מיכל שלו - כתבה מעניינת...

אכן מעניין.

סתם מסקרנות - האם למישהו מכם יצא לקרוא אחד (או יותר) מספריה? אם כן, מה היתה התרשמותכם?

ספיר ק

New member
אם אני לא טועה

התחלתי לקרוא את הפרק הראשון של "מלאכי עליון", זועזעתי מסצנת התקיפה המינית שתוארה בו, בעיקר מהאופן שבו היא תוארה, ולא המשכתי.

בעניין איכות הכתיבה

אני מתייחסת לספריה כאל "ספרי טיסה". היא יותר מוצלחת (איכותית) מרם אורן, למשל. ואותו כן מזמנים לכל פורום דיון רלוונטי.

אוקיי, נראה לי שאני מסוקרנת מספיק

בשביל לבדוק את הנושא מתישהו בזמן הקרוב. מה שאני כן יודעת זה שהיא אישה מאד נחמדה, לבבית ואשת שיחה מעניינת ואינטיליגנטית. כשלמדתי שנה א´ של קולנוע וטלויזיה, היינו צריכים לעשות ראיון במסגרת הפקת אולפן ואחת הבנות פנתה להוצאת ספרים וביקשה שישלחו לה סופר (לא יודעת מאיפה בא לה הרעיון). בכל אופן, ההוצאה שלחה את מיכל שלו (למרות שהבנתי שזה די היה בהתנדבות מצידה). הבחורה שעשתה את הפקת האולפן ביקשה ממני להיות המראיינת. אמנם הגב´ שלו לא היתה מפורסמת כמו היום, אבל אני זוכרת שמאד התרשמתי מכמה שהיא היתה נעימה ולא חשבה את עצמה, ולא זירזה אותנו, או איבדה סבלנות גם בטייק המיליון. להפך, בהפסקות בין הטייקים היא דיברה איתנו, וצחקנו וכו´ וכשהיא שמעה שכמה מאיתנו חושבים לפנות לכתיבה היא גם נתנה לנו טיפים מועילים והציעה להיות המתווכת, אם נצטרך. בגלל זה, למרות שאני לא מכירה את הספרים שלה, מרגיז אותי לקרוא שנטפלים אליה אישית.

למעלה