מיכל..........צריכה כיוון

MiS liz

New member
מיכל..........צריכה כיוון

היי מיכלו´ש אני צריכה עצה.... יש לי ידיד טוב שגדול ממני בשנתיים וגם שכן ככה שיוצא לי לראות אותו הרבה , בקתופה האחרונה איך שהוא הסתובבנו הרבה יחד וגם הכרתי לו כמה חברות שלי אחת מהם חברה שלו היום גיליתי שהוא מעשן דברים שאסור לעשן אותם ( לפחות לא בארצנו) ואני דיי במילקוד מצד אחד הוא שונא שמצברים על הנושא מצד שני נראה לי שהוא כמה שנים הוא יתעורר מכל הקטע וממש יכעס עליינו שלא עצרנו אותו אני ממש רוצה לעזור כי הבן אדם הזה הוא אישיות באיזה גישה כידי לפעול הוא שבעצם לעזוב את כל הנושא ולא לדחוף את האף אבל אני בן אדם שכן אכפת לו טוב אז ביי

עננים.

New member
mis liz למה את צריכה לקחת אחריות

על חייו של האחר? חומר למחשבה במודעות עצמית!!! עננים

urifelsher

New member
בלי קשר לחוק,שהוא מכיר

אם את מרגישה לא נוח אם זה תגידי לו. הבחירה מה לעשות היא שלו. בהבנה אורי

היי מיס ליז נשמה גדולה

היי מיס ליז!!! ראשית הזדהתי מאד עם מה שרשמת. אני מזהה בך אדם עם נתינה ללא גבול ומכוון שכך ראשית אני מבקשת ממך לבדוק את רגשותייך האמיתיים מול אותו ידיד. יתכן שאת מרגישה חייבת לו מאיזה שהוא גלגול קודם. אז... בעצם זה שדאגת לו לחברה נתינה אחת כבר בוצעה מבחינתך. היתכן שאת מרגישה מחויבת גם מול אותה חברה? או אז ברגע שאת יודעת מה מעשיו את מרגישה אשמה. אם זהית שאין לך רגשות כלפיו אני מציעה לך להפסיק לדאוג לו הוא יסתדר בדרך זו או אחרת. לגבי נסיון לזווג בין א´ לב´ אני רוצה לספר לך סוד קטן. האחד והיחיד שאחראי על זווגים הוא האל הנפלא שלנו ולא אף אחד בשר ודם. אם אנו ניקח את התפקיד לידנו אנחנו נחטוף... למה כי בשישה ימים ברא אלהים את העולם ביום השביעי נח והתפקיד שהוא מבצע מאז ועד עולם הוא זווג הזווגים. על מנת למצוא את הזווגים הנכונים עלינו לדעת את הנשמות שעומדות מולנו, את שעת לידתן המדויק עד לפרטי פרטים כמו המעלה והדקה המדויקת שבה באה הנשמה לעולם. כמו כן עלינו לדעת את בשלותה של הנשמה למצוא את זווג הזווגים שלה.ואם הנשמה לא מוכנה? אז היא תפול ברגש ואנחנו איתה. אולי זה מה שקרה לך? פשוט ההרגשה הזו של האחריות הכבדה מהקשר שנוצר בין שניהם מכניס אותך לספירלה ולמבוי סתום. אז שוב הסירי אחריות מלבבך שחררי לחץ שחררי אותם ממחשבתך וצאי לדרך חדשה לחפש את הבן זוג שלך כן שלך מיס ליז היקרה. תתחילי לדאוג לעצמך ולא רק לסובבים אותך... ואם יש לך את הבן זוג המיועד אנא השקיעי בקשר הזה. את מה שרשמתי למעלה אני מספרת לך מנסיון אישי מנסיון של שידוכים שעשיתי בעצמי ואני נושאת באחריות עד עצם היום הזה לצערי, אף על פי שנוצרו שתי משפחות יפיפיות אחת המונה שלושה בנים שנולדו לזוג הנפלא ומשפחה שניה שמונה ארבעה ילדים ברוך השם. מכוון שאני בקשר אתם 15 שנה לאחר המפגשים הנפלאים כביכול ואף על פי שמשפחה אחת מסתובבת בעולם בעניני עסקים קשה לי מאד עם כל משבר שפוקד כל משפחה בנפרד ולמה? כי לקחתי על עצמי את התיקונים שלהם כשלא הייתי ברמת המודעות הנכונה והיום אני משלמת... אז לעניני דחיפת אפים אני מקווה שעניתי לך. דבר נוסף גם אם את חושבת שהבנאדם אישיות הוא לא יותר גבוהה ממך כי אם הוא היה כזה הוא לא היה משחק ברגשותיך לדעתי. אז אולי הוא מנצל את הרגישות הגבוהה שבך וכך את מרגישה יסורי מצפון ורגשות אשמה על מעשים שהוא עושה? אני מקווה שלא הצפתי אותך יתר על המידה ולא חדרתי יותר מידי לפרטיות שלך. אם כן אני מבקשת את סליחתך. חזקי ואימצי!!! הרבה אור ואהבת אמת וללא תנאי מיכל

למעלה