מיכלי יש לי הצעה

dudumagic

New member
מיכלי יש לי הצעה

למה לא תארגנו ערב חד הוריות עם הילדים באיזה יום חופשה או יום שאין בו גנים ולימודים ... כל הילדים יגיעו למקום שנארגן אני יעשה מופע קסמים בן 45 דקות , תארגנו כיבוד ועוד משהו . יהיה כיף לא חייב רק את אנשי הפורום אני מדבר על כלל החד הוריות עם הילדים . אני מוכן לנדב את במת תחנה המרכזית החדשה בראשון לציון ( ג'מבורי) זה רק רעיון ...

m i c h a l i

New member
דודו זה רעיון נפלא ../images/Emo45.gif

אני מנסה לארגן מדי פעם מפגש הורים וילדים ולצערי אין היענות מחברי הפורום... אם יש כאן חברים וחברות נוספים שרוצים לקחת חלק במפגשים אשמח אם תכתבו כאן או במסר אליי... בחודש הקרוב אהיה מעורבת יותר בתחום המשפחות החד הוריות בעיר ראשל"צ מול העירייה ואעלה את ההצעה גם בפניהם. בכל מקרה אם יאורגן משהו כמובן שבתי ואני מצטרפות

אני וה"שד" שלי

הינו מאוד שמחים להצטרף, אך ראשל"צ מבחינתנו זה בערך כמו חו"ל!!! אי לא נוהגת ותחבורה ציבורית בערב ועוד עם ילד... מסובך! אבל אם משהו נוסע מאיזור הצפון עם רכב ואפשר לטפוס טרמפ... אז אנחנו שם...

m i c h a l i

New member
אני יכולה להגיע גם לצפון

אך לא אוכל לארגן שם מפגש כי אני לא מכירה את המקומות וכו' וגם יהיה קשה לארגן מרחוק. אם מישהו מרים את הכפפה ולארגן מפגש בצפון נשמח להגיע

אמנם

נכון לעכשיו עוד די קריר, אבל יש לי בבית גינה גדולה שאני אשמח לנדב לצורך המפגש. יש גם פה בסביבה הקרובה משחקיה גדולה שאפשר לארגן בה ארועים פרטיים. שוה בדיקה. אני חושבת שזה רעיון נהדר להפגש, לתת לילדודס להתערבב, ולקשקש בינינו בצורה קצת יותר אינטימית. לשים פנים מאחורי ה"ניקים" אז...

dudumagic

New member
אני דיברתי על

ארגון מפגש החד ההוריות הארצי ... לא רק לחברי הפורום .. ממש ארוע מאורגן , עם הופעה שלי , עם עוד הופעת ליצן מס 1 בארץ שקוראים להם הופהופטרללה ! אני כבר ידבר איתו שייתן הופעה בהתנדבות ! הוא לוקח להופעה בערך 1500 או יותר אבל אני כבר יסדר שיהיה הופעה שלי ושל הופהופטרללה מי שהולך לקניון הזהב מכיר אותם ! שהארוע יהיה מפורסם בעיתונים מקומיים שיבואו כל האמהות החד הוריות , נארגן כנס כזה בהפקה גדולה ועכשיו עלה לי רעיון מצוין !!!! אני מוכן לדבר עם מנהל (חבר שלי) מתנ"ס דנבר בלוד לנדב לנו את האולם כמו היכל תרבות . זה אולם עם 600 מקומות ובמה . אני רוצה שזה יצליח ! ואם אתם רציניים אז קדימה לסגור פרטים ואני כבר יעשה את כל השאר .

dudumagic

New member
כולם כנסו לקרוא את ההודעה הזאת

אוליי ייתנו לכנס כזה חסות ... וזה ייתן פרסום וסיקור ! מגיע לכל החד הוריות ! טוב גם מגיע לי . .. אולם : מתנס דנוור בלוד (היכל תרבות) שעה : לא סגור תאריך : אינו ידוע חסות : לא סגור המנחה של הערב : מיכלי מפורום משפחות חד הוריות בתפוז מנחה משנה - אילן זיקרי מצוות הופהופטרללה בדרן אמיתי ! דבר ראש העיר לוד - בני רגב הפעלה מדהימה של צוות הופהופטרללה מס 1 בארץ ! קטע של להקת מחול גאז מלוד מופע קסמים מדהים - דודו הקוסם בנוסף אני רוצה להגיד כמה דברים ... סיום עם הליצן מהפסטיגל חלוקת שי לכל הילדים והאמהות הערות : סיקור ע"י עיתונים מקומיים , מי חושב שהארוע הזה יצליח !?

m i c h a l i

New member
דודו כל הכבוד על היוזמה

לצערי כל הארוע די גדול עליי... אני אשמח לקחת חלק אבל כמשתתפת מן המניין. אנסה לעזור לך כמיטב יכולתי אבל אני מאד עסוקה בימים אלה... בינתיים מנסים לארגן מפגש פורום

סיוולה

New member
מיכלי, אם הוא יהיה באזור המרכז

אני יכולה לקחת בטרנטה אמא + ילד (מעל לגיל בוסטר) ולא משנה לי אם זה לא מאזור מגוריי (אני מחולון). ואני ונעמה וסיוולה נבוא.

סיוולה

New member
תנסה לסגור את זה לחג פורים.

או יותר נכון לחופשת פורים. והמנחים - קחו אתם את היוזמה. לנו - האמהות.... תנו את השקט, לבוא לשבת ולצפות, ולהנות עם הילדים.

גיליבת28

New member
קודם כל ../images/Emo50.gif

למה שלא יצליח עם קצת מאמץ הכל יכול להיות ולהצליח עם אתה צריך עזרה כל שהיא אתה יכול פנות אליי אני גרה בלוד ואם אני יכולה לעזור לך בכל דרך שהיא אין לי בעיה. את המספר שלי שולחת לך במסר.

למעלה