איש של מגע
New member
מילגה והתלבטות-
קיבלתי מילגה ללמוד כמעט מה שאני רוצה באופן חד פעמי ובתנאי שזה משהו מוכר ורישמי.
זה יכול להיות תואר אקדמי כלשהו (אין לי כוח חשק וסבלנות לזה) , ויכול להיות לימודי תעודה של חודש/שנה/שנתיים ויותר. .
אני כמעסה ורפלקסולוג צריך להחליט אם לנצל המילגה ללמוד מקצוע אחר יציב יותר גם אם פחות 'אני' או ללמוד משהו שקשור לתחום הרפואה המשלימה. מרוב אופציות -לא מצליח להחליט.
נטרופתיה/הומיאופתיה- לא מתאים . מצריך תשאול ארוך מול מטופל ואני חירש..
דיקור- לא אוהב מחטים ולא חושב שמתאים לי לדקר/ לשנן פילוסופיה סינית ולהרגיש הצ'י.
שיאצו- דופק הברכיים לא? ולא ממש ברור ההבדל בינו לטווינא ועיסוי תאילנדי?
מאמן כושר-מאוד טכני. ולא בקטע של ניפוח הגוף. כן בריאות וסיבולת.
קרניו סקרל, קינסיולוגיה , סו'גוק וכו נשמע סבבה אך זה בקטנה. לא אבזבז על זה המילגה החד פעמית.
יש רעיון/טיפ? רצוי משהו שקשור לעבודה עם אנשים במגע או אחר. אך לא מיכני/טכני , שנוגע גם בנפש, ורצוי עם עבודה בתחום..
אני כבר לא נער אחרי צבא וטיול תרמילאים. ושבעתי מקופ'ח .
אשמח לתשובות. תודה מראש. מאמיר
קיבלתי מילגה ללמוד כמעט מה שאני רוצה באופן חד פעמי ובתנאי שזה משהו מוכר ורישמי.
זה יכול להיות תואר אקדמי כלשהו (אין לי כוח חשק וסבלנות לזה) , ויכול להיות לימודי תעודה של חודש/שנה/שנתיים ויותר. .
אני כמעסה ורפלקסולוג צריך להחליט אם לנצל המילגה ללמוד מקצוע אחר יציב יותר גם אם פחות 'אני' או ללמוד משהו שקשור לתחום הרפואה המשלימה. מרוב אופציות -לא מצליח להחליט.
נטרופתיה/הומיאופתיה- לא מתאים . מצריך תשאול ארוך מול מטופל ואני חירש..
דיקור- לא אוהב מחטים ולא חושב שמתאים לי לדקר/ לשנן פילוסופיה סינית ולהרגיש הצ'י.
שיאצו- דופק הברכיים לא? ולא ממש ברור ההבדל בינו לטווינא ועיסוי תאילנדי?
מאמן כושר-מאוד טכני. ולא בקטע של ניפוח הגוף. כן בריאות וסיבולת.
קרניו סקרל, קינסיולוגיה , סו'גוק וכו נשמע סבבה אך זה בקטנה. לא אבזבז על זה המילגה החד פעמית.
יש רעיון/טיפ? רצוי משהו שקשור לעבודה עם אנשים במגע או אחר. אך לא מיכני/טכני , שנוגע גם בנפש, ורצוי עם עבודה בתחום..
אני כבר לא נער אחרי צבא וטיול תרמילאים. ושבעתי מקופ'ח .
אשמח לתשובות. תודה מראש. מאמיר