מיכל ינאי מיכל ינאי מצתרפת לשמינייה ישששששששש!
N nWkobi New member 12/12/05 #2 קודם כל ידוע ממזמן היא הייתה בקרוב לחצי מהעונה הראשונה.. דבר שני היא שחקנית גרועה,לפחות בתור הדמות שנתנו לה לשחק..
קודם כל ידוע ממזמן היא הייתה בקרוב לחצי מהעונה הראשונה.. דבר שני היא שחקנית גרועה,לפחות בתור הדמות שנתנו לה לשחק..
N nWkobi New member 12/12/05 #4 זו דיעה.. אבל אם זה מפריע אני אנסח את זה בצורה שונה - שחקנית לא מספיק טובה.
נ נעמקה19 New member 12/12/05 #5 ככה זה יותר טוב... אבל כשאתה כותב "גרועה" זה ממש לא יפה. זה כמו שמורה יגיד לתלמיד "אתה תלמיד גרוע" או שהוא יגיד לו "אתה תלמיד לא מספיק טוב". ההבדל משמעותי.
ככה זה יותר טוב... אבל כשאתה כותב "גרועה" זה ממש לא יפה. זה כמו שמורה יגיד לתלמיד "אתה תלמיד גרוע" או שהוא יגיד לו "אתה תלמיד לא מספיק טוב". ההבדל משמעותי.
נ נעמקה19 New member 13/12/05 #21 זה מזכיר לי ש... בפרק 32, השר אמר לאבנר שימסור לאדם שהעם מאחוריו כשהוא היה בבית חולים ואבנר אמר "בסדר בסדר"
זה מזכיר לי ש... בפרק 32, השר אמר לאבנר שימסור לאדם שהעם מאחוריו כשהוא היה בבית חולים ואבנר אמר "בסדר בסדר"
B B R A Y E R New member מנהל 12/12/05 #14 ../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifהיא דווקא שחקנית מאוד טובה...