מיכל-את יכולה...

בנאשי

New member
מיכל-את יכולה...

להביא לי גם ניתוח לפי פרשה..בבקשה..
אני נולדתי ב- 9.10.86 אני יודעת שזה יצא ז' בתשרי אבל אין לי מושג מה השנה העברית אז... אז אם תוכלי להביא לי בבקשה ניתוח אני אשמח... תודה רבה.. ליאור

בנאשי-פרשת השבוע שלך היא...

האזינו. נמצאת בחומש דברים. מדברת בגדול על: תשובה. קראי את כל פרקי הפרשה ותנסי להתחבר לפב' ז' בכל פרק. השנה העברית שלך היא תשמ"ז

בנאשי

New member
הממממ....../images/Emo4.gif

לא הבנתי כלווום ממה שכתוב שם!! מה אני אעשה, אני ותנ"ך..זה לא משהו שהולך ביחד... ולמה הפרק הזה בנוי בצורה כל-כך...מוזרה! זה שיר מה שכתוב שם???? ואני באמת לא הבנתי כלום..מה זה בעצם אמור להגיד עליי..לא התחברתי לאף פסוק בפרק הזה. מיכל-אם זה לא קשה לך את יכולה לכתוב לי את הפירוש שלך למה שכתוב שם....
??? (ובמילים פשוטות..בבקשה..) תודה רבה ליאור

אני לא יכולה ליאור זאת העבודה...

שלך... ביום שתהיי מוכנה את תתחברי. הפרוש חייו להיות שלך בלבד. לא התחברת זה לא הזמן. בהצלחה

בפרשת השבוע בה נולדת נירית...

רמוז סוד התפקיד שלך והיעוד שלך, לשמו באת לעולם. הפרשה היא כמו מפת סתרים, כמו המשחק מצא את המטמון. יש שם רמזים שרק את תזהי אותם.

nirte

New member
אממממ.. מעניין

איך אני יודע מה הפרשה שלי? לפי הבר מצווה שלי? ומה הסודות האלה?

סביר להניח שזאת הפרשה מבר המצוה שלך

אני צריכה יום עברי תאריך עברי ושנה עברית. יום לידה לועזי חודש לועזי ושנה לועזית. כך אוכל לתת לך את שם הפרשה. את הנקודות האחרות אתה תמצא בעצמך. בהצלחה

nirte

New member
את מוכנה לומר לי מה הפרשה שלי..

למרות שלא נעים לי לגרום לטירחה..

nirte

New member
כמובן שאין לך כי מלכתחילה שאלתי...

אם את מוכנה לטרוח בשבילי.. אז הבנתי שזה כן.. הפרטים שלי הם: נולדתי ב 22.11.88 ביג' בכסלו את צריכה לדעת עוד משהו? תמיד שמח לעזור!

פרשת השבוע שלך היא בתפר בין

פרשת ויצא לפרשת וישלח פרשת ויצא מדברת בגדול על כניסה להריון. פרשת וישלח מדברת על: הגנה/חלומות/בר-מצווה אם נולדת בבקר של י"ג אתה שיך לויצא. קרא את כל הפרקים של הפרשה ונסה להתחבר לפסוק י:ג בהצלחה

nirte

New member
הרבה תודה רבה!!! ו..

נולדתי ב 12 בצהריים זה נקרא בוקר? או צהריים? אוקיי להתחבר לפסוק יג בפרשה.. שוב הרבה הרבה תודה!!!

אסור לי מתוקה...../images/Emo24.gif

אסור לי להתערב בדרך שלך. לכל אדם ישנה זכות הבחירה. את הפרשה אפשר לפרש בשיבעים צורות שונות. אני לא יכולה לקבוע עבורך את הדרך, חוץ מיזה שאין לי זכות לקבוע לך. את מכירה את האימרה: "נבואה שמגשימה את עצמה"?... בחרי את את הכוון כשתהיי מוכנה בהצלחה

yaelyael

New member
למיכל - שאלה

מה המשמעות של הנושא של הפרשה שאת מגדירה בכל פעם לגבי המסר האישי? האם הפירוש האישי לפסוק הרלוונטי אמור להיות לאור 'נושא הפרשה' שאותו את מביאה בכל פעם, או שלא בהכרח יש קשר? שבוע טוב, יעל

תשובה ליעל- בנושא מסר אישי../images/Emo9.gif

לכל פרשה אני מגדירה מסר עיקרי מסר גדול. הפרוש הוא שיכות הפרשה לנושא על פי הקבלה. מה שקורה בפסוק האישי הוא מסר אישי. לא תמיד יש קשר בין המסר הכללי למסר האישי. אלו יכולים להיות שני מפתחות שונים. שני גילויים שלא תלויים אחד בשני. או שכן תלויים תלוי מה הנשמה שלך מכוונת אותך. בכל אופן אל הפסוק יש להתיחס במישור העניני בהתחלה ועום הזמן את תגלי שיש גם מישורים אחרים, בצורת מילה שזוהרת לך מן הפסוק או אות מאד דומיננטית שמתאימה לך. בהצלחה

למעלה