מילאנו 1

bikerman

New member
גאידאמק התחיל לשלוח אנשים

גם למילאנו?!

111SM

New member
בואנה יא זבלה אתה לא אמור ללמוד?

מה אתה עושה במילאנו ???

Super Max

New member
אין בעיה

הפצעים פתוחים ואתה זורה עליהם אלכוהול מרוכז... שאפו שדוני, שאפו. SM

סיני 1

New member
שיווווו ראיתי בחנות במילאנו אחד....

נראה שתי טיפות נוזל בלמים בול כמו עזרא, אפילו דיבר כמוך, ואפילו עשה אותו פרצוף עצוב כמוך כשהוא הוציא ת'כרטיס אשראי שלו,הזכיר לי אותך לאללה.

ומה אתה עשית בחנות הזו ?

מה דילר חלפים מפואר כמוך עושה בחנות שכזו ? דווקא שם נהנתי להוציא "יותר" ממה שהייתי יכול להוציא אצלך... חוצמזה... נכנסתי לשם בכלל בגלל הבלונדה שהייתה שם. רק אתה קילקת את האווירה.

סיני 1

New member
בוא נספר לך מה עשיתי בחנות

מכיוון שמינימום הזמנה מחברה כמו מלוסי פוליני וכ'ו היא 5000 יורו להזמנה. אז לא תמיד משתלם לי להוציא הזמנה למלוסי בגלל חסכנים שכמותך,אז אם יש הזמנה מתחת למחיר הזה, משתלם לי להביא איתי כמה וכמה מוצרים. ובקשר לבלונדה, לא יודע אם אני קלקלתי ת'אוירה,כי אתה שילמת לאבא שלה מחיר מלא, והבלונדה נתנה לי 40 אחוז הנחה, יש לי הרגשה שהיא לא אוהבת כאלה שצריך למשוך מהם ת'כרטיס אשראי,ושמסרבים לעוזבו, ומעדיפה כאלו ששולפים קש פפילים טובין ומזומנים,ואם הייתי מוסיף עוד יורו? אבא שלה היה מחתן אותנו . יחי ההבדל הקטן......... דוקא שאלה עליך הבלונדינית אחרי שהלכת,שאלה אותי אם בישראל כולם ''תפוסים'' כמוך? אבל אל תדאג, הסברתי לה שאתה לארג' לאללה ושכנראה תפסה אותך ביום גרוע, נו איך???.........תגיד שאני לא בסדר.

למעלה