מילואים בשח"מ?

yona7777

New member
מילואים בשח"מ?

שלום! רציתי לדעת, האם שוטרי שח"מ עושים מילואים בצבא? אני הייתי בשח"מ שלוש שנים (מטא"ר),כשהשתחחרתי, בבקו"ם נתנו לי מין פתק קטן, משהו כמו "טרם נמצאה עבורך יחידת מילואים... ייצרו איתך קשר בחודשים הקרובים..." מאז עברו תשעה חודשים ולא שמעתי כלום. חבר שלי שהשתחרר מאותה יחידה במשטרה חצי שנה לפני גם לא שמע כלום מהצבא. נראה לכם שאני אשמע מהם אי פעם? הרי מבחינת הצבא אני לא מוכשר לכלום חוץ מטירונות 02. יש דרך לברר האם נקבעה לי יחידת מילואים? (אני מניח שהיו מודיעים לי אם נקבעה לי...?) תודה, יונתן

Super Go

New member
שח"מ עושים מילואים...

שוטרי שח"מ עושים מילואים בצבא, בד"כ ביחידות כמו דובר צה"ל. לא משהו משמעותי, רק כדי שיהיה רשום שגם הם עושים מילואים.

yona7777

New member
אז איך אתה מסביר

שאני וחבר שלי לא קיבלנו עדיין יחידת מילואים? אתה בטוח שכל השח"מים עושים מילואים? מה כבר אנחנו יכולים לעשות בדובר צה"ל?

שירןן21

New member
המילואים הם

לא רק בדובר צה"ל , גם בפיקוד העורף , בשלישות , ביחידות לקליטת אנשים מילואים , יש גם אפשרות לסיפוח לחילות כמו חיל האוויר הים או חטיבות כמו צנחנים וכו' במערך הלוגיסטי , אבטחת מתקנים , עוזרי מטבח וכו'..

Super Go

New member
דובר צה"ל היתה דוגמא...

דובר צה"ל היתה דוגמא ליחידה בה שח"מיסטים עושים מילואים. יחידות עורף בתפקידי חרטה...

למעלה