מיכל-יקרה

מיכל-יקרה ../images/Emo23.gif

נכנסתי לפורום, רציתי לברך, להוציא דברי צחוק לנסות להעביר טוב אחרי היום הנורא אתמול, לא הצלחתי נתקעו לי המילים. אני רוצה לברך אותך על המינוי להיום, ואני חושבת שגיל לא במקרה בחר בך ביום הקשה הזה, ביום שנטמנים נפשות תמימות שקיפחו את חייהם, על לא עוול בכפם, לנהל את הפורום. אני חושבת שאת, לפחות בשבילי סמל לכח הנפשי העצום, לא להכנע למוות, ולהמשיך קדימה גם בצילו. אני אישית אוהבת אותך המון וחושבת שזו זכות גדולה להיות חברה של אדם מקסים כמוך, (מקווה שתהיה לי הזכות מעבר למסך). שבת בטוחה רחל-נשמה

deep ocean

New member
רחלי היקרה!!!!! תודה!!!

האמת שלא חשבתי על זה כך, שאני סמל לכח נפשי עצום-לא להיכנע למוות-אחרי אתמול שהמוות הייתה מילה כה חזקה שם. תודה. אני חושבת שחלק מההתמודדות זה דווקא לא לפחד מהמוות, ואז הוא לא רודף אותך. תודה על המילים החמות והערכה זה ממש גורם לי לשמוח שאני מתעוררת ונכנסת לפורום וקוראת מה שכתבת לי :) אוקיי רחל נהדרת שכמותך, מתי באים אליך? דיברנו על מפגש פורום, ואמרת שאת מזמינה את כולם אליך, אז תקבעי תאריך ונבוא! וניפגש סוף סוף

מיכל-יקרה ../images/Emo8.gif ../images/Emo23.gif

כמנהלת פורום, ובצבע כחול שכל כך הולם אותך
, אני משאירה לך את התאריך לבחור, בשביל כולם. ואני אשמח לפגוש את כל מי שיחפוץ לבוא, גם אם לא ממש הכרתי מספיק דרך ההודעות, ביתי וליבי פתוחים תזכרו כולם אז כדי שבן לא יגיד שיש סיבה לרחם עלי כי לא ראיתי את מטריקס
כדאי לכם שזה יהיה כמה שיותר מהר, אם תרצו אחרי המפגש בקיסריה, או לפני כרצונכם. שבת קסומה רחל-נשמה נ.ב. לא יודעת אם נכון לדבר על המפגש היום כשנשמות טהורות נטמנים בחול, מתלבטת, מהססת.

deep ocean

New member
אוקיי

האמת היא שחשוב להמשיך בחיים למרות הכל אבל אכן לא חייבים לדבר כרגע על המפגש נדבר על זה בלילה... אחזור יותר מאוחר

למעלה