מילה טובה לנעמה

yala85

New member
מילה טובה לנעמה

אני הרגשתי צורך להגיד מילה טובה על נעמה למרות שאני לא מכירה אותה אישית אבל עצם זה שהיא צירפה אותי לסדנא שאמורה להיות בימים הקרובים כבר נתן לי להרגיש טוב והיא מודעת למצבי ובכל זאת צירפה אותי. תודה לך נעמה.

yala85

New member
נועם שלום לך,

את מוכנה בבקשה למחוק את ההודעה שלי לגבי נעמה, היתה לי כוונה טובה, אבל אני מפחדת שזה יגרום לבלגן שוב. אני אשלח לה הודעה במסר אישית.

בא לי להגיד שנהיה פה גועל נפש ../images/Emo31.gif

איכסה. כדאי שנשאל את עצמנו מה קורה לנו, כי זה לא הולך לכיוון טוב בכלל. לא תזיק לכולנו סדנא לדרך ארץ. זוהרה

עידית ד

New member
זה ממש מכעיס ../images/Emo46.gif (בשמי ובשם אלסי)

אני כותבת מתוך כעס מאוד גדול ומי שמכיר אותי יודע שזה לא קורה לי הרבה. כל השירשור הזה גועלי וחסר רגישות לחלוטין. מה שקרה שאיזו אלמונית ניבזית פשוט רוכבת על הגב שלנו ועל ויכוח לגיטימי שהתקיים אתמול והופכת את הכל לגועל נפש אחד ענק. נמאס לי ואני הולכת להתמקד בלהביא תינוק לעולם. *************** *************** ************** **************** בקצב הכתבה מתון: מאלסי המשופעת שנדבקה מהמחשב שלה נמסרים הדברים הבאים: א. מה שהיה אתמול הבהרתי ואין צורך לחזור על זה. ב. אם מישהו מנסה להמשיך להשתעשע על חשבון מה קרה אתמול שיבושם לו. ג. לא מתכוונת לקחת באופן אישי שום האשמה או השמצה שנכתבת כאן בגלוי או באנונימיות. על החתום ובעדות נוטריון אלסי

מיכל ק-ש

New member
עידית אל תלכי ../images/Emo24.gif

זה בדיוק מה שהאלמונית רוצה. צריך להתעלם (אמרה מיכל שלא ממש מצליחה להתעלם
)

עמית@

New member
בתור הצלע השלישית בויכוח אתמול

אני מחזקת את ידי הכותבות הקודמות ומסכימה שעל גבי ויכוח לגיטימי שהשתדל מאוד לא להכנס לפרטי פרטים (רוחניים או רציונליים או פיזים או אחרים) התפתח פה שירשור שנוגע בכל מה שניסינו להימנע ממנו. כך שאי מביעה הסתייגות רשמית.

בנות - זכותכן להביע את דעתכן. אבל..

וזה אבל מאוד גדול. גם אני לא מכיר את נעמה, אבל, כאחד שעודד את אשתו (חגית למי שעדיין אינו מכיר) ללכת לסדנא וגם בכיסינו לא בדיוק מצוי הממון (ובעצם אצל מי כן בימים אלה של מיתון קשה?), וכל זאת למה? חגית הגיעה למפגש הסדנא למפגש השני שלו. מייד כאשר חזרה הבייתה, הרגשתי עליה שינוי, הן בצורת ההתנהגות והן ברוגע הנפשי (ואם אינני טועה, רוגע נפשי הוא מצרך חשוב ביותר בטיפולי פוריות), ששרה עליה. נכון, הייתה התלבטות האם אנחנו מממנים או לא את הסדנא. (ובסוף - נמצא המימון). חגית הייתה נגד, אני הייתי בעד, ושיכנעתי אותה משבוע לשבוע (בשתי הפגישות הראשונות) ללכת, כי ראיתי עד כמה זה עזר לה, ובדיאבד - גם לנו ולמערכת היחסים ביננו. לאחר שני מפגשים, היא כבר לא הייתה צריכה את העידוד שלי, זה נתן לה המון. כמובן ושוב כמובן - אני מדבר על חגית ועליי. שכל אחד וכל אחת יעשו לעצמם את החשבון האישי והכלכלי שלהם. אני מעיין מההתחלה בדברים שפורסמו על ידי נעמה, לא ראיתי ולא התרשמתי, שהיא מכריחה מישהי ללכת ובטח שלא הצמידו לאף אחת מכן אקדח לרקה. ההתקפות שחלקכן הוצאתם כאן מן המסך, חבל שאין כאן לינק של להבות יוקדות, הן בהחלט היו יכולות לתרום לדברים שחלקכן כתבתן פה. התאכזבתי מההתקפות האישיות שחלקכן תקף הן את נעמה והן את המשתתפות בסדנא שזה עתה הסתיימה (ובהן אשתי). לא זו הייתה התרשמותי מהפורום הנ"ל. אני, הייתי מתבייש אפילו לכתוב דברי התקפה, ותהיה דעתי אשר תהיה על מי מחברי הפורום. אין מדובר כאן בהבנה לא נכונה של דברים (כפי שציינתי בעבר) אלא פשוט תקיפה אישית. האם המשפט "ואהבת לרעך כמוך" אומר משהו לכולם? אם לא, אז כדרי שתשננו אותו היטב. זה מוטו מצויין לחיים ולחינוך ילדים.

עמית@

New member
חגי מבחינתי עברת פה גבול מסויים

ואני מצטערת אם הדברים יוצאים פה מכלל שליטה תעיד נעמה2 במסרים ויעידו כל מי שטרחו לקרוא את כל ההתכתבויות המייגעות שניסיתי פעמים מספר לסגור את הסיפור ולהניח אותו מאחורי- עושה רושם שאף אחד אחר לא מעוניין לעשות כך- אבל לומר לי (ואם זה לא התקפה אז אני באמת צריכה ללכת וללמוד קצת הילכות יסוד ) שאני צריכה ללכת וללמוד "אהבת לרעך כמוך" כי אחרת לא אוכל לגדל ילדים (תשמע- אני מבטיחה לך שאני אוכל לגדל ילד- עם הסדנא או בלי) ואתה מתעקש שוב ושוב אחרי שניסיתי להדגיש ולהבהיר שאינני מדברת על הסדנא ומבחינתי אחרי שהובהר לי שנועם נתנה אור ירוק להמלצה עליה- העסק סגור אז אנא ממך- המשפט "ואהבת לרעך כמוך" אכן מצלצל לי מוכר- מה אתה אומר? אני מקבל רישיון הורות? כנראה שלא. לא תקפתי אף אחד והתנצלתי עמוקות (למרות שהתנצלותי לא התקבלה) בפני מי שנפגע. מסתבר ששום דבר לא מספיק בסדר- למדתי כנראה את הלקח- אני הולכת להתבייש בפינה עם ילדי העתידיים שתהיה להם אמא שלא יודעת נחמדות חביבות ועזרה לזולת מהם תודה

עמית@

New member
כן חגי- על ראש הגנב בוער הכובע- אני

כל האלמוניות ועוד- אני הדבר הנורא ביותר בעולם ואין מי שימלט ממני אני כל מה שרע ומר בפורום הזה ואתה יודע מה? בגללי כנראה כולכם חסרי ילדים עכשיו אני לא סתם מתביישת עכשיו אני פשוט אקפוץ מהגג.

anatc

New member
עמית, בבקשה די!

מספיק ודי, כמה אפשר לטרחן את הנושא הזה?!! את לא צריכה את העצבים ואת הכעס, את צריכה היום לשים מאחוריך את התיסכולים והמרירות שמציפים מידי פעם את כולנו, לגייס סלחנות ואמפתיה, ולהתרכז במה שחשוב באמת...מה שקורה עכשיו אצלך ברחם
השדים הרעים לפעמים משתוללים ואנחנו מאבדים שליטה עליהם. אל תקחי את זה אישי, זכותך להביע את דעתך, וזכות הזולת להביע את שלו. מספיק. שיהיה לך הריון וילדים מושלמים. ענת
ואם להתפנות לדברים החשובים באמת: איך "טיפלו" לך ברירית?

עידית ד

New member
זכותך להביע את דעתך, אבל ../images/Emo117.gif

אני לא מתכוונת לרשום שוב את את מה שרשמתי כמה פעמים ואני בטוחה שגם אם החתול שלי היה קורא את הדברים שכתבתי היה מצליח להבין מזמן . בשבילך אני אחזור על דברי ואומר שוב: לא אמרתי ולא אומר חצי מילה רעה על הסדנא. חבל שאנשים כמוך וכמו אלמוניות רק מחממות את האווירה ומוסיפות שמן למדורה. לא התכוונתי לענות לך חגי אבל הצלחת להצית בי להבות
ראשית אני מודה לך על ניתוח האופי שנתת לי ככה בחינם.... בזכותך הבנתי למה אני לא מצליחה להכנס להריון, ובטח אחרי שינון מסיבי של המשפט "ואהבת לרעך כמוך" אולי אצליח להרות. כנראה חגי ששיננת טוב מאוד את המוטו הנ"ל מפני שלפני חודש בדיוק תגובתך לאופה3 לא בדיוק הייתה "ואהבת לרעך כמוך" ואני מזכירה: "לא טעיתי במה שכתבתי, פשוט לא נראה לי הגיוני שמישהוא יכול לכתוב נושא של תכנית 6 דקות לאחר תחילתה כשמתוכם, 5 דקות היו חדשות. אני מצפה שמי שרוצה לכתוב תגובה עיניינית לנושא שמשותף לחלק מאיתנו לפחות, שיעז ויצפה עד סופה של התכנית ולא יכתוב דברים, שלצערי, לא נכתבו מתוך בילבול, או חוסר תשומת לב, אלא מתוך......... (היות ואני מנומס, לא אכתוב מתוך מה)." באמת שעייפתי עידית

קייצית

New member
ויכוחים, אי הסכמות ועוד

בתור אחת חדשה בפורום יחסית (כמה חודשים) אני חייבת לאמר שלי נראה טבעי שבפורום כל כך טעון כמו שלנו (אני מעיזה לאמר שלנו !) יהיו התלקחויות מדי פעם, והודעות אנונימיות הגם שלעיתים הן מרושעות במיוחד (אחרת לא היו אנונימיות) הן די משעשעות, ואם לא היינו לקוחות/ים את עצמנו כל כך ברצינות אפשר היה לקחת כמה צעדים אחורה, לנשום עמוק ולעבור הלאה. הויכוח שהתפתח כאן לטעמי הינו ליגיטמי לחלוטין, ומצאתי את עצמי מזדהה עם שתי העמדות, זה בסדר להתוכח, זה בסדר אפילו לריב אני לא מרגישה שנהיה כאן רע או קשה יותר, אולי קצת יותר מעניין... אבל עדיין יש כאן תמיכה אדירה, ואהבה ואיכפתיות - שלבסוף ינצחו.

נועם@בת

New member
../images/Emo41.gif תגידו לי, שתיתם נפט?

זה מה שאני צריכה אחרי שעתים רצופות בכתה ז´3 אחרי שהתאפקתי לא לחנוק אף ילד
? אמאל´ה, מישהו ירד פה מהפסים. קודם כל מה קרה ששכחתם ש|בדגש| לא עונים לאלמונית ? יאלה אולי לא מכירה את תופעת האלמונית, אבל כל היתר כן- וככה אתם נותנות לעצמכן ליפול לבור המצחין שהיא כורה כאן? למה מה קרה? נא לשנן שוב ושוב לא עונים לאלמונית ועל אחת כמה וכמה לא נעלבים ממנה. ובכלל לא מעניין אותי אם זאת אחת, שתים או חמש עשרה. בשבילי אלמונית זה יצוג של שפלות. זאת מישהי מרירה שמסתתר אחרי כינוי אלמוני רק בשביל שתוכל לפגוע ולהכאיב. כשאני הולכת ברחוב ורואה ערימה של חרא (תסלחו לי על הבוטות) אני עוקפת אותה. לא נעמדת לרחרח מכל הכיוונים כדי להגיד שזה נורא מגעיל, ואיך אפשר לסבול את הריח. אני פשוט עוברת הלאה ומקוה שהזמן, הרוח או העיריה ידאגו לנקות. הפורום הוא פורום פתוח. כל מי שיש לו חיבור לאינטרנט יכול לכתוב, ואין לנו שליטה על מידת הרשעות שיש באנשים. אז אני- במקום העיריה- מנקה את החרא ברגע שאני מגיעה לכאן. ועד אז, תעשו לי טובה, ואל תעמדו להריח, בסדר?
להעלב ממה שהאלמונית כותבת? לא בבית ספרנו. ועוד מילה קטנה לחגי. תקרא היטב מילה במילה את השרשור המקורי עם התגובות לנעמה. אחר כך תקרא היטב מילה במילה את התגובה של עידית. ואחר כך לך להתבייש בפינה P-; אם הייתם מולי, אשכרה הייתי זורקת עליכם גירים כמו שאני עושה בכתה כשהילדים מאבדים פורפורציות. אני רק חושבת איך יאלה מרגישה אחרי שכל השרשור הזה נוצר בעקבות ההודעה שלה, ועוד אחרי שהיא השאירה לי בקשה למחוק. אם הייתי מדיעה קודם, הייתי מוחקת אותו כבקשתה, אבל כבר נכתבו תגובות, ואני לא מוחקת אם אין הצדקה ממשית לכך. האמת שככה השרשור נראה עוד יותר אידיוטי, כי אחרי שמחקתי את הנשמה הטובה, לא ברור בכלל על מה יצא הקצף
בקיצור, נא להפנים לא עונים לאלמונית ולא מנהלים ויכוח מזועזע מגלגל עיניים לאור הגועל נפש של האלמונית. זהו, אין שיעורי בית, ולא לשכוח להרים כסאות

אופה3

New member
אולי תפסיקו את הוויכוח המטופש הזה

כולנו לפעמים במצב רוח רע מאוד, וייתכן שהוצאתם פה יותר מידי קיטור, הנושא נסגר היות ונועם אישרה שזה לא פרסום, אך משום מה נראה לי כי הדברים יצאו מכלל שליטה, די כבר, תתרכזו בדברים אחרים, וחגי דרך אגב, ואהבת לרעך כמוך אומר גם שלא תעשה לאחרים את מה שרע לך, אז אם אתה לא אוהב שתוקפים אותך למה אתה תוקף אחרים? חוץ מזה, מי אתה שתחליט אם מישהו פה כשר להביא ילדים או לא, אל תשפוט אחרים, ואל תעיר הערות שלא במקומם, אני עד עכשיו לא התערבתי בדיון הזה כי לא מצאתי לנכון, עד שדבריך עוררו בי זעם, אז נא להרגע, ולא לנתח אף אחד פה, ועמית, היא הנשמה הכי טובה, אז שכל אחד ישמור לעצמו את הפגיעות וישנן מה ששנוא עליך אל תעשה לחבריך

yala85

New member
שלום לנועם ולבנות שענו לי בשרשור

סליחה אם גרמתי למישהו להרגיש רע אני מתנצלת על הכל לא היתה לי כוונה לפגוע. אם אתם לא מעוניינות שאני אהיה כאן זה בסדר סליחה על הכל.

למעלה