מילואים בכיף !

מילואים בכיף !

חוץ מזה: מילואים זה כיף ומי שלא עושה מילואים הוא חנונה אמיתי !!! מילואים זה מחשל, זה חברים, זה צחוקים וזה מצויין. יביאו לי דוס למילואים - יהיה לי על מי לרדת כל החודש!!! יאללה דוסים - תלבשו את מדי הקודש של צה"ל ובואו לעולם האמיתי !!! צה"ל הוא אלוהים ואין אחר זולתו.

-רוני-

New member
היי אביתר, נכון מילואים זה כיף אך

את הכיף הזה צריך להנחיל על כל האוכלוסיה ברי הגיוס ולא על חלק מצומצם מאד בעם, וחוץ מיזה גם לכיף יש גבול וכמובן גיל אני לא יודע איפו אתה משרת אבל מאז חומת מגן (צו שמונה לעשרים ושמונה יום) הינו עוד הגדוד היה שבועים אני היתי חייב לצאת לחו"ל היתי עשרה ימים ובחמשה עשר בחודש אני יוצא לשלושים ואחת יום, אז בוא אני אתן לך כצת לא הרבה מהכיף להשכלה כללית לפני שנתים עברתי את גיל השחרור (מקרבי אחי קרבי) ונאמר לי שאני חיוני בטח פריר כך אני מרגיש

אתה בודאי צעיר מאוד ואינך יודע את

משמעות לעזוב אישה עם בנק שלוחץ על תשלומי המשכנתא וילד חולה אדמת. אני מניח שאתה רווק ואינך עדיין מודע לתשלום שמשלמים אנשים מבוגרים על שירות המילואים שלהם.

אין ספק

שהבחור אינו יודע כנראה מה זה לעזוב משפחה, ילדים, עסק וכדומה. הנקודה היא שאם כולם היו משרתים במילואים או אפילו רובם, אז היינו אומרים שאין מה לעשות וכולם נדפקים. אבל, ברגע שרק אני ואתה עושים מילואים זה מביא אותנו למצב שפחות ופחות אנשים מוכנים להשלים עם העובדה שהם היחידים שמשרתים ולכן המערך מתפורר וימשיך להתפורר עד שהממשלה לא תשנה סדר עדיפות לאומי!

תודה על המחמאה !

אני עושה מילואים כבר 19 שנים ולא מקטר !!! בית, אשה וכו" זה לא תירוץ לכלום. אם רוצים אפשר ! אין לא יכול - יש לא רוצה ! אני מספיק לעשות הכל גם כשאני במילואים ! בשביל זה יש פאלם !!!

למעלה