מילה לעמותה...

shay100m

New member
מילה לעמותה...

אני באמת לא מבין אתכם ביתר"ים יקרים, תחליטו! אתם בעד טביב או נגדו??

אם אתם נגדו, מה קרה פתאום ?? הרי ידעתם בדיוק עם מי יש לכם עסק !

אם אתם לא נגדו ,אז תתמכו בקבוצה עד הסוף וזהו .

בינתיים מה שקורה שמי שמכתיב את הטון במועדון אלו אך ורק לה פמילייה , לא העמותה מצליחה לשנות את זה ולא אף אחד אחר.

אז אם אתם לא יכולים לנצח אותם אז תצטרפו אליהם , ממילא עוד כמה חודשים הם בעצמם יימאסו בטביב.

אני לא מאמין לשום מילה של טביב אבל כשהוא מדבר ואומר שהוא ייבנה קבוצה טובה הוא פשוט נשמע מאוד מאוד אמין,

ואנחנו נופלים בפח הזה שוב ושוב .

אז כל עוד שאין לכם אלטרנטיבה ,אתם יכולים להיות בעד טביב או נגדו אבל זה לא צריך להפריע לכם להמשיך ולתמוך במועדון הזה.

כל ההחרמות של המשחקים זה לא מחאה לגיטימית, זה רק מזיק ומעמיק את הבור .

אני בעד מחאה נגדו,שייסתלק ושיגיע מישהו אחר , אבל כדיי שזה ייקרה צריך להיות לו כדאי להסתלק וצריך שיהיה משקיע אחר,

משמע,הקבוצה צריכה להיות אטרקטיבית וריווחית,

הבאתם אותו?! תעמדו מאחוריו! וכל הזיגזג שלכם בסוף העונה שעברה גרם יותר נזקים מעצם הבאתו מלכתחילה ,

המציאות כבר הוכיחה שכשמפריעים לטביב בכיס,שום דבר לא משתפר וזה לא מה שמשכנע אותו לעזוב, הוא רק הורס והורס עוד יותר.והפעם בחסותכם.

jnus1

New member
אני מקווה שמחכה לנו הפתעות נעימות בקרוב

אחרת, אנחנו המועמדים מס אחת לירידת ליגה. אין שוער, אין קישור, רק חלוץ אחד ובלם אחד... 12 שחקנים חתומים רובם נוער או צעירים... הם חיים בסרט הפכנו להיות ליגה ג' זה פירוק דה פקטו.

עייפתי מלחזור על עצמי פה, ולהזהיר מהעתיד לבוא, כמו נביא העומד בשער... גם כך אף אחד מהמועדון לא קורא פה. אך בכל זאת חשוב להבהיר-בלי רכש מסיבי, משמעותי, ורציני, וחזרה של כמה שחקנים, אני לא אגזים אם אגיד, שירידת הליגה היא וודאית. מקווה שיבוא רוכש נורמלי!

למעלה