מילואים או מיסים?

tl350117

New member
מילואים או מיסים?

יש כאלה שאוהבים כשדופקים אותם פעמיים. אני לא. או- שמסכנים את החיים במילואים... או- שמשלמים מיסים בגלל המצב... גם לשרת במילואים וגם לשלם מיסים ??? איפה הצדק ??? מה עם כל הפרזיטים שלא משרתים במילואים? למה לא לגבות מהם מיסים??? צריך לפחות לנסות לחלק את הנטל בצורה פחות מעוותת !!!

מילואים או מיסים?

אם הבנתי אותך נכון...בד"כ אלו שלא עושים מילואים גם לא משלמים מיסים, גם מלמעלה וגם מלמטה. העשירים מוצאים דרך להתחמק מכל דבר...

יש עשירים ויש סחטנים ומתחמקים(ש"ס)

ואל תלעלם ותאשים את העשירים; הם לפחות עושים עסקים ומעסיקים אחרים. מה עושה ש"ס? למי באמת היא עוזרת חוץ מלאנשי שלומה ובני משפחות עובדיה ושות? אני חושב שצריך היה בכלל למנוע זכות בחירה ממי שאינו עובד; לא תורם ? לא יכול להחליט בשבילי. ואת אלו המשלמים לש"ס כדי שתתצביע בעד הדבק לכסאם - צרי להשליך לכלא - כי בעצם בכסף שלנו הם משמנים את כסאם ומבטיחים לעצמם את מנעמי השלטון!

אהאבל

New member
האמנם?!

אני מתלהם? חוקי הכלכלה קובעים כי כסף לא גדל על העצים וכשמישהו מרויח הרבה אחר מפסיד הרבה ככה זה . ואם עשירים מרוויחים מאות אלפי שקלים בחודש (וזה בסדר להרוויח...) בעוד העובדים שלהם משתכרים שכר רעב תרתי משמע.. אזי משהו רקוב פה. אם אתם חושבים שיש מישהו פה שלא דואג קודם כל לאנשי שלומו.. אתם ... עיין ערך "פרס ישראל". בכנס קסריה בו מתחכחים העשירים בפקידי האוצר תאימינו לי שלא דנים בשיפור מעמדם של העובדים הפשוטים אלא כל אחד מנסה לקדם את עיניניו הפרטיים...

guy33

New member
גם מיסים גם מילואים וגם אין עבודה

אני עצמאי שאחד הלקוחות שלו הודיע לו שבשל המילואים פשוט מצאנו עובד אחר , יש מה לעשות נגד כך?

פוטרת?!

אם הית שכיר הבעיה היתה קלה יותר שכן זה בניגוד לחוק, ועם זאת אל תתיאש עדיין... הרמטכ"ל והעוסקים בנושא בצבא (הכתובת והטלפון מופעים על הצווים שהצבא שולח) מתכוונים להבנתי להביא את המפטרים למשפט הציבור דהינו לפרסם מיהו הנחמד שמפקיר חיל מילואים לגורלו, ובכך להפעיל עליהם לחץ ציבורי. פנה ללשכה להכוונת חילים משוחררים . בהצלחה

למעלה