מיכלי ב
- 21.05

aMiRi GiRl

New member
מיכלי ב../images/Emo44.gif - 21.05

היום בשעה 21:00 יש את הרגעים הגדולים של הקדם ארוויזיון. ערוץ 11 היום בשעה 22:00 מיכלי תופיע ב"המאסטרו" עם צביקי פיקי.. כמובן שבהקשר של מרי לו :) תהנו :)

ראיתם את המאסטרו

איזה מדהימים השחקנים שלנו!!!!!!!!!!!!!!!! ב2 תוכניות אמירוש
הופיע ובתוכנית של היום הופיעו כל הצוות של מרי לו
וגם אילנה
שהיא וצביקה,ודרור מרגלית,נסעו ללמד בבית ספר הבמה בחיפה והיא הרסה אותי מצחוק
. ואיזה מדהים עמית צח

aMiRi GiRl

New member
באמת ../images/Emo5.gif

אבל בהחלט (כמו שמירי אמרה) קפרה עליייה! (ה-ק' עדיין תקועה לי ב"קפרה" חחחחחחחחח )

Plasure

New member
באלוהים אני מחזיקה את הידיים בכוח

לא לרשום לך כמה דברים..

LOVEאמיר

New member
כנ"ל../images/Emo4.gif:-{

ואגב, לא כולם חייבים להיות בדעה שלך... זכותי להביע את דעתי! ומה לעשות מותק? זאת דעתי! ותחיי עם זה איך שבא לך! זה גם לא מעניין אותי! ולא כדאי שתתחילי שוב להתנהג לי כמו ילדה בגן, כי חבל שעוד שירשור יימחק (בגללך)... נכון? יופי!
ועדיף שאני אסיים כאן... ביי ביי.

Plasure

New member
יש הבדל בין לא להיות בדעה שלי

לבין להביע את עצמך בצורה כל כך ילדותית, שמושכת כל כך תשומת לב. לא כולם חייבים לאהוב את מיכל, אבל יש גבול.

LOVEאמיר

New member
הא, טוב סליחה.., אני יביע את דעתי..

בצורה אחרת "ופחות ילדותית" : אני לא סובלת את מיכל אמדורסקי! עכשיו זה בסדר? מקווה שכן, אז שיהיה לך יומטוב וביי:)

aMiRi GiRl

New member
מורקי...

אני גם התאפקתי שלא להגיב.. החלטתי להתעלם.. ואני ימשיך להתעלם.. מורקי.. תעזי אותה.. שתחייה בגנון שלה לבד.. לא נשתף פעולה

aMiRi GiRl

New member
תעזבי*

יאאאאא! עכשיו אני באמת התעצבנתי! ראבאק איתך!!!!! סתמי ת'פה שלך וזהו! ראית פה מישהו שאומר משהו רק על אחד השחקנים ממרי לו?! לא ! אז גם את אל תגידי דברים לא במקום! בייחוד לא על מיכי!

aMiRi GiRl

New member
התגובות שלך בהחלט מעצבנות!

תלמדי לומר דברים בדרך עדינה ונעימה! כי יש כאן אנשים שאוהבים את מיכל, מעריכים אותה ומכירים אותה מקרוב, כאלה שמכירים אותה... וזה שאת אומרת את זה, זה לא נעים בכלל! מיכל היא בנאדם מדהים! ואני לא רואה פה שום סיבה שתשנאי אותה כי את לא מכירה אותה בכלל!!!

LOVEאמיר

New member
הא שכחתי.. ואת מכירה אותה ממש טוב??

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח... קרעת אותי עכשיו סיגלית
עכשיו תקשיבי, ותקשיבי לי טוב מותק, מי כאן שופט אנשים בלי להכיר אותם בכלל?! ואם אני ירצה אני אשנא את "מיכי" שלכם! קאפיש?!

למעלה