מילון הפורום -עאלק

backdoorslam

New member
מילון הפורום -עאלק

ברשימת המאמרים יש "מאמר" שנקרא "מילון הפורום". מסמך, כביכול רשמי, שמתיימר להסביר מושגים מעולם משחקי התפקידים. ובכן, מה יש לנו שם? "טאליסמן – משחק קופסא שהוא משחק תפקידים." טעות - טליסמן הוא משחק לוח שאינו כולל משחק תפקידים. אין אינטראקציה בין הדמויות. אין "גילום" דמות. "מבוכים ודרקונים - (d&d-dungeons and dragons) – אחת משיטות המשחק הנפוצות ביותר, שמתרחשת בימי הביניים (אבירים, קוסמים, דרקונים ושאר ירקות)." - אינו מתרחש בימי הביניים אלא במציאות חלופית שמזכירה מעט את ימי הבייניים. הבדל קטן, אבל חשוב. "נק"ן – נקודות ניסיון – בשיטות המשחק של d&d ו-ad&d הנקודות האלו היו אינדיקציה (מדד) לרמת הדמויות, ככל שהדמות הרגה יותר מפלצות היא קיבלה יותר נק"ן ->עלתה דרגות -> נהייתה חזקה יותר -> השחקן נהייה שמח יותר." -אין לי מה להוסיף. חלילה לי מלקלקל את שמחתו של השחקן. "פרי פורם – free form – שיטת משחק שבה אין שה"מ והשחקנים מספרים מה קורה לדמויות ומקדמים את העלילה." - לא ברור בכלל. מי המציאו את השטויות האלה? אין שה"מ? אחרון, אחרון חביב: "הגילדה – כנראה משהו שקשור לאיגור (ע"ע)." - בושו והיכלמו לכם. זהו, הורדתי מה שהיה לי על הלב.

ארו

New member
אמת - הוא צודק

יש טעם לפגם במונחים והסבריהם המצויינים. לכל הפחות : הגילדה - מאגר שחקני התפקידים המקוון הגדול במדינה, בחסות "העמותה לקידם משחקי תפקידים". לא נשמע יותר טוב ?

snift

New member
אתם מוזמנים לנסח מילון חדש.

הנוכחי עלה כמילון הומוריסטי במקצת (נו טוב, יותר מקצת).

backdoorslam

New member
אולי עלה כהומוריסטי

אבל, סלח לי, עושה רושם של חפיפניקיות בעבודה, חוסר השקעה.

snift

New member
זה נכתב על ידי גולש

ועלה כמאמר. כמו שאמרתי - אתה מוזמן לכתוב משהו חדש ומקיף יותר.

pumiforever

New member
אולי ...

כל אחד יבחר לעצמו מונח ויכתוב עליו, ואז נחבר הכל בייחד, ונעשה מילון אבן - דרקון ?

מילון!!!!

אני רוצה את הערך "ביצה"... יש כזה? אם לא, אולי "ביצת דרקון"? זאת תהיה ביצה שבוקע ממנה דרקון...

אולי אנציקלופדיה?

כי אם מביצת דרקון בוקע דרקון, מה בוקע מביצת דרקון קטנה? דרקון קטן? או אולי לא בוקע כלום והביצה צריכה לגדול? (יש ביצי דרקון פברז´ה?)

מביצת דרקון קטנה לא בוקע דרקון

היא בכלל לא בוקעת. היא ביצה יציבה בנפשה ובגופה

DDN

New member
יציבה בנפשה וגופה?

כנראה אנחנו לא מכירים את אותה הביצה

תודה על האמון...

תאמינו לי, מאז שהתחלתי לקחת את הפרוזאק באופן קבוע, להשתמש בטכניקות שהפסיכיאטרים נתנו לי לשיפור התקפי הפסיכוזה, להתפלל לאלוהי הבטטה באופן יומיומי ולבנות גל אבנים גדול לזכר השפיות שהיתה לי פעם, הפכתי להיות הרבה יותר יציבה ורגועה. חוצמזה - אוף אתכם.

DDN

New member
את מתפללת לבטטה ?!?!?!?

בושה! אותך לאלה הצנונית!

דרגורן

New member
תגובת זה שהעלה את המאמר....

1. המאמרים בפורום הם רחוקים מלהיות "מסמך רשמי" לא כביכול, ולא נעלים. 2. המאמר המדובר היה, ועדיין מאמר הומוריסטי. 3. באם מושגים כגון "ע.נ.נ." לא הבהירו את זה, אז אני אוסיף לשם המאמר את המילה "הומוריסטי". 4. אני שמח שאתה יכול להוריד את מה שהיה לך על הלב. 5. אני לא נבוש ולא נכלם. 6. בניגוד לדעה המקובלת, אם מישהו יכתוב מילון (או אפילו התחלה של מילון), אנחנו (אני, Snift וגורבש) לא נגבה ממנו תשלום עבור פירסום המאמר. 7. רק בשביל להראות יוזמה, אני פותח פתיל שיקרא "מילון הפורום" ובו ניתן לפרסם איזה הגדרות שאתה רוצה (או כל חבר פורום אחר). והפתיל יעלה בתור מאמר. איך זה?

למעלה