מילה אחת: "ווואו"

sinergia78

New member
מילה אחת: "ווואו"

אז ככה, לפני יומיים ראיתי איזה פרומו בטלויזיה לkyle xy ניראה לי בערוץ 3 לא בטוח, ותמיד שמעתי על הסידרה ולא היה לי כח להוריד אותה ולראות במחשב. אז אמרתי יאלה נלך על זה הפרומו היה נחמד. הורדתי ישר את כל הDVD של העונה הראשונה, וראיתי פשוט הכל אתמול, אחד אחרי השני, לא יצאתי מהחדר לשניה.....פשוט סידרה גדולה!!!! ממש ממש אהבתי. למרות שבפרק האחרון אחרי שטום מספר לו הכל זה כבר ניהיה ברור מה הוא יעשה עם המשפחה וזה, אבל סהכ באמת אחלה סידרה. יש לי רק עוד כמה שאלות בנוגע לסידרה: 1. האם המשפחה שלו (האומנת) תופיע גם בעונה השנייה? כי אם לא זה יהיה ממש משעמם בלעדיהם.... 2. ראיתי שהעונה השניה הסתיימה, האם תיהיה גם עונה 3 ואם כן מתי היא אמורה להתחיל? ואני תכף מתחיל לראות את העונה השניה, מקווה גם למרתון מטורף. תהנו:)

זוהרוש15

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifשלום לך מישהו שאוהב סינרגיה../images/Emo9.gif

למה אני לא רואה אותך בפורום של סינרגיה? כי לפי הכינוי אתה אוהב את סינרגיה..

sinergia78

New member
אממ אני

לא כזה מעריץ מושבע של הלהקה....אבל נקפוץ ניראה מה קורה שם...

LeAnnDylan

Well-known member
תשובה ../images/Emo58.gif

קודם כל ברוך הבא
אכן הטרייגרים הולכים להופיע בעונה השניה ותהיה עונה שלישית כרגע אין תאריך לעונה שלישית אבל כן הולך להיות המשך לעונה השניה שיתחיל בארה"ב בינואר. אחרי שתסתיים העונה השניה יתחילו לצלם את העונה השלישית. אחרי שתסיים לצפות בעונה השניה אתה מוזמן להצתרף לדיונים שלנו ולפתוח כאלה בעצמך להגיד לנו מה חשבת מי ומה אהבת ומה פחות. השתלבות נעימה

sinergia78

New member
בכיף...

אני רק רוצה לקחת הפסקה קטנה לפני שאני מתחיל את המרתון של העונה השנייה...נקווה שתיהיה טובה כמו הראשונה.

למעלה