מילה מרופא מגמגם

3צוריאל

New member
מילה מרופא מגמגם

קראתי תגובות רבות באתר. לדעתי, גמגום לא הולך ביחד עם מיעוט בדיבור (לפחות לא לגביי שאני מדבר יותר מדי, לטענת הסובבים) . לדעתי אדם מגמגם לא שונה מכל אדם אחר ויכול להתמודד עם הבעיה, אם רק יקח את בעייתו בקלות...ותאמינו לי שספגתי מספיק השפלות בחיי גם כשהייתי רופא גדודי בצנחנים וגפ במהלך הלימודים. למדתי שהדרך הטובה ביותר להתמודד היא לשים זין על מה שחושבים אחרים, גם אם חושבים שאתה שחצן חסר תקנה... בקיצור,לא לחפש תירוצים ולהתחיל לחיות נורמלי (מנסיון אסרטיביות ואפילו מעט אגרסיביותצ בדיבור עוזרת להשיג מה שאתה רוצה יותר משטף בדיבור).

יופי תתחיל בלכתוב טוב כאן זה פורום

ולא מגרש כדורגל,הרבה אנשים קוראים את מה שאתה כותב וכדאי לך לכתוב בלי מילים גסות.תודה

stkachov

New member
ארי מה נסגר איתך

רק לפני שבוע איימת פה לרצוח מישהו, ופתאום מפריע לך שמשתמשים במילים גסות? לשים זין זה לא מילה גסה, זה ביטוי רגיל והרבה משתמשים בו. ולרופא המגמגם, ברוך הבא לפורום. כל הכבוד לך והלוואי ורבים וטובים יילכו בדרכך.

shoshyyy

New member
../images/Emo45.gif

בהחלט תגובה לא קשורה ולא מדברת על התוכן של ההודעה. התוכן אומר שיש אדם מספיק אמיץ שהתעלה על עצמו והגשים את עצמו. וזה מה שהכי חשוב ולא איך שהוא מדבר.

אני רואה שחוץ משושי גם אתה תמיד

נגדי,אז אני אגיד לך שיכולים לכתוב בנימוסים לא חייבים לכתוב מילים גסות תחשוב מה שתרצה ואני אחשוב מה שבא לי,אם כל אחד יקלל ויכתוב מילים גסות לא היה פה פורום רגיל יהיה פה בלגן שלם,עכשיו כיוון שכולם נגדי תגיבו תגיבו תגיבו

a9981

New member
מי שגר...

בבית מזכוכית אל לו לזרוק אבנים. (זאת תגובה לארי למקרה שזה ישתרשר למקום הלא נכון...(

shuky63

New member
ארי הכוונה של הפתגם הידוע הזה היא

שאם אתה נעלב מהר,כדאי שלא תתנפל על אנשים כדי לחסוך ממך תגובות שיכולות לפגוע בך.

a9981

New member
דווקא התכוונתי..

שארי נוטה להיות לפעמים טיפ טיפה אגרסיבי בהודעות שלו, ותהיתי מדוע הוא מתלונן על הביטוי "הגס" של הרופא אם הוא בעצמו מתבטא באותה צורה לפעמים. אבל תודה על הפרשנות האלטרנטיבית שוקי. :)

stkachov

New member
../images/Emo9.gif

תודה על התמיכה ארי, אין לי שום ריב איתך ולא צריך לעשות ברוגז על כל דבר כמו ילדים בגן. אתה מביע את דעתך ואחרים את דעתם, זה הכל.

shoshyyy

New member
היי....

כל הכבוד לך על בגישה !!!! וכל הכבוד על השגייך. זה כל כך כל כך לא קל. אני בהחלט מסכימה עם מה שאתה אומר ומחזקת אותך. כמה זמם אתה מודע לפורום? בן כמה אתה ? אתה אחרי סטאג'? בקיצור תספר על עצמך

light blue

New member
איפה למדת ומתי סיימת?

גם אני התחלתי בזמנו ללמוד רפואה אבל פרשתי אחרי שנה. תגיד הלחיץ/מלחיץ אותך לעמוד מול מנהל מחלקה ולהציג חולה או מחלה? אתה מגמגם יותר במצבים כאלה?

למעלה