מילואים מיום שני.

צימעס

New member
איזה פירקתם?

מה פתאום. בינתיים רק אורזים. עוברים שני רחובות מכאן. המשאית של בעלי היבת יוצאת יום קודם. אני מעריכה שהם יביאו את הבית למצב פחותויותר סביר. בבוקר המנקה שלנו תנקה שם, והמשית תגיע לפה. מבחינת לסדר שיהיה נורמלי לילדים - חברת ההובלה מרכיזה את הרהיטים עוד באותו ערב (כלומר - יהיו מיטות כרגיל). אנחנו נעבור עם תיק ובו בגדים להחלפה לאותו יום, כלי רחצה, וסדינים נקיים לכולם. נוכל להתחיל לפרוק ראשונים את הארגזים האחרונים שנארזו. לא נראה לי שהילדים זקוקים (יותר מאיתנו) למראה של בית. בפעם הקודמת, הילדים פשוט "ברחו" לבתים של חברים בזמן שאני הייתי תקועה עם הבטן והקרטונים (פורקתותם)... אותם בתים זמינים עבורנו גם עכשיו, אחד מהם יהיה מעבר לכביש. בנוסף, הילדים מרגישים בנוח בבתי השכנים הנוכחיים שלנו.

צימעס

New member
ברור שלא.

ראשית - יש ארגזים שהחלטנו שמחכים לנו לבית הקבוע. שנית - אתמול פירקנו את הארגז עם המדים

shellyland

New member
עירית לינור אמרה פעם

שאין לך בעיה גדולה עד כדי כך, שבגד חדש לא יוכל לפתור אותה. ואם לא הצלחת לפתור, כנראה זה לא הבגד הנכון.

אטיוד5

Active member
לא בדיוק

כי את המעבר הזה (כולל המילואים שבא איתו) היא בחרה לעצמה. בששון, כנראה.

צימעס

New member
מילואים מיום שני.

עקרונית, למשך 3 וחצי שבועות (בתכלס אני בונה על קיצור משמעותי). ליום השחרור הזמנתי משאית ל 8 בבוקר. 14 ארגזים (מתוך כ 70 צפויים) ארוזים ומסומנים. פניתי לחברה מומלצת לאריזה, הם נשמעים מעולים, אבל רוצים טון כסף (אני חושבת שהמחיר הוגן). אין לי החוצפה לשלם כ"כ הרבה על עבודה שאנחנו יכולים לבד. שונאתתזה. שונאת. את המילואים, לא המעבר.

מי זה ה"אנחנו" שיכולים לבד?

נשמע לי כאילו זו רק את בסיפור הזה, אין אנחנו. וברור שאת יכולה לבד, אבל ברור גם שזה יבוא על חשבון דברים אחרים, שאולי חשובים יותר מהכסף שתשלמי לחברה. אם אתם יכולים לשלם וזה רק גורם לך להרגיש אשמה, הייתי מזמינה אותם ומשלמת. על חשבון מה את חוששת שזה יבוא? את בטוחה שזה שווה את התשישות שלך ואת התסכול שהולך ללוות את חייכם כמשפחה ב-3 וחצי שבועות הקרובים?

צימעס

New member
שאלות יפות.

אני בונה על זה שבזמן המילואים אני אארוז עם הילדים ארגז-שלושה ביום (סה"כ 20-30), אם יבואו אורחים לעזור, זה יקפוץ. השאר (עוד 30 ארגזים) יארז בשבוע שבסוף המילואים, כלומר אחרי שהאיש (להלן: אנחנו) ישוחרר לפני הזמן. 3 הגדולים יהיו בקיטנת סבתא, הנ"ל יקח חופש מהעבודה, ונארוז כמו-זוג-צעיר, עם תינוקטן אחד. אם נראה שהמצב בלתי נסבל, נעזר בחברת ההובלה לאריזה של הדברים שישארו בסוף, כאלה שנפתח ראשונים ולכן לא אכפת לנו שיארזו גרוע (הם מובילים מומלצים, והתרשמתי בטלפון שאורזנים בינוניים). (*) לזכור לבקש ממבקרים להעמיס כמה ארגזים בכל פעם. אגב, מה שהאיש שלי עשה בזמן שארזתי את הארגזים הנ"ל זה "declustering" - פינוי, מיון, וסידור של ערמות בלגן (על השידה, על השולחן, בפינת המעילים-תיקים-נעליים וכיו"ב). כשהכל במקומות שלו הרבה הרבה יותר קל לארוז. _____________________________ 800$, וזה אחרי שהסברתי לאיש הנחמד מחברת ההובלה שיודעת לארוז טוב שהסטנדרט שלהם הרבה יותר מדי גבוה בשבילי (אני לא מוזיאון מלא חפצי אומנות שבירים) והוא הוריד את המחיר פי שניים. היית מוציאה סכום כזה בלי למצמץ, רק כי את מעוצבנת על כל המילואים הזותי? על חשבון מה? לוידעת. סביר שזה ירד - באופן כזה או אחר - מהירושה.

כשאני מתעצבנת על מילואים אני יכולה לעשות

המון דברים לא הגיוניים. 800$ נראים לי אחלה פתרון לגרום לאיש שלי לא לצאת למילואים נוספים. אבל עם כל איש זה אחרת. אני זוכרת במלחמה לפני שנה, הייתי כל כך מיואשת, שבאחת השבתות הלוהטות נסעתי עם הילדים לטויס אר אס הממוזג, ואמרתי להם שיקחו מה שהם רוצים, היום מבזבזים כסף. אבל זה הסתכם בקצת פחות מ- 800$ (אולי 80$). ליבי ליבי איתך.

את יכולה למצמץ ולשלם.

וזה גם קצת מעצבן שהמחיר הוא בדולרים. אבל זה בערך חצי ממה שחשבתי ששירות כזה אמור לעלות.

וזו גם הוצאה שאפשר בקלות לדמיין

שהיא הלכה על תיקון פתאומי ויקר לאוטו או לבית. (מה אם עכשיו היה הולך הטרנקפורמטור לא היינו מחליפים?) לא שבעצם יש סיבה לעשות ככה, כי יותר חשוב צימעס במצב תקין מאוטו או צנרת, אבל אם כבר פולנים...

אטיוד5

Active member
תיראי, זה ילך ככה

עד סוף השבוע את ממלאה חצי מהארגזים בערך. בשבוע הבא עוד שליש. ובשביל השישית הנותרת כבר לא יהיה כדאי לקרוא לחברת המילואים. וחוצמזה, אני לא יודע מה כל כך מעצבן במילואים. סהכ לוקחים דברים, דוחפים לקופסאות קרטון ומסמנים מה תוכנן. והעיקר - לא למיין. להעביר את כל הג'אנק. אם נורא תירצי לזרוק משהו - בפירוק. על אחריותי שזה לא יקרה.

צימעס

New member
בחיי, נראה לי שלא הבנת שיש פה גם וגם -

גם מילואים וגם מילוי ארגזים.

אטיוד5

Active member
חשבתי שזאת אפשרות

אם כי לא היה ברור מהניסוח, ועובדה שאף אחד לא התייחס למילואים. הרי כתבת שהוא ייעדר לזמן קצר ככל הנראה, ואם כך לא תהיה בעיה.

למעלה