מיכלי היקרה ,

נצנצ

New member
מיכלי היקרה ,

בקשר לבן זוגי, הוא רוצה לדעת גם בקשר לעבודה ולימודים <מה הכי כדאי לו ללמוד?>, כרגע הוא עובד בעבודה שהוא לא ממש אוהב, ולדעתי הוא גם לא מנצל את כישוריו הרבים; להלן הפרטים: שם: נמרוד פרי. שם האם: לאה. שם האב:חיים. תאריך לידה:17.03.1975 תאריך עברי: ה' בניסן תשל"ה תודה מראש, הרבה אור ואהבה. הילה ונמרוד.

הילה היקרה- בעניני שאלות עבור אחרים

מאד לא בריא לשאול עבור. מאד לא נוח לי לענות עבור. אני מרגישה כחודרת לפרטיות של אדם שלא ביקש בעצמו הכוונה ישירות ממני. כלל ראשון אנחנו הם אלא שצריכים לבקש את הבקשות. כלל שלי אני לא יכולה להגיש עזרה למי שלא ביקש. יחד עם זאת לא אשאיר אותך מסוקרנת בתקווה שתעבירי בצורה מדויקת את דברי ואפילו תדפיסי אותם. לנמרוד יהיה מאד טוב לעבוד עם אנשים. הוא מתקשר איתם נפלא. מקצועות שקשורים לאנשים: הוראה, פסיכולוגיה עזרה סוציאלית... מכוון שלנמרוד בשמו מופיעה הספרה 8 שהיא ספרה של הצלחה בעסקים כנראה שכוון הלימודים צריך להתמקד אולי בתואר השני בכל נושא הניהול והכלכלה. תואר ראשון במה שקשור לאנשים. מכוון שלנמרוד מופיעה בשמו הספרה 5 זה מוכיח שיש לו יכולות אדירות בחיבור לעולם הרדיו טלויזיה עיתונות- תקשורת המונים. ולבורא עולם בפקס ישיר... ומכוון שלנמרוד מופיע במזלו הספרה 6 ,אדם שבה ללמד אחרים מה זו הרמוניה ומה זו אהבה ללא תנאי אז בהחלט יש בו את החיבור היפה אל עולם הרוח ויתכן שלימודי הרפואה המשלימה מתלבשת מצוין. נמרוד אדם רגיש, כל אדם שהוא ידבר איתו מיד יוכל לתקשר איתו ברמה של נשמה. נמרוד הוא כמו נר ומאיר את הדרך לעצמו ולאחרים. נמרוד יכול להגיע מאד רחוק. בהצלחה לשניכם

למעלה