מילואים - הפתיחה

מילואים - הפתיחה

איך אני שונא את המעטפה הירוקה... כמו שהבטיחו, במילואים כל גבר הופך ל: 1. עייף 2. רעב 3. חרמן רק לפני שנה וחצי השתחררתי, וכבר פעם שנייה של מילואים (מה לעשות, טוחנים את הקצינים) אבל זה תרגיל, אז אין לי באמת על מה להתבכיין... אחרי היום הראשון (שהייתי עסוק בלהאבק מהרדמות) ואחרי ארוחת הצהריים (האוכל בצבא לא נהייה טעים יותר) התפנתי למשימתי השלישית... סורק בעיני את המיעוט של הילדות מסביב (כשמתרגלים לסטודנטיות עם מכנסונים, בחורה על ב' לא עושה את זה) אבל אז נעצרו עיני על סגן קטנה וחמודה על א' (מונמכים כראוי). בוחן אותה, תחת קטן וחמוד, פנים מדליקות עם חיוך שובב שיער שחור אסוף לאחור, כומתת מודיעין וישבן חמוד (כבר אמרתי?). בהזדמנות הראשונה, שיחה קצרה, מיותרת "מה עושה כאן?" - "באתי לתת "מעטפת" לתרגיל" "את כאן כל השבוע?" - "לצערי" "למה על א' בשטח?" - "אני לא אהבת ב' ... ואין לי עם מה למלא את זה " "בלה בלה בלה?" - "בלה בלה בלה בלה בלה...." בכל יום חייוכים, נגיעות קלות, שיחות להפיג את השיעמום... המאהל שחזרנו עליו כל לילה היה בשטח מלא קוצים מסביב, מגורי בנות מופרדים ב"יוטה" כרגיל, ומבנה אחד משותף של מקלחות שדה עם בריח כדי שהבנות יוכלו לנעול. "מתי את יורדת ממשמרת?" - "נראה לי שאני אכנס להתקלח, אלך לארוחת צהריים אסיים כאן את הדו"ח ולישון" "אז אולי..." אני מלביש על פני מבט שובב וזדוני "תסיימי את הדוח עכשיו, נלך לאכל ואז מקלחת?" אומר בצורה לא שקופה דייה. - "ואללה!" מחייכת "מקלחת ואז ישר לישון קצת" מבהיר את עצמי "אז ב 13:00 במקלחת? קבענו?" - "מה קבענו? למקלחת?! היא שואלת עם חייוך של "צחוקים איתך". "כן, מה חייבים לבזבז זמן מיותר בנסיעות, ובתי קפה? אנחנו כאן עכשיו לא? אני מבטיח שיהיה נחמד!" היא מביטה בי במבט מוזר. "אני אהיה שם באחת, את יכולה להבריז עם לא בא לך, אבל זה יהיה חבל" אני מכריז תוך כדי הליכה...

המקלחת

** למי שלא מכיר, מקלחות שדה הן מבנה בגודל חצי מכולה, עם ארבע קירות גג ורצפת עץ (כמו של סאונה רק מג'ייפה) שבו בין 4 ל 6 ברזים של "תוש" בחלל אחד (כלומר אין מחיצה בין ברז לברז) בחמישה לאחת אני נכנס להתקלח, תולה את המגבת, פותח את החמים, מתקלח... מקווה. דפיקה מהוססת בדלת, "כן!" עונה. "טורקיז?" שואלת. "אני שמח שבאת" מחייך כשהיא פותח את הדלת, נכנסת ביהסוס, וסוגרת אחריה את הבריח כאילו הטירנוסאורוס מגורסיק פארק בצד השני. בוחנת אותי, אני מתחיל להזדקר. "תרגישי בנוח..." היא מתקרבת תולה את המגבת, מורידה את המכנסיים חושפת תחתון מכנסון בצבע... נמוך נמוך, מדליק! נאבקת בשוליים של המכנס שלא ירטבו מהריצפה "רואים שאת ג'ובניקית" מסננן "חוסר מקצועיות לבוא ככה למקלחת" בשוק מזה שעדיין הסלנג הצבאי שגור בפי... היא מחייכת, מורידה את החולצה, שדיים מקסימות נגלות להן.מחייכת במבוכה, בוחנת גם אותי שוב. מגלגלת עיניה לצדדים, כאילו מתלבטת, מניחה את ידיה על המותניים, בקו התחתונים, ומחליטה להוריד אותם... אני קופא, נועץ מבטים, בחורה מגולחת זה פשוט מדהים... היא ניגשת לברז הרחוק ממני, מכונת את המיים ונכנסת תחת הזרם. המים מלטפים את גופה, שערה נרטב וממנו ניגרים הזרמים של המיים שמחליקים על עורה החלק. מתח מטורף! שנינו מביטים זה על זה, כאילו מביטים בטלויזיה, ומחייכים. היא מוציאה את השמפו, מעבירה על השיער, מושכת ראשה לאחור...

הטירוף

אני מחליט שהספיקו המבטים, ניגש אלייה, לאט, משחיל את אצבעותי בשערה הרך, ריח השמפו מטריף יותר מתמיד, לא נוגע בה עם גופי, אבל נמצא במרחק אפסי ממנה, מרגיש את נתזי המים שעפים ממנה עלי.היא עוצמת את עינייה, אני מלטף את ראשה וחופף לה את הראש (ניתן לחזור על הפעולה לפי הצורך) מרגיש איך היא מתמכרת אלי, ואני מתמכר אליה. מושך את הרגע ככל שאני יכול... היא נושכת את שפתייה, לסרוגין העליונה והתחתונה, נותנת למים להחליק עליהן. אני מתנפל עלייה, בנשיקה מטריפה. היא מייד נצמדת עלי בטירוף, מחבקים מנשקים מלטפים בטירוף של תשוקה אדירה, אני זקור לגמרי, נלחץ כנגד הבטן המושלמת שלה, מנשק, שותה. השמפו נוזל על הגוף של שנינו, עושה את המגע חלקלק וריחני. מעביר ידים על העורף שלה, על הגב, המותניים הירחיים, התחת, שוב המותניים וחזרה לכתפיים. רוקדים מחול אבסטראקטתי עם היידים, נצמדים הכי חזק שיכולים, חלקלקים. אני דוחף את שנינו לכיוון תיק כלי הרחצה, ומוציא משם קודנום בלי להפסיק לנשק אותה. פותח את האריזה, מוציא אותו. מתרחק ממנה לשניה, מציב אותו במקומו, והיא, כאילו בתיאום מושלם, מגלגלת לי אותו למוקמו בטיבעיות. עוצרים למבט עמוק בעיניים, מאטים את הקצב, היידים שלי נעות מטה לכיוון ישבנה, הידיים שלה מעלה אל מעל כתפיי. ובפעולה אחת, אני מרים אותה והיא משלבת את רגלייה מאחורי גבי. היא ניצבת בדיוק מעל, נוגעת רק בקצה. אני אט אט מוריד אותה, מרגיש איך אני מחליק לתוכה, העינים שלנו לא זזות אלו מאלו, אני רואה במבט שלה כל מילימטר שנכנס לתוכה, שכאילו ממלא אותה אנרגיה. מתחיל לעלות אותה, ולהוריד חזרה, היא עוזרת עם הידיים שלה, כאילו רוצה להכתיב את הקצב, מתחילים באיטיות מטריפה, תחת הזרם, רק צליל המים המתנפצים על ריצפת העץ מלווה את נשימתינו. מגבירים את הקצב, היא נשענת לאחור מגבירה את החיכוך, אני מניע גם את האגן שלי, מנסה להאיץ, נכנסים שוב למערבולת של טירוף, מאיצים, מתנשקים, אני כבר לא מחזיק אותה בישבן, היא מחזיקה את עצמה בעזרת ידייה על כתפי, ורגלייה השלובות סביב לגבי. אני אוחז במותנייה ועוזר לה לנוע מעלה ומטה, היא מתכווצת קלות. הנשימות נעשות כבדות יותר ויותר. אני מצמיד אותה לקיר במכה! שומע את החבטה על המבנה הרעוע, מגביר את הלחץ, היא מגבירה את הקצב, משחררת אנחות קטנות, עוצרת את עצמה שלא לצעוק, מנשקת לי את הצוואר, נאנחת לתוכו כאילו הוא ישקיט את הקול, מגבירים את הקצב, חובטים בקיר המתנדנד. היא רוצה לצעוק, אבל במקום פשוט שואבת לי את העורף, משלבת את רגלייה חזק ככל שיכולה, מצמידה אותי אלייה בכל כוחה. אני מרגיש איך רעדים קטנים שוטפים את גופה, לוחץ אותה חזק יותר ביני ובין הקיר, מרגיש אותה רוטטת סביבי! מושך את ההרגשה המטריפה כמה שיותר, מחזיק כמה שאפשר ואז, בהתפרצות הממושכת שלה, אני מתפרץ ונושך את צאוורה כדי לא לצעוק.... מתנשמים, מביטים אחד על השני בחיוך. אני אוחז במותנייה ומרים אותה מעט, כאשר אני יוצא עוברים דגדוגים על שנינו, מניח אותה בחזרה על הכפכפים שלה. נצמדים שוב לחיבוק, היא מצמידה את ראשה אל החזה שלי, נותנים למיים לשטוף אותנו... (ההמשך, בהזדמנות.... תגובות?)

The Big Men

New member
מדהים. . . אחלה סקס

חרמנת אותי רצח סיפור באמת יפה, אבל אם תוסיף עוד קטע עם תיאור הגמירה של שניכם זה יטריף עוד יותר

עשית לי חשק למילואים...

NOTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT..... תאמת, אם גם לי תצוץ סגן במדי א' במקלחת, מוכן לאכול לוף שבוע...

bugbuster

New member
../images/Emo6.gif הממשך? והתגובות?

בוינ'ה, אתה נוחת לך ככה אחרי ארבעה חודשים, ועוד מעמיד תנאים
סתם...
טוב לראות אותך. ההמשך ההמשך כמובן!
ורק שלא יהיה כמו בפעם ההיא בתחילת ספטמבר, כשההמשך היה בסופו!

למעלה