מיכל לא להתעצבן...

מנו אלה

New member
מיכל לא להתעצבן...

שלום לכולם, אתם לא מכירים אותי, שמי שי ובמשך תקופה ארוכה יש לי זוג חמוסים לבקנים מדהימים - מנו ואלה שאני אוהב אותם כמו ילדים... כבר שנה שאני הולך ועובד יותר ויותר זמן ומחוץ לבית ככה שיש לי פחות ופחות זמן להתייחס אליהם וזה שובר לי את הלב. המצב הגיע לכדי כך שאני קם בבוקר, שם להם אוכל ושתייה והולך מהבית ולמחרת חוזר חלילה... כבר הרבה זמן הולך ומבשיל אצלי הצורך למצוא להם בית שבו יוכלו לקבל את היחס שאני חושב שמגיע להם. קצת פרטים: הם בני כשלוש שנים וחצי מטופלים אצל סתיו הווטרינרית משרון רגב. זכר ונקבה. הנקבה קצת משותקת ברגליים האחוריות שלה. מתים על צימוקים. באים עם כלוב ענק, מיליון צעצועים. השאיפה היא למצוא מישהו שיש לו איזור גדול בגינה באיזה מושב שיוכל לתת להם להיות יותר חופשיים ולהעניק להם את כל האהבה שמגיעה להם. אני יושב כאן וכולי דמעות כי עצוב לי להיפרד מהם, אבל גם עצוב לי שאף אחד לא משחק איתם ומטייל איתם... אוהבי משחקים של חמוסים ככה שלא ממש מתאימים לילדים קטנטנים... פרטים במסר נ.ב. - שכחתי - שניהם הופיעו כבר כמה פעמים בטלוויזיה.

mikonww

New member
../images/Emo7.gif הם שניים לא ניראה שמשעמם להם

אם היה לך אחד הייתי אומר שיש משהו בדברים שלך, אבל מכיוון שהם זוג, הצורך שלהם בעוד מישהו לא גדול, הם משעשיים את עצמם. תשקול את זה סוב, לא צריך להיות לך הרבה יסורי מצפון אם הם משוחררים, ולא בטוח הכלוב כל הזמן. תשקול שוב

mikonww

New member
נ"ב

דפקה מהדגובה של מיכל אתה לא צריך לבחד, היא תיהיה מקצועית ועיניינית. הפחדש שלך צריך להיות משאר חברי הפורום שיכלו אותך, יערבבות אותך, יזיקו לך, ואז יפזרו אותך ב4 קצבות תבל
. טוב נו אז קצת הגזמתי אני מאושר

yona311

New member
היפה והחיות ruls

אני גם רואה את זה וראיתי אותם שם... שמע תחפש פה בעמוד היה נושא עם החמוס במשקפיים ואחרי זה תחשוב טוב טוב אם אתה רוצה למסור או לא... ואנשים תחשבו לפני שאתם קונים חמוס!!!

Sweet Fantasy

New member
הוא פנה אליי, כי אנחנו מכירים מעבר

ומצטערת שי, לא יכולה שלא להתעצבן, אני פשוט נמנעת מלהגיב.. בגילם, לא חושבת שזה פייר להעביר אותם למישהו אחר עכשיו. ועם הבעיות של אלה לא בטוח שהיא תקבל יחס כזה טוב אצל מישהו אחר, וכמו שמיקי אמר, הם ביחד, יש להם אחד תשניה זה לא כזה נורא, אם תקדיש להם כמה שעות בלילה.

N a d a v 1 6

New member
מה יהיה כולם מוסרים../images/Emo10.gif

שלוש וחצי שנים זה כבר ממש מאוחר,אם כי גם ריצ'י נמסר בגיל כזה. אניוואי,אני חושב שזה לא אופר לחמוסים ובכלל לבעלים כי חמוסים בגיל כזה זה מאוד בעייתי הם לא זקנים אבל בכל זאת חבל. אולי תנסה?,ואני אישית לא ייכעס עלייך כי יש לך את הסיבות שלך. אם אתה כבר מוסר תמסור למישהו בעד דמי רצינות. בהצלחה.

skarlet ohara

New member
גם אני לא מסכימה עם המסירה

יש פעמים שאני מצדדת, אבל לא במקרה הזה. הם זוג, הם מבוגרים, הם חיים יחד וזה יהיה מאד קשה לקבל בעלים חדשים בגיל כזה. הם בהחלט יכולים לשעשע את עצמם כשאתה לא נמצא, והמעבר יהיה להם קשה ומיותר. מי שייקח אותם יישא בהוצאות כבדות שלא מגיעות לו בשל הגיל המבוגר כבר של החמוסים שאתה מוכר. לך איתם עד הסוף, המצב בעזרת השם ישתפר. ואני בהחלט לא תומכת במסירה/ מכירה שלהם, במקרה הפרטי הזה. מצטרפת לשאר דעות חברי הפורום.

למעלה