מילואים

מילואים

יקירי יצא למילואים, קשת כל הזמן שואלת איפה הוא (היא בתקופה כזאת, השאלה: איפה X? מאוד פופולרית, יחד עם - מה זה? ו... למה?), אני עונה לה שהוא במילואים ומשתדלת שזה לא יהיה מושג מופשט (ללא הצלחה רבה), למישהו יש רעיון איך להסביר לילדה בת שנה ו-9 חודשים מה זה מילואים? אה, מישהו מכיר את מילות השיר ´באנו למילואים (חשבנו עושים חיים)´? תודה מראש!

blue raphsody

New member
אבא נמצא במקום אחר

זה לא שאני ואבא של ניב פרודים גרושים וכיוצא בזה, אנחנו דווקא אוהבים מאוד (אנחנו נשואים רק שנתיים) אבא של ניב נמצא הרבה בעבודה, מילואים זה כבר בדיחה לעומת שבועות שבעלי עובד לילות, ככה אני צריכה להיות אבא ואמא לילד שקצת גדול מגיל שנה, מה אפשר לעשות?

אלה_ה

New member
השיטה שלנו-"אבא בעבודה"

לא מסתבכים עם הסברים מסובכים לילד בן שנתיים. הוא רגיל שאבא איננו הרבה כי הוא בעבודה אז גם בסיטואציות אחרות-אבא בעבודה.

שישיר

New member
אז אני דווקא כן מסבירה..

ואומרת שאבא במילואים, והוא חייל (הוא רואה אותו עם מדים), ואז פותחים ספר ורואים חיילים, רואים בחדשות (לצערנו..), הוא מדבר איתו בטלפון, ואנחנו משחקים עם הטנק צעצוע שיש לו ואני מסבירה שאבא נוסע בכזה דבר אמיתי, ושומר עלינו, וכן אבא נותן לו לראות את הרובה כשהוא מגיע הביתה... הם מבינים יותר ממה שנראה לנו, ולצערנו, זו מציאות שאנחנו חיים בא.. שיחזור מהר ובשלום!

למעלה