מילוי DataSet בטבלאה ריקה?

Zeliran

New member
מילוי DataSet בטבלאה ריקה?

אני מנסה למלא DataSet באמצעות Fill של OleDbDataAdapter אבל בזמן הריצה אני נתקל בהודעת שגיאה כאשר אני מגיע לפקודה הזאת בד"כ היא עובדת אבל שכאשר הטבלאה המסוימת ריקה מנתונים (עמודות יש) אז אני מקבל הודעת שגיאה כללית.. זה יתכן בכלל למלא DataSet בטבלאה ריקה? ואם לא, איך אני יכול להיות בטוח שהסיבה שלא היה ניתן לטעון את הטבלאה היתה בגלל שלא היו בה נתונים ולא בגלל סיבה אחרת צרפתי קישור ל DataGrid שאמור לעשות זאת..אבל בסביבת ה web, יש דרך שיהיה אפשר להמיר אותו ל Windows Forms?

Zeliran

New member
אני לא ממש מקבל פרוט, אלא

השורהעם הבעיה פשוט מסומנת ואני מקבל את ההודעה:
An unhandled exception of type 'System.Data.OleDb.OleDbException' occurred in system.data.dll​
וכן, אני מריץ אותה בדיבאג

Zeliran

New member
ועוד משהו...

בפקודת ה SELECT ב OleDbDataAdapter השתמשתי גם ב ORDER BY בתוכנית שבניתי יכול להיות מצב שהמשתמש ינסה לפתוח טבלאה שאין בה את את העמודה שאותה אני צריך ל ORDER BY ולכן מן הסתם לא יהיה ניתן להציג את הטבלאה, איך ניתן גם להפריד שגיאה כמו שיש לי מקודם, לבין שגיאה שכזו?

Zeliran

New member
../images/Emo41.gifבעיה בקימפול תוכנית

משום מה, כאשר אני מנסה לקמפל את התוכנית, אני מקבל את השגיאה:
An unhandled exception of type 'System.ComponentModel.Win32Exception' occurred in system.windows.forms.dll Additional information: Error creating window handle.​
מה יכול לגרום לכך

Zeliran

New member
../images/Emo3.gif הסתדרתי..

אין לי מושג איך קשור מה ששיניתי בקוד לבעיה עצמה.. אבל.. אני מניח שככה זה במחשבים..

Zeliran

New member
הפיכת טופס לצורת עיגול

קבעתי שלא יהיה לטופס גבולות או כותרת ושמתי את קובץ א bmp בתור רקע קבעתי במאפיין של ה transparentkey את הצבע שאני לא רוצה שיציג, אבל כאשר אני מקמפל את התוכנית, אני עדיין מקבל את התמונה הרגילה, עם כל הצבעים בצורת ריבוע מה אני לא עושה נכון?

Zeliran

New member
קראתי ב msdn שאפשר גם

לקבוע תמונת bmp כרקע ואז זה גם אמור לעבוד וכך גם אפשר ליצור צורות יותר מורכבות ביותר קלות מכיר משהו כזה במקרה?

yuval k

New member
זה העיקרון

(במקום לצייר צורה פשוטה עליו, אתה מצייר את ה-bmp עליו)

Zeliran

New member
אז למה בעצם מה שעשיתי לא עבד?

איך אני יכול לצייר עליו את ה bmp לא ע"י קביעתו כרקע לטופס?

yuval k

New member
כמו בדוגמה שם: ישר על אובייקט ה-

Graphics (המתודה DrawImage).

Zeliran

New member
../images/Emo41.gifמממממממ....

יש לי DataGrid ובו כל מיני נתונים.. איך אני יכול להעתיק את כל הנתונים שב DataGrid לטבלאה במסד הנתונים? יש דרך קצרה מאשר ריצה על כל נתון ב datagrid?

Zeliran

New member
../images/Emo41.gifועוד...

איך אני יכול להעלות קובץ לשרת FTP? (מ win Form)

למעלה