מיכלי היי

מיכלי היי../images/Emo65.gif

רק שתדעי, שאני ממתינה בסבלנות לניתוח שלך, הוא חשוב לי אז....אני עדיין פה ביי בנתיים והמשך יום נפלא

שווווווווווושנה שושנה שושנה ../images/Emo79.gif

יש לך חושים טכניים וגם יצירתיות וגם יכולת טובה בידיים וגם חושים אסתטיים מפותחים וכל המקצועות העיצוביים אמנותיים עומדים לרשותך להערכתי. את משתלבת טוב בכל מיני מקומות ויודעת להתגמש איפה שצריך וגם לשמור על עצמאותך הרגשית ועצמאותך בכלל. יש בך מידה של צניעות אבל אני חושבת שאת גם מכירה בערכך. את גם עם איזון טוב בין רוחניות ומעשיות. אבל נדמה לי שאת קצת יותר מדי מצטמצמת ומסתגרת או פוחדת להעיז ולפרוץ. יש ביכולתך אבל נורא חשוב לך בטחון וזה אולי קצת תוקע אותך. מדעתך? זה נכון? את נראית לי אדם מעניין ומקסים כזה שגם מעניין וגם כייפי
ואת גם מן תכלסית כזאת ואין לי עצבים להתעסק עם יותר מדי שטויות. גם טיפולים מהסוג המעשי (ריפוי בעיסוק, פיזיותרפיה, כאלה דברים) יכולים להתאים לך. אני לא יודעת אם חידשתי משהו על מה שאמרו לך אחרים, אבל נשמח לשמוע קצת עלייך עכשיו אחרי שכולנו נתנו את חלקינו
. ברוכה הבאה לפורומנו הקט

הלו מיכל../images/Emo24.gif

קודם כל הרבה תודה! לכל אלה שטרחו למעני הודתי להם בנפרד. באופן כללי קלעת בניתוח, מה שתפס אותי הכי הרבה זה שאני צריכה ביטחון בחיים ולא מעיזה לעשות לפעמים את מה שאני רוצה ויכולה. אני עובדת על זה.... לספר על עצמי???
אתם מכירים אותי יותר טוב מהחברים הקרובים שלי. אבל בכללי אני עוסקת בתחום העיצוב ככה ששוב קלעת לכישורי. טוב, חייבת לחזור לעבודה <צריך להצדיק את המשכורת> שוב תודה והמשך יום נפלאאאאא

למעלה