ג´וקים+קטעים+פחדים+ג´וקים ../images/Emo15.gif
חזרתי מאוחר עכשיו ועבר עלי יום משעשע

וכיפי. בלילה הלכתי עם 3 החברים שלי לחבר הרביעי-אנו מין חבורה כזו של 4 אנשים- 2 בנות ו- 2 בנים (נעמה, מודי, עדו ואני-נעמה ומודי היו במפגש, והחברה ראו אותם לכמה דקות). ראינו אצלו LORD OF THE DANCE ב- DVD וזה היה מדהים!!!! בין לבין אכלנו גם עוגת קסטה שאימא של נעמה עושה-מצוין! ללקק את האצבעות!! בכל אופן, בכלל רציתי לספר על משהו אחר באיזשהו שלב שם הייתי ממש צריכה פיפי, אבל ממש צריכה. טוב אני הולכת לשירותים שנמצאים בקומה מעל כי אני אוהבת אותם-הם גדולים יותר. אוקיי אני עולה המדרגות ובאותו הזמן אני חושבת לעצמי-רגע, ואם אני אראה ג´וק במקלחת (זה שירותים+מקלחת). והקטע הוא שאני לא יודעת אם זה היה פחד או תחושה, כי כאשר פתחתי את האור כבר ידעתי איפה בדיוק הג´וק יהיה-במקלחת. וראיתי אותו וצרחתי קצת, ועידו בא להרוג את הג´וק (אני לא מפחדת מאף חיה, חוץ מג´וקים כי הם דוחים, ולא ממושמעים). עידו בא והוא לא מוצא את הג´וק ואז הוא החליט שדמיינתי. וזה עיצבן אותי- נראה לך אמרתי לו??? טוב סבבה הוא החליט שאני מדמיינת. אוקיי, אני הולכת לשירותים בקומה שישבנו, ושוב יש לי תחושה/פחד שיהיה שם ג´וק. עכשיו יקירה, יש להם בית נקי, זה לא איזה בית מלוכלך שהייתה לי תחושה שיהיה ג´וק כי סביר שהיה ג´וק. סבבה-אני הולכת לשירותים ויש לי תחושה שיהיה שם ג´וק אבל מאחורי השירותים, אז אני פותחת את האור ורואה שהכל נקי. אבל מה? הייתה לי תחושה אז אני בודקת, נכון? פתאום אני קולטת אותו מאחורי השירותים והוא קולט אותי ושנינו התחלנו לקפוץ-אני צרחתי והג´וק נלחץ אני לא יודעת מי יותר פחד אבל הוא כמעט התחכך בי מרוב הבהלה שלי ושלו ואני הצלחתי לצאת משם צורחת, ומתה להשתין בטירוףףףף. טוב ואז עידו הלך ומצא אותו והרג את הג´וק. יופי. רק אז הוא האמין לי שבאמת היה ג´וק למעלה-והוא הלך וגם ראה אותו, אבל הוא ברח לו. אחר כך הם צחקו עלי, ואמרו לי מה תעשי עם תהיי לבד??? וחשבתי על זה ואין לי תשובה. ג´וקים-תמיד הגעילו אותי והפחידו אותי הקטע הוא שאני יודעת שהם לא עושים כלום אבל הם לא ממושמעים מה הכוונה? אם היו בשלהם ולא באים אלי-אחלה אבל אני לא יכולה לראות אותם הולכים ככה מהר ועפים? בכלל לא כבר קרו מספר פעמים שג´וקים עפו לכיווני וכמעט עלי ופעם או פעמיים שאפילו עלו עלי בשינה (פעם ישנתי באילת באכסניה עם חברות-סיוטטטטטטטטט). אז אם הם לא היו מתקרבים אלי-אחלה אבל הם באים והם נודניקים ומגעילים אותי מאד חוץ מהם-אני לא מפחדת מכלום, לא מנחשים, לא מעכבישים, לא מעכברים וכו´. אני יודעת שאני צריכה להתגבר על הפחד הזה, אבל זה קשה לי. לפני כמה שבועות ניסיתי להתחיל להתמודד איתם והרגתי ג´וק קטן מאד-אבל זאת עדיין התחלה. יהיה בסדר... רק שיתרחקו ממני

מה עוד היה? שילמתי מקדמת שכר לימוד לאונירסיטת תל אביב ביום

שזה אחלה בכל אופן הולכת תיכף לישון

))) מקווה ללילה שקט ללא פחדים או דאגות...