מיכלללללללללללל

מיכלללללללללללל

מיכל ספיישל פו יו - בודקת איתך משהו... מבקשת לדעת אם את מתחברת לכתוב פה ( משחקים של אור). (זה תקשור ) " אתם שגם מוכרים בתור משפחת האור, הסכמתם לעבור את תהליך השינוי, כדי להתפתח להוויות גבוהות יותר באמצעות התכוונות והסכמה מודעת... אתם מחזירים את האור לפלנטה, מחוללים אבולוציה חדשה של האנושות, ומאפשרים את זינוק האיבולוציה הקוסמי במודעות ובאינטלגנציה, בכך שתחילה אתם מעגנים את התדר בתוך גופכם שלכם וחיים אותו... משפחת האור באה ממקום פעולה מרכזי, ממקור בתוך יקום זה שפועל כתחנת שידור. בתוך המערכת הגלקטית שלכם קיימות שמשות מרכזיות ובתוך יקום זה קיימת שמש מרכזית אחת,,, בני המאיה כינו שמש מרכזית זו אלקיון. אחרים מכירים אותה בשמות אחרים. לשמש יש אור, ובאור טמון מידע. כדי לעשות זאת פשטני ביותר, בני משפחת האור באים ממקום שהוא מאכסן המידע המרכזי של היקום. אתם יוצאים מתוך שמש מרכזית זו, במחזוריות או בספירלה, ונושאים את המידע ממנה אל רחבי המערכות השונות שביקום זה. אתם הוגים, אתם מתכננים ואתם נוסעים. אתם יחודיים מהבחינה הזאת, ואתם יודעים זאת. כאשר אתם מתבוננים באוכלוסיה אתם יודעים שאתם מאד שונים. אתם אוהבים להקים מהומות ואתם אוהבים לפוצץ מערכות. כאשר במקום כלשהו " אין מעבר" , הכתובת נועדה לכל אחד אחר, לא לכם. אתם הולכים לכל מקום שמשהו מושבת, כדי שתוכלו לפתוח אותו מחדש. אתם פועלים ע"י הפרדת עצמכם לזהויות רב מימדיות רבות וכניסה לתוך מערכות כדי לשנות אותם." זהו בנתיים מיכל,,, מחכה לדעתך... אוהבתתתתתתתתתת אותך.....

להבה שלי האם את לא מרגישה שאת...

ברגע רישום דברייך עדיין מופעלת של... הרי התבקשת להעביר את כל החומרים חזרה אל " אבא". ומה עשינו עכשיו? העלנו את החומר המוטעה ברייש גליי... כעת החומר מוצג לראווה גם מול אנשים שלא מבינים במה המדובר... אז התכוונו לטוב ועשינו בדיוק בההפך. האם מותר לי למחוק את הרשומה הנ"ל ברשותך ונעבור להתכתבות בתא המסרים? או שאולי אני טועה וזה מסר מישויות אחרות???
לדעתי האישית בפורום הזה אנשים לא מעונינים לקרוא תיקשורים, יש פורום שלם שעוסק בעניין הזה כמו: פורום תקשור וריפוי, פורום רוחני וכו'... בסך הכל המסר הוא נכון ברמה הענינית. נשאלת השאלה אם אין כאן תעתוע והתחזות עתידית לאור???

../images/Emo9.gifמיכל הפתעת אותי

ועכשיו תתבונני בזה מתוך האור,, עיזבי את החבר'ה ההם,, הם לא קשורים לזה,,,, להיפך,,, הם מתנגדים לזה... ההם כבר חזרו לאבא
אוהבתתתתתתתתתתתת

../images/Emo23.gifמיכללללללללללללללל

מיכל,, בערך בשיעור 42 או 43 של החברה ההם ששלחנו לאבא,, הם מביעים התנגדות נמרצת ברורה למידע שמתקבל מאותו מקור שהוריד גם את התקשור הזה שכתבתי.. ואומרים שזה מידע מתעתע... אני אומרת שמידע זה הוא מידע מואר,,, המידע המתעתע לגבי מידע זה הוא המידע של החברה ההם ששלחנו לאבא אמרו לגבי מידע זה... אחד מהשניים מתעתע... מיהו? מיכללללללללללללללללל,,,, דעתך חשובה לי מאד מאד בנושא הזה... אוהבתתתתת מאדדדדדדדדד

להבה מתוקה שלי יש לי שאלה?

האם את מודעת לנקודת המבט שלך על החיים ועל מה שאת מעבירה עבורנו??? האם את מסוגלת להיות גמישה בנקודות מבט כאלו או אחרות, הכוונה לשנות במהירות נקודות מבט? האם יכול להיות ואפילו ברמז הכי קטן שהמידע שאת מעבירה עכשיו בשם האור הוא לא מהאור? ואז ההם, אולי צדקו??? אני מאמינה שכל נקודת מבט נכונה היא לעצמה. אם יש ביכולתנו לזהות לפחות עשר עד שתים עשרה נקודות מבט שונות,אז הן תהינה בטוחות שהן מקור האור האמיתי. כמו שעץ החיים מורכב מעשר ספירות, אז כל ספירה היא נקודת מבט שונה לכן יתכן מאד שאת חשה את נקודות המבט השונות וכולן יכולות להראות או להשמע נכונות ויחד עם זאת שליליות. אני יכולה לשאר שאולי הבלבול הזה בין נקודות המבט השונות יוצר את תחושת התעתוע. היתרון שלך ושלי הוא שברגע שנבין איכן אנו עומדות, כלומר מאיזו נקודת מבט אנו מסתכלות ומה היא האמת המוחלטת שלנו, נוכל לענות על השאלה מה זה בכלל תעתוע? ומי הוא המתעתע? נשאלת שאלה נוספת: האם את יודעת מאיזו ספירה בעץ החיים את מתבוננת. אני יודעת שאני מתבוננת מתוך ספירת החסד. אני יודעת שבמהות שלי אני רואה דוקא דרך ספירת הבינה. ההם: ראו מספירת יסוד וניסו למנוע מאיתנו לראות דרך ספירת תפארת שביסוד. ההם החליטו לכוון אותנו לראות את הדברים מספירת החכמה שביסוד אולי??? החברה הללו כנראה מדברים מתוך ספירת התפארת שביסוד ולכן הם מתנגדים להם... אף אחד עדין לא הציג את נקודת המבט האמיתית של הכתר שבכתר. עד היום רוב האנשים הממוצעים ידעו להתבונן דרך ספירת מלכות. המתקדמים נכנסו לעומק הספירה וידעו לנצל את כל עשרת הספירות בתוך המלכות. העידן החדש התקדם בסך הכל בספירה אחת ותראי מה קורה? איזו התעוררות, כמה מידעים... כמה תקשורים... ביום שנגיע אל ספירת תפארת האמיתית יהיו אלו ימים של ביאת המשיח... עם ישראל כמה שיש בו פוטנציאל מאד מאד רחוק, משם. " ובניתם את המשכן ושכנתי בתוכו (בתוככם)."... רציתי להוסיף שבכל ספירה יש אין סוף ספירות ויתכן שאנשים בטוחים שהם מטפסים בספירלות אל הממלכות העליונות, ולמעשה הם נכנסים עמוק עמוק אל תוך ממלכות האופל. אם את מקבלת את דעתי, אני גם כן לא בוטחת במידע של הפלי... גם אם את בטוחה לחלוטין שהם באים ממלכת האור. אל תשכחי שגם אני מסומנת על ידם. התבונני בגופך ותסתכלי על כל מרכז ומרכז בגופך הערום. אם את מזהה נקודות -חן שמצוירות כמו העגלה הגדולה על המרכז בכל וריאציה דעי שאת מסומנת. זה כולל גם את הציור של כוכב הצפון...
צריכים להיות שם שש נקודות המסודרות בצורת רבוע ושתי נקודות בהמשך לאחד הקודקודים כמו ידית של עגלה. התבונני על בית החזה, על הגב, על הרגליים על הידיים על הפנים, זה די נדיר אז אם יש נמשים על הנמשים, על הכתפיים על הבטן התחתונה והעליונה. אם כן אז את די מתחברת אליהם כי את מוטבעת, נשאלת השאלה כאן: איכן נשארה לנו זכות הבחירה האם ללכת או לא ללכת בדרך שנקבעה עבורנו??? אני מאמינה שכעת יש בידך את התשובה, וזה ממש לא משנה אם אני מגיבה בחלחלה או לא...

מיכללללללללללללל../images/Emo23.gif

ששששששששששש (מתפשטת ) מיכלי כן,, המידע מואר,, אני בטוחה כי אני מרגישה את המידע כמואר. כשמדברים אלי בשפה שאני מבינה, וההרגשה המתקבלת מתוך זה היא תחושת הבהירות המתקבלת לאחר שמסכי הערפל מוסרים, וכשההרגשה המתקבלת היא תחושה טובה שגורמת לי לחייך בפנים אני מתרגמת תחושה למילים שאומרות: אור . וכן,,, יש סימנים על הגוף וזה מתחבר לי למה שכתבת על ההטבעות... אגב באותם תקשורים שאותם אני מתרגמת למידע מואר יש התייחסות ברורה לאותן הטבעות שאותן הזכרת... ואם נגענו בנושא אז בפעם הבאה שאנחנו נפגשות,,, וואלה מתפשטת לפנייך, לבדיקת הסימנים המוטבעים... נותנת את גופי לטובת הדיאגנוזות המעניינות והמרתקות שאת מציגה כאן... האמת היא שאני כבר מאד מתגעגעת לראות אותך שוב... טוב נחזור לענייננו... בתוכנו אנחנו יודעות מהו מידע מתעתע ומהו מידע מואר,,, למעשה כל מידע (לדעתי ) , שאיתו אני חשה נוחות, פתיחות וזרימה הוא מידע מואר... מידע שגורם לי לחוש כיווצים בבטן ותחושת אי רגיעה וחוסר נוחות מתורגם אצלי מיידית למידע מתעתע.. במקרה של התקשורים הנ"ל אני חשה רגיעה ושלווה עמוקה כאשר אני מתחברת למידע המועבר שם... אז כן,,, מבלי להכנס לעץ הספירות וכדומה,,, (זאת המומחיות שלך שאותה אני חשה מסוקרנת מאד ללמוד),כן,, מתוך הרבדים העמוקים של ערוצי הרגש (דרכו נקלטים מיידעים, ומתורגמים למילים) , אני בוטחת במידע זה כמידע מואר דבר נוסף שהזכרנו הוא נושא ההטבעות,,, אז כן,, גיליתי כמה הטבעות והטבעה שגיליתי תפסה אותי במיוחד,,, זוהי הטבעה שדומה לרישום כלשהו של יבשת... אראה לך אותה ( ואני מרגישה שאת כבר יודעת מהי ). מה היא מי היא ומה ההשלכות האנרגטיות שלה ? (תעני לי כשאני אסיר את בגדיי מעליי מול עינייך
) שששששששששששששששששששששש <<<<<<<< (סטרייטיות) העיקר שהשבת שבאה עלינו לטובה תאיר באורה את כולנו באשר אנו... שבת של שלום ואחווה, של פתיחות וזרימה הרמונית... הרבה אהבהההההההההההההה

מיכל מתוקהההההההה מתוקההההההה|חיבוק

מצחיקה אותי החלחלה שאת מקבלת רק מלשמוע את השם של החברה ההם ששלחנו לאבא... חי חי חייייי חייייייייייייייייייי יש להם במה במקומות אחרים,,, כאן אנחנו מביאים מידע שאותו אנו חשים כמידע מואר... הם שם אנחנו פה,,, אנחנו פה והם שם,,, וכו... וכו... וכו... תגידייייייייייייייייי,, כבר אמרתי לך היום ש .......... או ............... ש ............ מה את אומרת? חחחחחחחחח מצחיקה אותי... וואלה אוהבת אותך...

למעלה