מיכל היקרה, שלום

הגוזלית

New member
מיכל היקרה, שלום

אני נוהגת לבקר באתר, לקרוא ולהתחזק...שלחתי לך מסר, אודה על התייחסותך המלומדת והכנה. תודה רבה

הגוזלית

New member
מודה לך על ההתייחסות, זה נגע בדיוק

בנקודה שבשמה חששתי לשאול כל הזמן...בן הזוג שאל מה יהיה אם תאמרי שאנחנו לא מתאימים, האם לפי זה אחליט...אני אוהבת אותו ובטוחה באהבתו האמיתית,המלאה והכנה מרגישה שהוא האחד ויודעת שאני הכל עבורו. אמנם הוא לא ממהר להתחתן ויודע שאני הייתי רוצה להתחתן כיוון שמעוניינת להקים משפחה בעוד שנה וחצי שנתיים...ששמע שאמרת כי תופס את הקשר בצורה קלילה ולא רצינית טען שאין זה כך... רציתי לדעת האם המשך יחסים איתו וחתונה בהמשך לא יחזיקו מעמד? בתחושותיי הוא האחד. האם תחושותיי מטעות
אודה לך על התייחסותך הכנה והאמיתית.

מתוקה שלי אין טעם ב../images/Emo7.gif כי זה מה שנק

שנקרא השתלטות הרגש על ההגיון. יחד עם זאת, עם האינטואיציה החזקה שלך אני לא אתוכח, את מרגישה שהוא האחד והיחיד, אז הוא האחד והיחיד. הוא יכול לאמר מה שהוא רוצה. אני אמרתי לך מה קבלתי במסר. לעיתים יש אימרה שאומרת אחד בלב אחד בפה. גם להכריח אותו להתחתן זה לא בריא כי כל חייך הוא יזכיר לך שהוא התחתן נגד רצונו. רק את תעני לעצמך ביחס לשאלות שלך. אני לא מתכוונת לקבוע עבורך את העתיד, אני לא מגדת עתידות. אני רק מספרת על פוטנציאל, חומר גלם. את אמורה ליצור מהחומר גלם את המוצר הכי טוב עבורך. בהצלחה בכל מה שתבחרי

למעלה