מילד

tabs

New member
מילד

היי הלילה אני רוצה לנסות את שיטת המילד שוב אז אם בבקשה יכולים להביא לי עוד טיפים ליפני 11 בלילה(כי אני צריך לקום ב4 בבוקר-5-6 שעות)שיעזרו לי בשיטה

silverhawk

New member
קודם כל,

5-6 שעות שינה לפני ההתעוררות זה בד"כ יותר מידי, וסביר שתתקשה לחזור לישון. אני מציע שתקום לאחר לא יותר מ-4.5 שעות (ורבות עדיף פחות). בנוסף, בזמן הביניים, מומלץ לעבור על נושאים שקשורים לחלומות צלולים, ומאחר ואתה מבצע מילד, מומלץ לנסות ולזכור לפרטי פרטים את החלום ממנו התעוררת (או בלית ברירה, חלום אחר שמצוי חזק בזכרונך). בהצלחה!

tabs

New member
המשך

ממש תודה מצידי זה יתר טוב 4.5 שעות כי אני באמת קשה לי להירדם. אבל בקשר לחשוב על פריטי הפרטים של החלום אני לא רגיל לקום בשעות מוקדמות כאלו ואז לא יודע אני לא מצליח להיזכר בחלומות כימעט

makron2

New member
אתה יכול

להזכר רק בחלק קטן מהחלום עצמו(או בחלום ישן או בסתם משהו בדמיון),להבחין בפרט/ים מוזר מסויים(שדומה לחלום שלך) ולהגיד לעצמך "זה חלום" "אני חולם" ו "בפעם הבאה שאני חולם אני אזכור/ידע שאני חולם" - כל זאת בזמן שאתה מבחין בפרט המוזר ולאחר מכן לחזור על הפעולות שוב ושוב למשך מספר דקות. בהצלחה.

tabs

New member
המשך

תודה על העצה ניסיתי אתמול בלילה ועשיתי בדיוק מה שאמרתה למשך רבע שעה וזה לא הצליח.אבל היה לי משהו הרבה יותר מוזר התחלתי בחלום רגיל פתאום אני רואה שהאף שלי נהיה ענק ממש כמו של פינוקיו בהתחלה בכיתי ואז אמרתי זה לא הגיוני זה בטח חלום וההורים שלי בדיוק תלו כביסה.הלכתי אליהם ובדרך היה מראה ואומרים שאם אתה מסתכל אתה תראה שונה או את העתיד שלך אז לא רציתי להסתכל.הלכתי להורים שלי(שתולים כביסה על עדן חלון כי אני גר בקומה)העדפתי שלא לנסות לקפוץ ישר כי זה יכול להיות שזה מציאות.נזכרתי בזה שאם אתה זורק דברים בחלום הם נופלים בצורה שונה או שלא נופלים אז זרקתי כמה אתבים(איך שלא רושמים את זה)זרקתי לעבירר והם נפלו ממש טוב ואז ההורים שלי אמרו לי מה קרה למה זרקתה סתם אז הייתי בטוח כבר שזה לא חלום ב100% ואז בבוקר התעוררתי וגילי שזה כן היה בעצם חלום. למה האתבים לעזזל לא נפלו כמו שצריך? יכולתי להיות בחלום מודע=(

makron2

New member
מעולה - התקדמות.

וזה לא הצליח - תמשיך ככה זה כבר עזר לשפר את המודעות שלך עובדה - יש התקדמות. "אמרתי זה לא הגיוני זה בטח חלום" - עצם העובדה שרק חשדת שמדובר בחלום(מצב זה נקרא קדם צלילות)מצביע על מודעות גבוהה יותר מכרגיל. "העדפתי שלא לנסות לקפוץ ישר כי זה יכול להיות שזה מציאות." - עוד חשד - פה עקרונית מדובר כבר על רגע של צלילות מסויימת. - שם לב - יש לבצע בדיקת מציאות ברגע שחושדים ע"מ לוודא שמדובר בחלום ולשפר את המודעות/צלילות. "נזכרתי בזה שאם אתה זורק דברים בחלום הם נופלים בצורה שונה" - מאיפה המידע הזה? - יכול להיות שהוא מהודעה שלי? בכל מקרה זה מקרה שונה לגמריי - כמו שציינתי למעלה בדיקות מציאות יעזרו ברגעים שכאלה. "זרקתי לעבירר והם נפלו ממש טוב" - כמו שרשמת שהם נפלו טוב חשדת שזה מציאות ואיבדת צלילות. "ואז ההורים שלי אמרו לי מה קרה למה זרקתה סתם אז הייתי בטוח כבר שזה לא חלום ב100%" - פה הצלילות נעלמה לחלוטין ונסחפת עם הדמויות. "למה האתבים לעזזל לא נפלו כמו שצריך?" - תתעלם מהאטבים תעשה בדיקות מציאות בחלום כמו בדיקת קריאה/שעון ועוד.. בכל מקרה התקדמות יפה ותאור מעולה של חלום עם מספר שלבים של צלילות. ייתכן שעצם התרגול של המיילד "יוצר" מעיין חלומות מוזרים שממש רומזים לנו שמדובר בחלום.

למעלה