מיכל?? את כאן?

אלדר

New member
מיכל?? את כאן?

אמרת לי שתדברי איתי כשאני יהיה בן 16 ו3 חודש... עברתי את הגיל הזה כבר.... וזה לא יפה שלא יצרת קשר איתי........ זה לא שווה........

אלדר ועניני התקשורת ../images/Emo24.gif

אלדר היי!!! לא יכולתי ליצור איתך קשר. פשוט קבל את זה כעובדה. לגבי הבטחתי לך, אני לא מוצאת שום דרך להעביר לך את האינפורמציה. הסיבה, אין לנו יכולת להתכתב במייל. אני את מס´ הטלפון שלי לא אפרסם מעל דפי הפורום ובטח לא את של מי שהבטחתי לך מטעמי בטיחות. להשתמש באי סי קיו שלי לא הולך לי. לקחתי את מס´ האי סי קיו שלך ואם אצליח לפצח את הכניסה למערכת אני אצור קשר. כמו כן אולי בכל זאת תרשום למייל שלי? [email protected] זאת הדרך היחידה שמצאתי. ברגע שנתגבר על בעיות התקשורת הטכנולוגית אני חושבת שנוכל להתגבר על בעיות החומר והרוח בעולמנו. בכל אופן כל הכבוד על הנחישות!!! הרבה אור ואהבה אין סופית. מיכל

feyDo

New member
כתבתי לך לכתובת הזו שלך

כרגע זה נשלך מקווה שנדבר בהקדם שוב פעם בטלפון אם זה יהיה אפשרי ועשיתי את זה אני לא נחוש במיוחד פשוט אני כבר לא יכול יותר אם כל זה לא יכול להתמודד אם הכל לבדי מצטער פשוט צריך עזרה אז מיכל אני מבקש ממך את יכולה להציעה לי פתרון?? שלך אלדרו´ש....

היי אלדר ../images/Emo24.gif

היי אלדר!!! כתבתי לך למייל שנתת לי מצפה לטלפון ממך בהקדם האפשרי. בשורות טובות לי אליך באהבה ללא תנאי וללא גבול מיכל

feyDo

New member
מיכל אמרתי לך במייל ששלחתי לך

אי אפשר להחזיר לי מייל בכלל! תראי זה הולך ככה אני גר בקיבוץ לקיבוץ יש שרת אינטרנט השרת מתפצל ל16 קווים אחרים שמתחברים לבתים מובן? אז ככה לכל משפחה יותר נכון מחשב יש דואר אלקטרוני על השרת לי החליפו אל הכונן עצמו ככה שהדואר נשאר ואני זוכר אותו בעל פה ממש אבל הוא לא קיים על המחשב שלי ולא לקחתי אותו מהשרת של הקיבוץ ככה שאי אפשר להחזיר לי מייל אלה רק לשרת עצמו אז מיכלו´ש נתתי לך את המספר שלי אם תוכלי ליצור קשר אז בכיף כי אני פשוט לא יכול אבל א יכולה תמיד להודיע לי שאת בפורום ונעבור לצ´ט של הפורום הזה תתני לי שם הכי הרבה את המספר

היי אלדר ../images/Emo24.gif

היי אלדר!!! אני שלחתי לך דואר בדיוק למס´ ששלחת לי. שוב בעיות תקשורת. מכוון שאני לא משהוא בלדבר בצטים או באי סי קיו אז אני מתכוונת להמר... במקרה שאנשים לא קוראים הודעות אחורה... קבל את המסר שלי...אני בטוחה שאתה מספיק מוכשר להבין אותי. קח כל ספרה שניה, זה קוד הקשר בהצלחה!!! 001538281092236846 הרבה אור ואהבה אין סופית. מיכל מנדל

למעלה