מיכ"אל שווה את זה?

THDOR

New member
מיכ"אל שווה את זה?

אהלן, רציתי לדעת אם התוכנית באמת עוזרת? לאיזה קהל יעד היא מיועדת? אם מישהו היה בה כבר,במה היא עוזרת ועד כמה? דור.

yossi iv

New member
כל חברי הפורום הם בוגרי התכנית..

כולל אותי כמובן.. אם זה עוזר? רק זה עוזר...

חלמית

New member
תשובה:

1. כן, התוכנית עוזרת מאוד. 2. היא מיועדת לתיכוניסטים ומעלה (יש גם קבוצות של מבוגרים וכו'). 3. היא עוזרת בתחומים רבים, ביניהם: אמונה עצמית, יצירתיות, טכניקות לימוד שעוזרות ועוד, ובעצם לי היא עזרה בעיקר לנפש ולהרגשה הטובה לגבי החיים שלי והגשמת החלומות שלי. בקיצור- שווה! לא תצטער. מקווה שעזרתי.

THDOR

New member
re: תשובה:

אצלנו דווקא באו גם לחטיבת הביניים..מוזר שזה רק לתטיכונסטים במקומות אחרים...לאיזו קבוצות התוכנית מיודעת לא רק מבחינת הגיל. דור.

חלמית

New member
תשובה:

זה מכתה ט'. אולי אצלכם זה חטיבה.. אם לא אז יכול להיות שרק הסבירו על זה בחטיבה?! התוכנית מיועדת לכולם כמעט, קבוצות מכל הסוגים, אני לא יודעת בדיוק, נדמה לי שאפילו אנשים קיבלו את זה פעם מביטוח לאומי או משהו כזה אבל אל תתפוס אותי במילה כי אני לא בטוחה בקשר לדברים האלה.. אני מציעה שאם זה מושך אותך תברר עם יוסי (מנהל הפורום) איך אתה יכול להצטרף. נוי.

yossi iv

New member
צודקת, גם ט' וגם...

ביטוח לאומי, צה"ל , אוניברסיטאות, חברות עסקיות גדולות ועוד

איתי110

New member
ממש לא מומלץ

מיכא"ל = בזבוז זמן.. מוכרים שמה בולשיט שלא ברא האל. אני מציע לך פשוט לא לבזבז את הזמן שלך בשטות הזו, ובמקום זה, לנצל את הזמן כדי לקדם את עצמך באמת ולא בפרוייקט האווילי הזה.

למעלה