרה

limors2

Well-known member
בארבי ת"א/כפ"ס

מקום/ות שנערכו בהם כמה וכמה הופעות עוגיתיות!

גרם!

אז אני אוסיף כמה. ב"גרם" אולפני הקלטות נאפה ובושל אלבום הבכורה של העוגיות. תחי האינפורציה הלא-רלוונטית בעליל!

limors2

Well-known member
לא ידעתי דבר כזה!

מעכשיו, "גרם" לא תהיה יותר רק מידת משקל בשבילי! אם אזכור את פרט המידע הזה, כמובן. בגילי המתקדם הזכרון לא מתפקד כמו פעם.

limors2

Well-known member
מה זה "דבר כזה"?../images/Emo4.gif

לא לישון יותר באמצע היום.

גבע, דודו.

נולד ב-1950, אמן, מאייר וסאטיריקן. מגדולי הקומיקסאים והקריקאטוריסטים בארץ, בעולם, בגלקסיה וביקום. תרם רבות לעיצוב האומנותי של העוגיות והאתר הישן שלהם בפרט, זכה להקדשה חגיגית באלבום העוגייתי, שבצילום עטיפתו אף מופיע בנו, אהרון גבע. עבר לעולם שכולו טוב ב-2005 מפאת כשל לבבי ארור. לאחר מותו של גבע הוצב על גג עיריית תל אביב ברווזו האגדי, לכבודו הופיעו בין היתר העוגיות.

למעלה