מילה טובה...

מילה טובה...

ב"ה וכשצריך, וכן צריך גם מילה טובה... אתמול בלילה 01.15 לערך, חזרתי לי מירושלים, במהלך הנסיעה קיבלתי שיחת טלפון קצת ארוכה. עצרתי בשולי הכביש, 4 ווינקרים ושוחחתי. לאחר כ-25 דקות שיחה לערך. נקישה עדינה בחלון, שוטר. אני פותח, והוא שואל בנימוס: "עברתי מקודם על הנתיב ממול וראיתי אותך כאן. כעת אתה שוב פה, קרה משהו? צריך עזרה?" עניתי לו תודה רבה על ההתענינות, אני רק מדבר בסלולרי. השוטר הנחמד איחל לילה טוב ונסע לדרכו. לא נתקלתי בדבר כזה מעולם במדינה הדפוקה שלנו, שבן-אדם בדגש על שוטר מגיע ובודק אם צריך סיוע. הדבר גרם לי להרים גבה ולהיות מופתע. הפעם כאמור מופתע לטובה. שבת שלום.
 
=)

בדרך כלל אם יש רכב בשול עם ווינקרים בלילה, אנחנו בודקים אם הכל בסדר עם הנהג. והם באמת לרוב מופתעים ...
 
אנחנו עושים את זה הרבה

גם עוצרים כאלה שהנהיגה שלהם מוזרה, לראות אולי קרה משהוא והם צריכים עזרה כבר ניקיתי חלון למשהיא, שבושע שעבר החלפנו גלגל עם משפחה.
 
שוטר ראוי לשבח !

כל הכבוד לשוטר על הערנות היוזמה והאיכפתיות. כמו כן, גם אתה איציק ראוי לציון, על פרסום המקרה. רק חבל שלא לקחת את פרטיו או את מס' הניידת. בכל אופן כל הכבוד !
 

creth11

New member
בכל מישמרת אני עוצר ליד כל רכב שעומד בשול

אין בזה כל חדש וכמה גלגלים החלפתי ? מי סופר וכמה ליטרים מים שפכתי לרדיאטורים רותחים ? כמה מכוניות התקועות במקומות מסוכנים ( על הנתיב, בצומת וכ"ו) דחפתי הצידה ? זו פעילות שוטפת ורגילה אני גם מחלק בד"כ בלונים לילדים ברכב או כפרס על היותם חגורים או שיזכרו אותי להבא ויחגרו (כמה שקיות של 50 בלונים אלוהים יודע) זה שנידמה שצריך מילה טובה לפעולה מיתבקשת זה העצוב בעיני.
 
אתה כנראה אדם מיוחד...

ב"ה שוטר בעיני החוק, נתפס כאחד שבא "לדפוק אותו" - התשובות שאתה מקבל כשאתה על מדים, זה בדרך כלל: "שב פעם אתם?" או "המנייאקים הגיעו". מפתיע שיש גם אנשים טובים, ואתה מהזן היותר טוב אם אתה משקיע, החלפת גלגל בלונים וכו'. אם המשטרה הייתה עם עוד קצת שוטרים שאיכפת להם והם באמת באים לסייע ולא 'לדפוק' הכל היה נפלא. אתמול בא אלי הביתה חבר שוטר על אופנוע כבד של מתנ"א לשתות קפה. הוא נכנס לישוב עם צ'קלקות דולקים, בכניסה לרחוב שלי, יצא רכב ברוורס (אופציה יחידה לצאת מהרחוב) והנהג לא שם חגורה. כשהוא ראה שוטר על אופנוע הוא התבלבל לרגע היה נדמה שנכנס בגדר. השוטר עצר, הסביר לו את החשיבות של חגורה - ונכנס לקפה. היום השכן אמר לי: לא ידעתי שיש שוטרים שאיכפת להם, חשבתי שכולם מנוולים... בהצגה יפה של החוק, שהשוטר באמת איכפת לו הכל ישתנה.
 
למעלה