מילא נדודי השינה

מילא נדודי השינה

אבל הבעיה האמיתית שלי היא שאני לא מצליחה להתעורר! וכן, זה קורה גם אחרי 8 ו-10 שעות שינה, אני פשוט לא מסוגלת לקום. וזה לא תמיד היה ככה, בתחילת הסמסטר למשל, קמתי לכל שיעור - גם למוקדמים, אפילו אם בגלל נדודי השינה האלו ישנתי פחות מ-5 שעות. עכשיו אני פשוט לא מצליחה להוציא את עצמי מהמיטה גם לתרגולים של 11:00. יש לי שעון מעורר נודניק אבל אני פשוט מכבה אותו כל פעם וממשיכה לנמנם, כל פעם אומרת לעצמי "עוד קצת" ולא מצליחה להקים את עצמי, בידיעה מלאה שאני דופקת לעצמי את היום - ואם זה ימשך אז גם את החיים. יש למישהו עצה חברים? אני כבר מיואשת. והייתי אצל רופא, המקסימום שהיה לו להציע לי זה כדורי שינה, שעדיף שאני לא אספר למה הם גרמו.

דנטל

New member
דווקא הייתי שמחה לדעת מה הם גרמו

גם אני לא מצליחה להוציא את עצמי מהמיטה וזה מחריף. הדבר היחיד שממש מוציא אותי ישר מהמיטה זה אם אני צריכה לפתוח למישהו את הדלת, אבל ברור שזה לא מונע בעדי לחזור אליה. אם תשימי את השעון רחוק ממך, מספיק רחוק בשביל שזה ידרוש ממך לצאת מהמיטה, את חושבת שזה יעזור לך?

ניסיתי את זה פעם

אבל כמו שאמרת, חוזרים למיטה אחרי שמכבים אותו. למה הכדורים גרמו? אני אגיד רק שבזמן שהשתמשתי בהם באמת לא הצלחתי לקום, וזה הגיע למצב של אפילו 15 שעות שינה אחרי נטילת כדור. בנוסף, בזמן שבין נטילת הכדור להירדמות קרה שדיברתי עם כמה אנשים בטלפון ואני לא זוכרת את זה, וגיליתי שדיברתי איתם רק מהרישומים של הפלאפון.

דנטל

New member
אז אולי היה צריך מינון נמוך יותר

בכל מקרה, אני נגד כדורי שינה. הם מפחידים אותי. ניסית רגיעון?

אני שוקלת לנסות

זה עוזר לשינה? כי ניסיתי סירופ פסיפלורה פעם בעצת הרופא, וזה לא עשה כלום. אני לא מאמינה גדולה בצמחי מרפא...

דנטל

New member
לא לכולם זה עוזר

אבל יש כאלה שכן ורק אם תנסי תדעי אם את מאלה שזה עוזר להם.

למעלה