מיכל - הושיעי נא!

rony levy

New member
מיכל - הושיעי נא!

תני מזור לתחלואי הגוף, למכאובי עצמותינו, לעינינו הלאות, יען כי כהו עינינו מזוקן לילות מוטרפים; המליצי על דרכים ושיטות ומיני מאכל ותרגימא היאך לחוש חזק יותר, עירני, דרוך לעוד יום עבודה מפרך! אגב, תודה על ההמלצות דאז בעניין הזעתר! חזקי ואמצי ואמציני אל לוח ליבך בתשובותייך החכמות.

תחלואי הגוף?

רוני ברוך שובך ציפורה נחמדת! סוף סוף שומעים ממך. מה קרה נשמה? אתה חולה? אתה מתפרק? גם העצמות כואבות, גם העיניים עיפות, תגיד אשתך מעייפת אותך? התשובות יכולות להיות רטוריות. כדי להיות חזק יותר עלייך לאכול ולא לשכוח שאתה רעב כאשר יש לך ימבה עבודה. שנית עלייך לשתות עד 12 כוסות משקה: מים מיץ וכו`. אחר כך ידידי צא לאיזה 5 ק``מ הליכה בקצב בינוני עד מהיר. עשה כמה כפיפות מרפקים. 30 עליות בטן משכיבה לישיבה. עלה ורד עשר פעמים במדרגות הבית הפרטי שלך.{לחולי לב יש לפעול במינון נמוך בהרבה. נניח פעמים לעלות ולרדת.} שתה הרבה תה לבנדר.תמשיך ללעוס זעתר. אתה תמיד על צג ליבי. שולחת לך הרבה אור ואהבה מיכל.

rony levy

New member
מיכל, יקירת חיי האפלים

מיכל יקירה! האמנם יש ללעוס זעתר? על מה ולמה? תה לבנדר? הניתן לקנותו בשוק החופשי? בסופר השכונתי? השם מוכר, אמנם, אך אנא פרטי גם בנוגע לסגולות המיוחסות לו. אגב, תרופה מטעם האם-אמא שלי, לבעלי בעיות בלב, הינו צמח הרוזמרין. מה ידוע לך על כך? אגב, רשמי לפנייך, מיכל, כדלקמן: נשיקה ארוכה לבת הזוג (החוקית), בתוספת חיבוק אמיץ ומתמשך, נוסכת בלב ובגוף תחושה של שלווה מיוחדת וכוח מוזר. טוב, מתקשה אני בהגדרת תחושה זו, חריפה ככל שהינה. ובטרם אעלה על יצועי - מתי, מיכל, מתי תקראי לי בקפה? מתי תגידי לי מי אני? מתי תפענחי את הקמטים שעל פני? מתי תשתוממי מכפות ידיי? אימתי תגלי את צפונותי בקלפים?

למעלה