מיכתב לאביחי!

מיכתב לאביחי!

בנות אני לא יודעת עם אפשר לכתוב פה מיכתבים לאחד הבנים אבל רציתי לכתוב לכן ושתגידו מה דעתכן. לאביחי באהבה גדולה יותר מכל דבר! ביחו'ש אתה לא יודע כמה אהבתי גדולה אלייך למרות שאתה לא מכיר אותי.אני אתן את הכול בשבילך,"אתן חיי למענך"חח.. אני רוצה לשמוע את קולך,לגעת בך,לראות אותך ויש רק עוד דבר אחד שאני כבר לא צריכה לעשות כי אני עושה אותו תמיד והוא לאהוב אותך,לאהוב אותך בכל ליבי,ולדעת תמיד שאתה אוהב אותי בחזרה. בשבילי אתה והלהקה היא הדבר שאני בחיים לא יוותר ושלעולם לא אשכח ורק אזכור,אזכור את השמחה האושר ואפילו את העצב.נכון שלפעמים אני מרגישה שלעולם לא אפגוש אותך אבל אני לא מוותרת ואני מאמינה שאני יכיר אותך ואתה תכיר אותי ולא בתור מעריצה שרופה שלך אלא בתור מעריצה מטורפת שרופה ואוהבת מכל הלב!!!!!!! עם הייתי עכשיו ליידך הייתי מתעלפת מהיופי שלך,מהיחס המדהים שאתה נותן למעריצות ומהאהבה שאתה נותן לכל אחד ואחד. אז לא נותר לי מה עוד לומר כי אני חושבת שכבר הבנת שאני אוהבת שרופה ומטורפת עליך חחח.. בטח אתה חושב שאני מדברת יותר מדי אבל כל הדיבורים הם אמיתיים ואוהבים עד כאב. אז אני מאחלת לך וללהקה המון בהצלחה ולא משנה במה ושתמיד תיזכור אותי, המעריצה המשוגעת ומה שבטוח לא תשכח זה את מאות אולי אלפי המעריצות המשוגעת עלייך. אוהבת המון,המון, המון דור 3> זה מכתב קצרצר מאוד אז תגידו מה דעתכן!!

../images/Emo20.gifכנסיי ,

מכתב ממש יפה כפרה , אבלך זאת ההודעה ה3 שאת פותחת , חלאס יכולת לנל''ש ,!

../images/Emo109.gif נופר

גם את זה לנצלש זה קשור לאביחי היא לא חייבת ... אל תצאי עליי

../images/Emo109.gif כנסי

מכתב יפה אבל יש שם שגיאה אחת ... עם הייתי עכשיו ליידך הייתי מתעלפת מהיופי שלך
*אם הייתי עכשיו ליידך הייתי מתעלפת מהיופי שלך
אני יודעת שברישמי כותבים מכתבים

../images/Emo210.gifחחח איזה חמודה.

מכתב מרגש :] מקווה שהוא יראה את זה. חבל שרשמת למעלה בשרשור אחר כאלה שטויות. תבקשי סליחה ונסלח :) ואת יכולה גם להצטרף לפורום. אני. דילב - 15 וחצי - קריות = וזה בסדר שפתחת הודעה זה קשור לגיים בויז אז אפשר =

../images/Emo109.gif דילב ....

זה גם מה שאני אמרתי שזה בסדר שהיא פתחה הודעה היא בפורום לא <? למה אמרת לה את יכולה להצטרף לפורום ?

../images/Emo210.gifכי היא לא רשמה שהיא חדשה או משהו.

היא פשוט באה סתם ככה. אז שתנצלש לפה ותרשום שהיא חדשה :)

מהמם ובהצלחה

היי לא נראלי אני מכירה אותך ואת אותי אז: -הדר בוטבול- -פרדס חנה- -12 וחצי- -אוהבת את שרון- ואם את רוצה אני בשין 634726

|נצל"ש|כנסו שנייה בבקשה.

**בנות זו פלורין אני פשוט בת דודה של שלי
** ואני כרגע אצלה. אז מי שרוצה לדבר אאיתה שתפנה אלי לאיסי

../images/Emo20.gifפלוווריייןן../images/Emo46.gif

את יודעת תחוקים של הפורופ למה פתחת הודעה ?! יוו את כ''כ מצייקה לפעמים

למעלה