מיכל הי

opiras

New member
מיכל הי

קראתי באתרך, לגבי הדלקת הנר+מים לידו במשך חודש, עם בקשה, כמוביל לשינויים עצומים בתחום הזוגי. האם נוכחת כבר לראות שזה עבד? האם זה בטוח יפעל?

אופיר נשמה ברוך בואך../images/Emo24.gif

אם לא הייתי בטוחה שזה עובד לא הייתי ממליצה. הכול כאן עניין של אמונה. ברור שאם תבוא אלי לפגישה הנתיב יפתח יותר מהר... יחד עם זאת הכול ענין של אמונה. לא תאמין לא יקרה. תאמין בנחישות ובהתמדה זה יקרה. המחשבה יוצרת את המציאות. שבוע טוב

opiras

New member
תיקון זו אופירה

פשוט אחרי תפילות מיוחדות לנושא מדי יום, קריאת פרקי תהילים יומיומית, אמונה שלמה בנושא, אינסוף רומנים. הנושא מתעכב מאוד.... ועוד מעט אעלה שערות שיבה והוא עדיין מתעכב לו. האם קיימת עוד השתדלות שאני צריכה לעשות ולא עשיתי? פשוט מיואשת מהנושא, מה שמשפיע על דכדוך רב שמלוה יום יום את חיי....

tamr

New member
מיכל

אכן מצטרפת לאותה שאלה, גם אני עשיתי הכל על הכל בנושא, ועדין רווקה מיואשת, שחלום משפחה וילדים נראה לי מתרחק. האם תוכלי לעודד בצורה כלשהי. הדבר מדיר שינה מעיני ובמיוחד מהורי היקרים שרוצים לראות אותי בחופה בעודם בחיים. האם יש ישועה?

תמר היקרה היי../images/Emo140.gif

שאלי שאלה אמיתית את עצמך: האם את באמת ובתמים רוצה זוגיות??? עוד אדם לידך זה צמצום המרחב האישי שלך... זה להתמודד עם גחמותיו יומיום... האם את רוצה זוגיות על מנת לרצות את הוריך??? התשובות נמצאות רק בתוכך... יכול להיות ושוב בזהירות מירבית אני טוענת יכול להיות שאת בכלל לא רוצה זוגיות והתחלקות במרחב האישי שלך עם עוד מי שהוא. תעשי בדיקה פנימית עם עצמך. לאחר שתהיי שלמה עם תשובותיך תבוא הישועה. כי ברגע שאדם מאד רוצה מה שהוא ומאד מתכוונן איליו בלב שלם הוא מתרחש. בהצלחה

היי אופירה../images/Emo24.gif

האם יתכן אולי שהכול מצוי לידך ואת פשוט מסרבת לאסוף את השפע, את האהבה את הזוגיות הטובה. ואולי יש לנו כאן שעור על נקודות מבט שונות ועניין יחסי??? האם יכול להיות שאדם אחר במצבך היה מאד מאושר? לא יודעת תגידי לי את... יש לי הרגשה שאת עדיין לא גילית את הזוגיות שלך עם עצמך... מקווה אני שאנני פוגעת בך. פשוט הכוון כעת הוא למצוא את האהבה שלך אל עצמך. השאר יבוא מאיליו. בהצלחה

tamr

New member
מיכלי../images/Emo66.gif

אני יודעת שזוגיות זה הדבר שאני הכי רוצה בעולם. כל בכי של ילד, וזוג אוהב לידי גורם לי להוריד דמעות בסתר. אני ממש יודעת שעשיתי הכל בנושא, ומלב שלם. אני יודעת שכל ההתכווננות שלי כוונה להשגת מטרה אחת- והיא זוגיות מאושרת עם ילדים. השקעתי את כל זמני ומרצי בנושא ובדרך כלל אומרים "יגעת, מצאת-תאמין" וזה משום מה לא מתקיים אצלי. גם אני האמנתי פעם שבמחשבות חיוביות ובונות אמגנט זאת אלי. אך אצלי זה פשוט לא עובד.

תמר היקרה את לא מאמינה בזכות שלך

תסתכלי מה רשמת... "משום מה לא מתקיים אצלי. גם אני האמנתי פעם שבמחשבות חיוביות ובונות אמגנט זאת אלי. אך אצלי זה פשוט לא עובד". אם אלו המשפטים שאת מצהירה ליקום זה מה שאת מקבלת. מצטערת יקירתי... עליך לשנות את קו המחשבה שלך לא רק ללמוד על שינוי קו חשיבה. הרעיון הוא להוציא מהכוח אל הפועל בהצלחה

למעלה