אנא הקטע בשלמותו..... סתכלי ממש למט
באמת תהיתי לאן נעלמת. אבל, האם לא שלחתי לך את כל החומר דרך הפורום? אני חושבת שכן, כדאי לחפש זאת בדפים הקודמים. בכל מקרה, אשתדל למצוא ולשלוח לך שוב. יותר מזה, לא אוכל לעשות על גבי הפורום. א ב ל אני מציעה לך לבדוק, למה התקשורת כל כך תקועה לך עכשיו, במיוחד כשיופיטר `יושב לך על השמש?` למזלך TKSR`` זה עדיין שמור עמי. אז הנה זה בגרסה המקורית: טוב אז קודם כל, אני מבינה שגם היא מהקיבוץ?!? אז בטח זה מאד מקשה עליה, שאתה כל הזמן בסביבה והיא לא מצליחה לחמוק. היות שאין אנו יודעים את שעת הלידה המדויקת שלה, אין אנו יודעים בודאות היכן הירח שלה. אך יתכן שהוא בצמידות לראש הדרקון שלך (לוקחים טווח של עד 2 מע`. לא יותר) וזה אומר, שהיא `עוזרת` לך ללמוד את `השיעור שלך בחיים`, דרך חוויות והתנסויות רגשיות.. אגב, `השיעור שלך בחיים`, או יותר נכון, נתיב הבחירה של הנשמה שלך הוא כדלקמן: בחיים קודמים, פיתחת הזדקקות גדולה לבני אדם וסקרנות, שאינה יודעת שובע. הזדהית עם אמרות כנף וקלישאות, במקום לפתח את החכמה והאינטליגנציה האישית שלך. ניסית לחפש תשובות להמון שאלות, דרך לימוד פרטים רבים ככל האפשר, מתוך אמונה, שככל שהידע שלך יורחב יותר, כך יקל עליך למצוא פתרון לבעיות האישיות שלך ולאלו שמטרידות אחרים. ההזדקקות הגדולה לבני אדם, גרמה לך להסתבכות בבעיותיהם, עד כדי שימוש ככותל מערבי ו`טביעה` בים של בעיות שאינן שלך כלל. היה לך רצון עז לעזור לאחרים. בטאקט ובדיפלומטיה. משום כך, יש לך גם כיום, שאיפה להיהפך לאנציקלופדיה מהלכת. אולם הקלישאות של הידע המלאכותי, אינן מספקות או מספיקות על מנת לפתור בעיות. לכן, נוצר אצלך חוסר בטחון עצמי, (נחלת העבר) שגורם לשחזור ול`לעיסה` של כל השיחות שלך עם הזולת, מתוך רצון לגלות היכן טעית. בשל כך, הלימוד הוא מוטיב מרכזי בחייך. אתה שואף לתדמית רחבת אופקים. ולכן, אינך מוצא סיפוק מלהיות ``תולעת ספרים``. יש לך צורך לחוות חוויות יוצאות דופן ככל האפשר מתוך הנחה, שהתנסויות האלו, יובילו אותך לידע רב יותר. בשל הסיבוכים (עם הזולת), יורדת היעילות. אתה משקיע אנרגטית, יותר ממה שעצם המשימה מצדיקה. (בתולה באופק?!?!) זה עשוי להתבטא במעשה, במחשבה, או בשניהם. לעתים, אתה רואה הרבה אפשרויות וצדדים רבים לבעיה, עד שאינך יכול להחליט כיצד לפעול. על אותו מישור, ישנה אפשרות להסתבך במחשבות על חיי מין ולפתח חרדות, שיובילו להגזמה ביחסי מין- על מנת לקבל בטחון, או לאימפוטנציה, בשל חוסר הבטחון. הפתרון: להעביר את הדגש מפרטי הידע הקטנים לתפיסה אינטואיטיבית כוללת. לחפש מידע רוחני גבוה, שאינו בהכרח משרת את צורך הרגע. להפסיק את המעורבות בבעיותיהם של אחרים, לפתח חכמת חיים אמיתית ולא להמעיט בערכה לגבי תרגומה למילים. לפתח אמונה פנימית. התוצאה תהיה, שינוי בהרכב החברים. לעתים, נסיעות לחו``ל , עוזרות לתהליך ההתפתחות וסביר שממתינה שם הצלחה. יש ללכת בכוון של התעלות רוחנית ואידיאלים. יש לך צורך להתעלות מעל לתחומי ההגיון המוגבלות והמעשיות ויחד עם זאת, לצאת מתוך הביצה הרגשית העכורה. (עם מרקורי, מרס וירח בסרטן?!?!) מעט קשה, אבל למעשה, אפשרי כי הירח בסרטן מסוגל גם להתנתק מן הרגש (במיוחד בבית 11) ולעזור לאנשים להבין יותר טוב את עצמם, על ידי זה, שהוא מסביר להם בצורה הגיונית את מה שהם חווים. וכך, גם מתנסה בחוויה דרכם. בקשר שלך איתה, חלק מן הכוכבים הגדולים שלכם מצויים באותם מקומות, פחות או יותר, (יופיטר על יופיטר, נפטון על נפטון, וחירון על חירון).זה מגביר לך ומעצים לך את תחושת התסכול, על פי מה שהכוכבים הללו עושים במפה שלך. אני חושבת שהיא כן אוהבת אותך. או לפחות מחבבת אותך (מרקורי שמש וונוס שלה בבית חמש שלך, על גבול בית שש) וגם דואגת לך. אבל יחד עם זאת, קשה לה אתך. היא מרגישה שאתה מנטרל את הפעילות שלה. מצנן את התלהבותה. (סטורן שלך בצמידות למארס שלה, בבית שלוש שלך). ליקויי תקשורת. יש לכם קצר בתקשורת. אתם לא קולטים האחד את תגובותיה הרגשיות של השניה ונפגעים ממחשבות ודיבורים של השני. (מרקורי שלה במולות לירח שלך). היא מתמרדת נגד התפישות והרעיונות שלך. אם הייתם יכולים לשבת ולדבר בלי לערב רגשות, אולי הדברים היו מסתדרים. הירח שלך בבית 11, ממגנט לך `דליות`. אבל גם, שם את מערכת היחסים על כן גבוה, שגורם לשאיפותיך לבית חם ולמשפחה אוהבת-להישאר בגדר חלום. השמש שלה בסוף גדי לכן היא ממגנטת לה אנשים עם שמש בבית עשר (על סף 11) היא מאד חכמה ויתכן שהיא חושבת שאתה יותר מלהג ו`מברבר` מאשר חושב באמת בחכמה. בין השמשות שלכם יש בדיוק 150 מעלות. וגם 150 מעלות מהאופק שלך, לשמש שלה. זה מצביע על קשר של מודעות. ישנו מספיק מתח, על מנת לשמור על עניין לאורך זמן, אך גם לא להתנתק, אלא לקחת את אי הנוחות, למקום של מודעות ורצון לשפר. סה``כ יש פוטנציאל טוב לקשר, אבל יכול להיות שכרגע אתה צריך להניח לה, כי אולי היית יותר מידי אובססיבי, ברצון ליצור קשר, או לנסות להסביר לה. אני בטוחה שאם תיעלם לה קצת, היא תתחיל לתהות לאן נעלמת. (ככה זה בנות
). יכול להיות שהיום אתה קצת לא במיטבך, (הלילית עוברת לך בבית ראשון עכשיו), אבל בעקרון, אתה נכנס לתקופה טוב יותר בחייך, יותר פופולריות מבחינה חברתית והזדמנות להצליח. בקיצור, הקושי הגדול כבר מאחוריך. L&L TALYA אז מיכל את רואה? זה לא ממש תיקון אלא יותר בקשת הנשמה ללימוד משהו חדש דרך חוויה ובגלל זה אני רגיש כל כך והיא צריכה להיות לידי כדי ללמד אותי או לעזור לי ללמוד!! מבינה קצת??? אור ואהבה מיכל... שלך tksr