wee man
T T h e P h a n t o m New member 15/8/03 #28 Z הו גבירותיי ורבותיי תתחילו לשרשר לפי כל מה שרשום בהודעה הראשונה והשנייה.. תהנו ותעשו שזה יהיה קשור לג'קאס וCKY שלכם... קרן
Z הו גבירותיי ורבותיי תתחילו לשרשר לפי כל מה שרשום בהודעה הראשונה והשנייה.. תהנו ותעשו שזה יהיה קשור לג'קאס וCKY שלכם... קרן
V VVEE MAN New member 15/8/03 #59 ../images/Emo45.gifוואי רעיון גדול!! כפי שאת יכולה לראות כבר מילאתי דיי הרבה ואני ימשיך למלאות
B BiAAcH New member 15/8/03 #80 קרן, אני רק רוצה... להגיד לך סחתיין על השרשור , יצא מוצלח מאוד, ותמשיכי ככה!!
T T h e P h a n t o m New member 16/8/03 #85 ../images/Emo13.gif שנסיים אותו... חוצמזה- תסתכל על ההודעה הראשונה (=זאת שמתחילה את השרשור) ותראה שהצעתי לשים את זה במאמרים או איפשהו..
../images/Emo13.gif שנסיים אותו... חוצמזה- תסתכל על ההודעה הראשונה (=זאת שמתחילה את השרשור) ותראה שהצעתי לשים את זה במאמרים או איפשהו..
B BiAAcH New member 16/8/03 #90 לקעתי לתשומת ליבי... זה יופיע גם במאמרים וגם בטאגליינס, אבל לפני שאני אשים את זה, אני אמחק הודעות שלא היום במקום...
לקעתי לתשומת ליבי... זה יופיע גם במאמרים וגם בטאגליינס, אבל לפני שאני אשים את זה, אני אמחק הודעות שלא היום במקום...
H holly shit New member 16/8/03 #93 ל Frostaling אתה בטוח שהבנת תשרשור שזה מילון גיקאס ולא צריל להביא סתם מילים שמתחילות במילה כי אני לא מבינה מה הקשר ER
ל Frostaling אתה בטוח שהבנת תשרשור שזה מילון גיקאס ולא צריל להביא סתם מילים שמתחילות במילה כי אני לא מבינה מה הקשר ER
T T h e P h a n t o m New member 16/8/03 #94 זה חדר חירום... כידוע לך (אני מקווה ) לפעמים חברי ג'קאס/CKY נפצעים במהלך "עבודתם" וצורכים את שירותי ביה"ח הקרוב ולעיתים אפילו את חדר המיון! חדר החירום! לכן- ER - חדר חירום בביה"ח קשור בג'קאס וCKY ורלוונטי ביותר שהוא יופיע במילון ג'קאס וCKY. דבריי מובנים?
זה חדר חירום... כידוע לך (אני מקווה ) לפעמים חברי ג'קאס/CKY נפצעים במהלך "עבודתם" וצורכים את שירותי ביה"ח הקרוב ולעיתים אפילו את חדר המיון! חדר החירום! לכן- ER - חדר חירום בביה"ח קשור בג'קאס וCKY ורלוונטי ביותר שהוא יופיע במילון ג'קאס וCKY. דבריי מובנים?