מיכלללללללל

מיכלללללללל

מיכל היקרה!!!!!!! בשעה טובה ומוצלחת החלפתי את השרת וכעת אוכל גם לכתוב ולא רק לקרוא כמו שהיה לי ביממה האחרונה. כמו כן יש לי תיבת מייל חדשה מעודכנת. אשמח עם תעשי בה ניסיון. היי ברוכה

מה זה שרת???

צרלי וחצי היי!!! אין לי מושג על מה את מדברת. מה זה שרת. הביני אני לא כזאת מומחית במחשבים. אולי את תשלחי לי ראשונה את המייל. ככה תהיה לי הכתובת האלקטרונית שלך ואז אוכל לענות לך ישירות. המייל שלי:[email protected] כמו כן אני מבינה את הקושי שלך שהעלת למעלה. שמעי המפגש הוא צורך שעלה בין אנשי הפורום. אם את מרגישה שאת לא בשלה אז את לא חייבת. זהוא איזה סוג של מפגש חברתי החלפת דעות משהו שלא צריך לאיים על אף אחד. אני מאמינה שיגיע מי שצריך להגיע. ביי! הרבה אור ואהבה אלייך ללא תנאי וללא גבול. מיכל

אני יודעת

לצערי הרב למרות שכל הערב ישבתי עם התמיכה בטלפון, ללא הצלחה. כרגע אין התיבה החדשה מקבלת ושולחת הודעות. אבל, מה שלומך חוץ מזה?

הכל בסדר חוץ מהשעה המטורפת :cool:

צרלי היי!!! הבנתי את התקלה. שלומי בסדר מצאתי עצמי נסחפת היום בשעות רבות משוחחת אתכם. חוץ מזה הביטי על שעת ההודעה ותביני באילו עולמות אני משייטת. אני מקווה שמתי שהוא אלך לנוח. הרבה אור ואהבה ממני מיכל.

rony levy

New member
תחי צרות העין!

עוברת אורח מתוסכלת! עוד נכונו לך ימים יפים. עוד יחזרו אחרייך במרץ גברברים חסונים. אמך בסוף תנסה להבינך. גם הבוס בעבודה יפסיק להטרידך. והעולם, העולם הארור, יפסיק להיות נגדך. רק תשתני קלות, תנסי, תתאמצי, תלחצי.

תודה לך שומר הראש...

רוני היי!!! אני חושבת לדעתי האישית בלבד שיש משהו בדברייך. אך כדיי שהמילים הנכתבות יקלטו על ידי הצד השני אסור להם לגרום להתנגדות כי אחרת הפסדנו את המטרה. הכוונה שלי היא שיש לשים לב לאיך אנחנו אומרים את הדברים. אני מאמינה שאם כל אחד ישתמש בגוף ראשון כלומר: אני חושבת.. אני מרגישה... אני מציעה... זה ישמע יותר טוב מאשר אומר: אתה ככה וככה... ברור לי שתצא מיד להגן על עצמך. ההגנה הופכת למתקפה ואז מאד שמייח ומבדח. הרבה מילים חכמות נאמרות ונרשמות כאן. חבל שהן הולכות לאיבוד בתוך ספירלות שליליות למיניהן. בכל אופן תודה על שאתה יוצא להגנתי. אני אשתדל גם כן להיות יותר ברורה בדבריי כדי שעולם הפרושים של כולם ינסה להתקרב במעט לכוונותי האמיתיות. הרבה אור ואהבה ללא גבול וללא תנאי. מיכל

אולי את רוצה לנהל את הפורום?

עוברת אורח ידידתי שלום לך!!! תגידי מה עובר עלייך? אם משעמם לך אני מציאה לך לנהל את הפורום במקומי. אני חושבת שיש לך המון ידע במחשבים ובטח שזה מספיק לנהל פורום ששמו מודעות פנימית. אם תרצי אחבר אותך עם האחראיים. בכול אופן אני לא מאלה שמתימרים לנהל שום דבר.... ואם תארתי איזו שהיא מגבלה שלי היה זה על מנת לקבל עזרה בהסבר טכני כזה או אחר ואכן קבלתי. אז תודה רבה לך על הביקורת. היא בכלל לא חיובית בעיניי בלבד. האבה אור אחווה ואהבה . מיכל

זה מה שנקרא למשש את הדופק...

את יודעת, ילדונת, קל מאוד להוציא אותך ואנשים כמוך משלוותם. יש כאלו שאי אפשר לעשות זאת לגביהם ויש כאלו שאפשר. ההתייפיפות שפגשתי כאן, באיזשהו שלב... ממש גירתה אותי למשש כאן את הדופק. ובכן... אם תרצי.. מעין אבן בוחן למידות... וכתבתי לך גם כשהגבתי למלאך הנכבד.

עדיין שואלת: התרצי לנהל במקומי? :cool:

עוברת אורח יקרה!!! שאלתי במקומה עומדת: התרצי לנהל את הפורום? או שמה רק להטיל פצצות פה? מאד קל להשתלח, לתקוף ולברוח. נראה לי שאת מאד נהנת להתגרות בכולם. לדעתי האישית בלבד חסר לך משהו מאד מאד ... וגם אם אנסה לשדר לך את זה בתום, הרי מסכות וחומות בטוןימנעו ממך לקבל זאת. את תקראי לזה התייפיפות, אני אקרא לזה אהבה טהורה. אם לא תדעי לקבל לדעתי לא תדעי לתת. אז אל תתפלאי שאחרים לא יהיו מסוגלים להעניק לך משהו שאת כל כך זקוקה לו. היי ברוכה. יום טוב לך והרבה אור אחווה ואהבת אמת ללא תנאי וללא גבול.מיכל

יופיאל

New member
זה מה שנקרא לחרחר ריב

למה את מתעקשת לתקוף כאן אנשים? למיכל יש מודעות וידע רוחני רב , ובגלל זה היא מנהלת את הפורום , לא בגלל ידע במחשבים. בשביל זה יש את המנהלים הטכניים של כל תפוז , ומנהל פורום לא צריך ידע רב במחשבים. אולי האוירה כאן לא היתה הכי נעימה בימים האחרונים , אך את בהחלט היית חלק מאותה אוירה. השאלה היא האם את רוצה גם לתרום , או רק להרוס? עכשיו כשעברנו את מישוש הדופק צריך להמשיך לחיות. איך את רוצה שיראו כאן החיים? במריבות או בשלום? באור ואהבה , יופיאל המלאך

תודה לך יופיאל חזק ואמץ :cool:

יופיאל היי!!! תודה לך על מילותיך מחמות. זה כל כך נעים לפתוח כך את הבקר ואת השבוע. אני אשמח אם תמשיך לדאוג שלכולם יהיה היום הכי מקסים שבעולם. אתה טוב בזה. חוץ מזה הרי נטענת בטונות של אהבה וחווית לא? אז תזרוק לנו איזו עצם בבקשה? הרבה אחווה אור ואהבה אין סופית. מיכל

למעלה