מיכל - שאלה

שני.ר

New member
מיכל - שאלה

(בעצם אולי זאת שאלה לפורום חלומות רק שאני לא בטוחה אם זה חלום...) מין סחרחורת סיבובית שמתחילה לאט ומתגברת בקצב ובמהירות עד שאי אפשר לסבול עד שאני פותחת עיניים, תמיד זה קורה לי באמצע הלילה. זה הרגשה כמו של נפילה למטה, האם זה אומר שאני מרגישה את הנשמה חוזרת או נופלת למטה? ותמיד אחרי זה אני עדיין עייפה וחוזרת לישון ותמיד זה קורה לי באמצע הלילה. וזה חוזר לי הרבה פעמים (זה התחיל בילדות נמשך בתיכון ונדמה לי שהפעם האחרונה שזה קרה לי בערך לפני שבוע או משהו כזה)

סחרחורת סיבובית לאיזה כוון?

שני חביבתי!!! תבדקי עם עצמך בבקשה מה כוון הסחרחורת שאותה את חשה. אם הסבוב הוא נגד כוון מחוגי השעון הווה אומר שמאלה, אזאי משהוא שואב אותך למצולות. כדי להתגבר על התופעה, עלייך להרגע ולנסות לאזן את המצב בעזרת כח המחשבה שלך ולנסות לסובב את הענינים לכוון הפוך כלומר ימינה עם כוון מחוגי השעון. או אז יתכן שתתאזני. אסור לך להכנס לפניקה או ללחץ. את בחורה מאד רגישה ומאד מוארת ואז הכח השלילי מנסה לשאוב אותך. הלחמי בו אל תתני לו להכניסך לפחד ולדיכאונות השיבי מלחמה חכמה. הרימי את עצמך נשמתך נמצאת במקום הנכון. חזקי אותה. הכנסי לשלווה ותמשיכי לישון אחרי נסיונות האיזון. כדיברי הרמב``ם:``הדומה ירפא את הדומה``. בהצלחה!!! הרבה אור ואהבה. מיכל.

שני.ר

New member
נגד כיוון השעון בלי שום ספק!

כדי להיות בטוחה לגמרי חשבתי על זה במשך היום וכל פעם שניסיתי לשחזר את הכיוון עלה לי לכיוון שמאלה כלומר נגד כיוון השעון. מה זה אומר? מה שואב אותי למצולות? זה עין הרע? ישויות? חוצונים?(חוצונים? סתם טראומה ישנה מ``תיקים באפילה``) ד.א. את אומרת שאני בחורה מאוד מוארת? תאירי את עיני לראות בי את האור, איפה ראית את זה בי? גם אני רוצה לראות את האור שלי! איפה הוא? היכן הוא נעלם מעיני?

הכל בכח המחשבה החיובית :cool:

שני חביבתי! טוב שהצלחת לאתר את כיוונה של התופעה. ובכן אני חושבת באופן אישי כמובן שמה שמושך אותך מטה אילו הן מחשבותייך השליליות. פחדים, חרדות חששות לחצים מתחים. אלו הן לטעמי חייליו של הכח השלילי שאין לו גוף והוא מנסה לנצל אנשים מוארים כמוך אשר מראים חולשות. את צריכה להאמין בעצמך. להסיר את כל הפחדים וכו` ולהשליכם למצולות הים. רק אז תוכלי לראות את האור המצוי באופן טבעי בך. האור רמוז בתוך שמך. התחברי בבקשה לאות ש` בצורה החיובית שבה. דמייני את האות ש` כאילו הייתה המנורה בבית המקדש. אותה מנורת קנים. היא דלקה בצבעים שהזכירו את צבעי הקשת. ביום שתתחברי לאות ש` תתחילי לראות את הצבעים על חפצים ועל אנשים. בשפה אחרת את תתחילי לראות הילות. איך עושים את זה? שאלה טובה להתכתבות במייל. הרבה אור ואהבה אין סופית . מיכל

למעלה