מילוי לבלינצס...

מילוי לבלינצס...

תנו לי רעיונות יצירתיים...? בינתים חשבתי רק על הגבינה המעורבבת עם סוכר וצימוקים. בא לי להמציא מילוי יותר הורס. קצת מקובע כעת במחשבה. למישהו יש רעיונות?

טלפתיה

אני מחפשת מילוי לבלינצ'ס לא בהכרח מתוק, באה לי הברקה לאכול בלינצ'ס במקום כריכים, יותר טעים והרבה יותר נוח.

נו...? קצת יתר יצירתיות?

חשבתי על כבד קצוץ ויחד איתו צנימים מרוסקים בבלנדר עם שום טרי ועלי ריחן. אבל אשמח למתכונים נוספים...

nuev

New member
חומוס...

להשרות יום לפני, לבשל , למעוך ף לטגן מעט בצל שום ןתבלינים שאוהבים(מלח פלפל כמון..עשבי תיבול מי שאוהב מכל סוג..)לטגן עם מעט שמן זית ולערבב עם החומוס המעוך כמובן (או במעבד מזון או עם כף עץ גדולה של חומוס..)אגב, כנ"ל עם עלי אורז מצויין !!! עו טיפ את הבלינצ'ס עצמו תתבלו ...תבלינים / שום /עשבים..) ועוד אגב אחד גוון נוסף ..דומה פטריות..לבד או עם גבינה...אפשר למלא עם מליון דברים...תרד..תפו"א ...תערובת ירקות... בתאבון

danieliod

New member
מילוי

אפשר להוסיף לגבינה פירות יער או פירות העונה - אפשר להוסיף חלבה - קרם וניל, להטסיף גבינת מסקרפונה שמעשירה את המרקם . אפשר אגוזים עם מעט ריבה (מילוי הונגרי) לגבי מלוח - גבינה בולגרית, תרד, תמיד אפשר למלא ולאחר מכן לשפוך מעט שמנת מתוקה לבישול לתת לה להיספג בבלינצ'ס ואח"כ ללחמם בתנור או בטוסטר אובן.

יש לך אולי רעיונות פרווה?

הכי פשוט למלא בגבינה מסוגים שונים אבל מה עושה מי שאלרגי? שאלתי גם בפורום טבעונים ואני אחלוק אתכם את התוצאות לכשיגיעו.

danieliod

New member
אפשרויות

מה עם מחית חצילים וטופו - האם מותר לך? האם מותר לך קצפת צמחית? אז אפשר להמיר בחלבי ולהוסיף פירות אפשר מחית תפו"א עם בצל, פטריות, מחית בטטה ניסית פעם גבינות עיזים אומרים שהן לא גורמות לאלרגיה. בהצלחה אם יהיו לי עוד רעיונות אשמח להעבירם

לגבי גבינות עזים

מלבד הטעם המזעזע שלהן (אין מה להשוות בינן לגבינות מחלב פרה) יש בהן לקטוז. הרעיונות האחרים נחמדים, תודה

shlomlondon

New member
מילוי לבלינצ'ס: בתאבון

1. פירה בטטות עם סילאן טיפה מתוק ומשביע 2. מוקפצים - סטייל מילוי של אגרול (מי זוכר...) 3. רוזוטו אורז עם פטריות 4. טחינה גולמית עם טיפה סילאן וחלבה - מתוק והורס, עם יש לך תמרים תקצוץ ותוסיף יאמי יאמי 5. מחית פירות עם קצפת רגילה או שמנת מחלב קוקוס. בתאבון. עכשיו אני נעשיתי רעבה, ואני בדרך לחתונה, והבטחתי לעצמי לא לאכול לפני החתונה, .. רק שמחות!

shirili

New member
כשעבדתי בקייטרינג של סביון

הכנו מלית של שמנת ותפוחים אם אני לא טועה.... כמובן שיש להוסיף וניל וסוכר וכו'.. היה פנטסטי!!

למעלה