מילה לעולם

מילה לעולם

טוב לא לעולם אלא ל"אנשי האסף" כיוון שאני יודעת ממקורות שהם קוראים את זה אז זה המקום והזמן לומר: למפיקות וכל הבחורות שאין לי מושג מה התפקיד שלהן בתכנית אבל הן רצות לאסף בין הרגליים: היחס שלכם פשוט גועלי וגורם לאנשים לא לרצות לבוא לתכנית שוב. זה לא רק אני ממש לא מלא אנשים יוצאים בהרגשה של יחס מגעיל ממכן וחבל כי בא נגיד בלשון המעטה האולם לא מפוצץ קהל... תתחילו להתאפס על עצמכן, אסף נחמד וגורם הרגשה טובה ואז אתן באות עם כל האנרגיה השלילית שלכן וההפיכה של אסף לכוכב המורדים ושאף אחד לא יתקרב אליו או אליכן כאילו מי ישמע ולהשאיר את הקהל בחוץ בקפור כי הם "מפריעים לאסף" פשוט איכס! זהו סיימתי את המגילה

אני אישית מסכימה פה עם כל מילה

יחס מגעיל ברמות על! כאילו הם עושים לנו טובה שאנחנו באים לתכנית... הלהקה-סבבה ביותר! אסף-סבבה ביותר! מתמאמת קהל-סבבה ביותר! ההוא עם התלתלים (נראה לי הוא הבמאי או לא יודעת) גם סבבה! אבל כל השאר (זה איזה 4 בחורות כל אחת עם תפקיד שטני אחר) פשוט גועל נפש... אני שוקלת להפסיק לבוא למרות שהיתי עד עכשיו קהל די קבוע (פעם פעמים בשבוע ככה). אז גורגי אני מסכימה עם כל מילה! שתפי מה עשו לך? אה ובנוסף לגרום לנו לחכות בתור זו באמת חוצפה! קפאתי למוות! וזה כבר כמה פעמים!

אני המומה , באמת.

מעולם לא הייתי בתוכנית אבל זה נשמע רע מאוד. איזו חוצפה. הייתי לפני המון שנים בגידי גוב והיחס היה שם מקסים, אז שבאסף הראל יתפסו תחת?

גם בארץ נהדרת היחס סבבה

וכפי שפרטטתי קודם כל שאר החבריה סבבה לחלוטין אבל הבחורות האלה
שיקחו לתשומת ליבם כי הם מאבדים קהל וזה לא משו שיש להם בשפע

too much tv

New member
יאללה להרגיע!

אני לא יודעת ספציפית מה אמרו לכם או איך התנהגו אליכם, אני רק חושבת שמי שעובד בתוכנית שם, ולא משנה באיזה תפקיד, כשמגיעים לשעת השידור עצמה, הלחץ בשיאו ואני מניחה שיש להם מיליון דברים אחרים לעשות באותו רגע, וזה בטח לא החלק הכי טוב של היום להתחיל לדבר איתם על עניינים אחרים.

Eil

New member
מסכימה, להרגיע

זו תכנית טלוויזיה, לא מסיבת כיתה, יש שם אנשים עם הרבה עבודה לתקתק. ולא חסרים אירועים אחרים בעולם שבהם אם עדיין לא מוכנים הקהל מחכה בחוץ. היתה לי תקופה שהייתי הולכת בכל שבוע לתכנית של קיציס ופרידמן, וגם שם היתה עוזרת הפקה אנטיפטית מהגיהנום ובלי שום סבלנות. אז בסדר, אני והחברות צחקנו עליה קצת שהיא כזאת ביצ'ית, אבל להתלונן? להפסיק להגיע בגלל זה? מה הקטע? כולה עוד בורג במערכת שנלחץ בשעה שלפני השידור ושהתפקיד שלו הוא של גננת, התפקיד שלו זה שהעסק ירוץ. לא נעים, אבל ככה זה. לא צריך להתבוסס בעלבונות.

חמודה שלי

אם הקיק שלך זה לחכות בחוץ בקור, לכי על זה. אני לא מחכה בחוץ בכפור לא בשביל אסף הראל ולא בשביל אף אחד אחר. ומה שכתבו פה לגבי היחס נראה לי לא לעניין. בקצב הזה אנשים לא יבואו. אין קשר ללחץ. זה סתם תירוץ. וכל האמור לעיל לא גורע כהוא זה מאהבתי לאסף ולכותבים הנפלאים שלו. רק שיעירו למי שצריך. זה הכל.

זה לא לדבר על ענינים אחרים

זה להתייחס כמו בנאדם דברתי עם גורגי ושמעתי מה קרה ואני טוטאלי מבינה! גם בארץ נהדרת יש לחץ ובארץ נהדרת יש שם סטארים אחד אחד והיחס ממש סבבה... למה באסף הראל אי אפשר?

../images/Emo9.gif

שמעו זה לא רק אני אם זה היה רק אני לא היתי פוצה פה. זה תחושה מעוד אנשים שאני מדברת איתם ורציתי רק להעלות את זה פה שמי שצריך לקרוא את זה יתחיל להפנים וילמד לקחים זה הכל. מי שלא מרגיש את "התחושה הזאת" אז סבבה אני שמחה שאתם נהנים דוקא.

תראי..

לדעתי אנחנו מתייחסים לקהל בשיא החביבות, וכבר עבדתי בכמה תוכניות בעבר אז יש לי גם מקום להשוואה. חייבים להבין שכשקהל מגיע לאולפן הוא לא יכול להתנהג איך שבא לו, לדבר ולהפריע כל הזמן (או כמו שנהוג להגיד: בית זונות). אני יודע שכשאני נמצא באולפן אני הרבה פעמים נאלץ להעיר לאנשים שמדברים במהלך התוכנית, וכשאני עושה את זה - אני ממש לא נחמד, אבל יש לי סיבה טובה: דיבורים בזמן השידור מסיחים את דעתו של אסף, "דולפים" לשידור בבית ומורידים עבודה של יום שלם לטמיון. בקשר לזה שמחכים בחוץ, אנחנו מנסים להכניס את הקהל כמה שיותר מוקדם, אבל יש דברים שאנחנו מצלמים ברגע האחרון ואי אפשר לעשות אותם כשהקהל בפנים ולכן הקהל צריך להמתין (לפחות יש בירות :)). מקווה שתבואי שוב

The Peanut

New member
מסיחים את דעתו של אסף?

כן, זה דבר שממש קשה לעשות
אני לא צופה קבועה של התכנית (אני בכלל בפורום הזה רק בגלל שאני חברה של דנה. דרך אגב מה שלומך? את לא באיזה משהו של שנת שירות בקזחסטן כרגע?) אבל בפרק האחרון שראיתי (נדמה לי שזה היה ביום שני) היה ראיון עם בקי גריפין, רק חבל שהיא הצליחה להגיד משפט וחצי. במשך כל הראיון הטלפון צילצל, מה שמעלה את השאלה הבאה- למה לעזאזל הטלפון נמצא ליד המגיש של התכנית, במקום שיהיה ליד אחד המפיקים ככה שיוכלו לסנן את המתקשרים הסטלנים שמציפים את הקו? זה הדבר הכי לא מקצועי שראיתי. אני הייתי בקהל רק פעם אחת בתכנית של יאיר לפיד ואפילו שאני לא מתה על הבנאדם לפחות אפשר להעריך את היחס שלהם לקהל, היינו חבורה של 50 אנשים ממגמת תקשורת, עשינו הכי הרבה רעש אבל נתנו לנו לשבת מקדימה ולא צעקו עלינו פעם אחת. וזה פאקינג ערוץ 2, עם הכי הרבה פאקינג רייטינג, ועדיין הם לא התייחסו אלינו כמו חיות. קחו לתשומת ליבכם ואל תיעלבו מכל ביקורת, זה מה שעושה תכנית טובה לתכנית עוד יותר טובה. אתם צריכים את הפידבק הזה.

תשובה ממלכתית..

ויפה. אבל עדיין. תבדקו שוב. אם מספר אנשים אומרים אז אולי יש דברים בגו.

shanyzilber

New member
דווקא לא...

אני הייתי בתוכנית פעמיים ולא קיבלתי שופ יחס עויין....

אצלי זה היה ההיפך

אחרי שהייתי 3 פעמים(פעם אחד במסגרת המפכ"ל), ובהשוואה לתוכניות אחרות אליהן הגעתי, אני יכול להעיד שהיחס שקיבלתי כקהל היה הכי הטוב והכי לא מתנשא על הקהל. אני יכול להבין אותך בקטע של ההמתנה בחוץ בקור. התוכנית מתחילה ה22:30(במקרה הטוב) ואת הקהל מכניסים רק כמה דקות קודם. בפעם הבאה שאני אגיע לתונית זה יהיה ב22:15 ולא ב21:45 כמו שמבקשים. גם אצל יצפאן כשהייתי, הקהל המתין הרבה זמן, רק ששם באמת מתייחסים להקהל כמו לכלבים(רקסי, עצם!). קחי בחשבון שהתוכנית של אסף הראל מצולמת בשידור חי בניגוד לארץ נהדרת, מה שמוביל ללחצים שונים. חוץ מזה לפני התוכנית עושים באולפן הרצה אחרונה ומצלמים עוד כמה קטעים. ולסיכום: אם נפגעת מההפקה אני מתנצל בשמם ומקווה שמקרים כאלו לא יחזרו

למעלה