מילוי שק איגרוף

Telkontar

New member
מילוי שק איגרוף

שלום שלום, שאלתי היא כזו: היכן אני משיג נסורת גומי? המטרה היא כמובן מילויו של שק איגרוף. אם ישנן הצעות לגבי חומר אחר אשמח לשמוע (אמרו לי שסמרטוטים זה דיי רע כי הם כל הזמן יוצאים...)

נסורת גומי - הרבה פעמים במגרשי

גרוטאות וחיסול רכבים. בנוסף, אפשר למלא באפונים יבשים - זה עולה יותר אבל נותן אפקט הרבה יותר טוב, מצד אחד יותר קשיח ומצד שני בגלל הרווח בין האפונים לא נגרם נזק ליד.

Telkontar

New member
אפונים יבשים - מביא תולעים...

אבל סתם לאסוף ממגרשי גרוטאות? היש מישהו שמצא דרך להשיג נסורת גומי? ומה בכלל ההבדל המשמעותי בין נסורת גומי לסמרטוטים? ועד כמה כדאי להתאמץ בשביל להשיג את הנסורת?

frodo1

New member
תשמע לי

אמא שלי תפרה לי שק איגרוף ומילאתי אותו במלא בדים וזה מצויין והם בכלל לא יוצאים.

bennyTKD

New member
מילוי בחתיכות בד - איך ולמה

מה שאני עשיתי זה ללכת לתופרת, ולבקש את כל חתיכות הבד שהיא זרקה על הרצפה (שאמורים להגיע לפח...). כנראה שתצטרך ללכת לבקש 2-3 פעמים (תלוי בגודל השק שלך), אבל כל תופרת תשמח שינקו לה את הרצפה (ולא תדרוש על זה כסף). אחר כך מתחילה העבודה הקשה (זה השלב שבו אני נמצא כרגע). תוכל לקרוא לזה גם ריפוי בעיסוק. שב (אולי מול הטלוויזיה, כי זה לוקח שעות) ותגזור את כל הבדים לחתיכות קטנות, משהו כמו 10 ס"מ X 10 ס"מ. זה מאוד חשוב. אל תשתמש בחתיכות בד גדולות, כי ישארו לך חללים ריקים בתוך השק. החתיכות הקטנות דואגות לזה שהבדים יהיו צפופים בתוך השק וימלאו אותו טוב. זה נראה לי הפתרון האידיאלי, כי אם יום אחד תרצה לרוקן את השק (או אם הוא יקרע...), לא תמצא את הבית מלא מלכלוך (חול שנשפך, או אפונים מתגלגלים בכל החדרים). ולגבי איך לתלות את השק על התקרה (למרות שזה לא נשאל), כנראה שהפתרון הוא לקנות 2 ווי קרס ענקיים (באייס או הום סנטר, וכו'), שכשמכניסים אותם לתקרה הם נפתחים (ולכן השק לא יפול). בני

למעלה