מיכל יקירתי !

yofiel

New member
מיכל יקירתי !

חשבתי הרבה על השיחה שלנו היום , והגעתי לכמה מסקנות קודם כל , גרמת לי לחשוב , וזה תמיד טוב. דבר שני , בדקתי שוב את אמוני באותו אדם שדיברנו עליו , וגם ראיתי אותו היום , ואני עדיין איתן בדעתי ובאמוני בו. הוא בא ממקור נקי , הוא בא מהאור ויש לו רצון לעזור לאנשים. אמרת שהאנרגיה שהוא מביא היא אנרגיה של דין , שבאה מצד שמאל , זה לא בהכרח דבר רע , לא כל דבר מתחלק לאור וחושך , כמו שאת לא יכולה להגיד שזכר זה חיובי ונקבה זה שלילי. זה פשוט שני צדדים עם איכויות שונות. עוד דבר שנזכרתי בו , טיפלתי במישהי שאני מכיר שהיא גם מטפלת ומתקשרת , אישה ממש טובה , וגם היא לא שמעה עליו דברים חיוביים ונרתעה בהתחלה , אבל כשטיפלתי בה היא אמרה שהמדריכים שלה הסבירו לה על האנרגיה הזאת , שזו אנרגיה חדשה שנמצאת בכל כדור הארץ , בניגוד לרייקי שמגיע מקטבי כדור הארץ. (מה זה אומר - גדול עלי...) אחרי הטיפול היא כבר לא חשבה אותו דבר , כי היא הרגישה את זה בעצמה. ועוד דבר - כל אדם מתחבר למורה מסויים ולא יתחבר למורה אחר , אז אולי פשוט לא התחבר אליו , אבל להפוך אותו לכוחות הרשע זה מוגזם. מעבר לזה , הוא גם בסך הכל בן אדם , והוא לא יודע הכל , וגם הוא טועה לפעמים , אבל הוא עדיין בדרך האור. ואם את בכל זאת רוצה לשפוט אותו בחומרה כזאת , לפחות תפגשי איתו פנים אל פנים. אם תבואי בגישה שלילית תמיד תמצאי משהו... אני יודע שלי הוא נתן המון , וגם להרבה אנשים שאני מכיר. באור ואהבה אינסופית יופיאל המלאך

תגובה

יופיאל החמוד! אדם אדם באמונתו יחיה. אני נשארת בשלי. יבוא יום ותתבגר בעולם הרוחני או אז אוכל לדבר איתך יותר זורם ואולי אז תוכל להבין את מסר הזעם שלי. לך יש את המציאות שבא אתה נפגש. לצערנו מציאות זו יכולה להיות אשליה תעתוע לעיניים. ודאי שאותו אדם ישדר לך כמה הוא נפלא וכמה מטרותיו טהורות הרי אמרתי לך הוא רוצה לרכוש את אמונך. הוא חזק ממך בעולם הרוחני חזק מאד. אם הוא הצליח להפיל 8 מחברותי זו הוכחה מספקת עבורי. חוץ מזה ספרת לך שדברתי איתו מעל גלי האתר כאשר מאות מאזינים הקשיבו לתכנית והמסרים שקבלתי מאנשים שהאזינו רק חיזקו את תחושותי. אני עוקבת אחריו מחודש אב תשס``א זה מספיק זמן לראות נזקים למי שמבין. כרגע בלי לשים לב אתה משמש כלי משחק בידיו מולי אתה מנסה למכור לי פגישה איתו. תחשוב על זה שהוא הצליח להפעיל אותך מולי. כמובן יש לך את זכות הבחירה. אני אמשיך להגן על עצמי כמה שאני יכולה. לגבי סוג האנרגיה שהוא משתשמש אז פשוט לא הבנת הוא משתמש באנרגיית האל שבאה מחוץ ליקום אבל הוא משתמש בה בהיפוך. ועד שלא תשלוט במושגים של סוגי האנרגיות לא תוכל להבין כמה שלילית היא אנרגית הדין. אז שתהיה לך שבת שלום. הרבה כוח חזק ואמץ באהבה רבה מיכל.

למעלה