מיכל, יש לי שאלה.

מישל 27

New member
מיכל, יש לי שאלה.

אני בתהליך שבו אני מפנימה שהאנשים שמולי הם ההשתקפות שלי. אבל מה קורה כש...אני נמצאת בחברה קבוע ואני לא מסמפטת את אחד הנוכחים (בהמעטה) אני לא אוהבת המון דברים בו: את צומת הלב שהוא דורש מהסובבים אותו, כל מילה שהוא אומר מרגיזה אותי (וזה לא בהקשר אליי) הנוכחות שלו מרגיזה אותי. חשבתי למה יצרתי אותו במציאות שלי. אן לי עוד תשובה אולי לך יש?

yofiel

New member
מראות והשתקפויות

מישל :) את עכשיו משמשת לי כמראה ומכריחה אותי להתמודד עם מישהו שאני לא אוהב בעבודה... בדוגמא שלי יש מישהו ששואל המון שאלות ומנדנד כל הזמן , ואותי הוא משגע. אז מה , זה אומר שגם אני נודניק? , לא. זה אומר שהוא בא להראות לי שיש לי בעיה של חוסר סובלנות , והוא נמצא כאן כדי לתת לי הזדמנות להתגבר על הבעיה הזאת. ואני יודע שברגע שאתגבר על זה , הוא כבר לא יעצבן אותי , כי כל מה שהוא עושה זה להעיר משהו אצלי. נכון , בינתיים הוא עדיין משגע אותי , אבל זה רק עוד מבחן... תבדקי מה בדיוק הוא עושה ומה זה מלמד אותך עלייך. אולי את מפחדת לדרוש תשומת לב מאחרים ואת מופנמת , ולכן זה מפריע לך לראות אותו עושה את זה בקלות... אני יכול רק לנחש , אבל את צריכה לגלות מה הוא מעיר אצלך. הוא רק ``טריגר`` למה שכבר נמצא בתוכך. בברכת אור ואהבה יופיאל המלאך

מישל 27

New member
מיכל

אני יודעת מה הוא מעורר אצלי. הוא מעורר אצלי תחרותיות, ועוד כמה דברים עליהם אני לא יכולה להתגבר.

heaven1

New member
זה מזכיר לי ..

שיש אצלנו מישהי בעבודה שממש בהתחלה לא אהבתי את כל השאלות, למרות שהבנתי שזה רצון להבין ולדעת מה קורה מסביב אבל האמת שזה מאוד עצבן אותי שגוזלים לי את הזמן שלי עד שלמדתי לענות עוד פעם ועוד פעם עד שתבין היום ... אני רואה אותה באור שונה ולגבי אנשים שמנסים למשוך תשומת לב.. גם אני לא ממש אוהבת כאלו מהסיבה הפשוטה שאני רוצה להיות במרכז העיניינים (-; כל אחד והחבילה שלו

michalmandel@

New member
תהליך יפה

יופיאל הי! התשובה שלך יפה. אתה ענית מאד בעדינות, ברגש ובחום. דבר אחד שכחתם, אולי אנחנו מהירי הבנה וקליטה ביחס לאנשים אחרים, ואז מן הסתם תמיד ישאלו אותנו שאלות הבהרה כל הזמן ואנחנו נמשיך לחשוב שמנדנדים לנו. צדקת במקרה שלך יש לך שעור בסבלנות וסובלנות. יש אנשים בעלי תפיסה יותר איטית וכל הכבוד לאותו בחור שממשיך לנדנד עד שהתשובה תהיה לו ברורה. הגיע הזמן שתקבלו גם את השונה. אולי יש לו לקות-למידה? שאלה למחשבה מיכל.

michalmandel@

New member
תשומת לב

מישל שלום! אני שמחה שאת מצינת שאת בתהליך. חביבתי את רק בתחילת התהליך ואין קיצורי דרך. אין דבר כזה חברה קבועה. חברה היא תמיד חברה. שני אנשים זו כבר חברה.את לא אוהבת את אחד האנשים כי הוא מושך תשומת לב? מתוקה את זו היא שרוצה למשוך תשומת לב ואולי לא מצליח לך באותה חברה, וכאשר הוא מצליח ולא משנה הדרך או אז את מתרגזת. הבחור מאד דומה לך בהתנהגותו ועד שלא תאהבי את עצמך ותתני לעצמך תשומת לב מספקת עד אז הוא ימשיך לעצבן אותך. מצטערת שפתרתי לך כל כך מהר את השאלה. השלב הבא יהיה מציאת פתרונות בעצמך. בהצלחה! מיכל.

ליליתי

New member
דומה בדומה מרפא...

לי זה נשמע כמו תחילתה של ידידות מופלאה או אולי אפילו רומן... בדח``כ האנשים שמרגיזים אותנו הכי הרבה הם אלה שדומים לנו הכי הרבה. דווקא בגלל שיש לך את כל הנתונים לקלוט באותו אחד את מה שמרגיז אותך מראה על הזדהות מסוימת ודווקא בגלל שזה קיים גם בך זה מעורר בך רגשות כלפי אותו אדם. והנה יש לך הזדמנות להסתכל על עצמך מהצד ולנסות אולי להבין איך את מצטיירת לפעמים בעיני אחרים שקשה לך להבין, תסתכלי עליו טוב טוב בטוח תמצאי את המניעים להתנהגותו ואולי אפילו תגלי כלפיו הבנה וחמלה.

למעלה