מיכל, בן , בועז

L i z a r d

New member
ארבעת הלכי הרוח....

כמובן... הסוף סיכם לי את מה שהבנתי...

L i z a r d

New member
בעצם,

הוא אומר את הלכי הרוח הכללים שאני יכול לזהות היטב כל אחד ואחד מהם בי. זה יכול ליצור בילבול, אצלי לדוגמה שלפעמים אני מרצין ומדויק ולפעמים צוחק ואומר "שטויות". אבל אני התחלתי להבין את האמנות של המשחק עם הלכי הרוח, ויותר ויותר מצאתי את עצמי מחליק למצב היעיל ברגע נתון. ומה שכן אני מרגיש מאוד אני. והטקסט הנ"ל חידד לי את ההבנה הזאת.

deep ocean

New member
הממממממממ

"הראשונה היא המזרח. "סֶדֶר" הוא שמהּ. היא אופטימית, עליזה, חלקה, מתמידה כמו משב יציב של רוח". אני מזהה את עצמי בראשונה, חוץ מהמתמידה. אני לא בטוחה שאני מתמידה. אין לי מושג. --------------------------------------------------------------------- "השנייה היא הצפון. "כוח" הוא שמהּ. היא רבת תושיה, אינה יודעת כל גינונים, ישירה, עיקשת כמו רוח עזה". אני מזהה את עצמי בשנייה חוץ מה"רבת תושייה". לא נראה לי שאני רבת תושייה. --------------------------------------------------------------------- "השלישית היא המערב. "רגש הוא שמהּ. היא מפנה מבטה כלפי פּנים, היא מלאת חרטה,מחבלת תחבולות, ערמומית כמו פרץ רוח קרה". פה אני לחלוטין לא מזהה את עצמי! --------------------------------------------------------------------- "הרביעית היא הדרום. "צמיחה" הוא שמהּ. היא מזינה, רעשנית, ביישנית, חמה כמו רוח קדים". אני מזהה את עצמי ברביעית, אבל אני לא בטוחה מה הכונה ב"מזינה". ---------------------------------------------------------------------

deep ocean

New member
ועוד דבר

נהניתי מאד מהנסיון עצמו לזהות את עצמי בטקסט. זה גרם לי להיות מודעת לעצמי יותר.... תודה

זה כבר לא אקטואלי.

כתרגיל וכהרחבת הידע וכעוד דברים זה טוב, אבל כחוק הנהוול זה כבר לא אקטואלי, כי השושלת של דון חואן נגמרה... ולהערכתי גם שושלות נוספות הדומות לה... הגיע הזמן לשינוי... זהו המסר שאני הבנתי מספרי קסטנדה בעקבות הופעתו של "הנהוול המשולש".

למעלה