מיכליייייייי

יחפנית

New member
מיכליייייייי

שלוש שעות ניסיתי למצוא את המילים ל------ למה לי לקחת ללב ...... החיפוש של הודעתך מלפני ימים ניקבר כשהחיפוש מביא לי שרשרת של כל הודעות הפורומים של תפוז ........ אז .... 1. איך ניתן למצוא את המילים של שירים ? בעיברית . 2. אם אני רוצה לערוך חיפוש בפורום ספציפי , איך אני עושה זאת ? 3. אם אני רוצה הודעות של אדם מסויים איך מגלים ? לאור העובדה , שהכרטיס האישי הגיע לי נטול הודעות . זהו ..... הכתפיים כואבות ..... ואני יוצאת לאמבט ולמיטה שיהיה יום טוףףףףףף חיבוק אני

יעל :-)

New member
לא מיכל אבל אשמח לעזור

1. ניתן לחפש דרך מנוע גוגל www.google.co.il . רשמתי בעברית "למה לי לקחת ללב + מילים". ומצאתי ממש תוך דקה. תודה למיכל, אני יודעת את זה בזכותה
אני אצרף את המילים בהודעה הבאה. ואני אחפש את ההודעה של מיכל שמסבירה איך לחפש שירים (במידה ואני אמצא
). 2+3. כשאת רוצה לעשות חיפוש, פשוט לחצי על "חיפוש מתקדם" שמופיע בשורה של שם הפורום, (לדוגמא): הודעת המנהל/ת | מייל למנהל/ת הפורום | חיפוש מתקדם שם תמצאי את כל התשובות לשאלות שלך: - חיפוש בפורום ספציפי או בכולם - חיפוש לפי קריטריון (לפי שם משתמש תמצאי את כל ההודעות של משתמש מסויים, תוכלי לחפש מילה/מילים שמופיעות בנושא של ההודעות או בתוכן וכדומה) תנסי את זה.. לדעתי זה בנוי בצורה נוחה ומובנת. מקווה שעזרתי.

deep ocean

New member
מזל טוב מאוחר!! ../images/Emo77.gif ../images/Emo20.gif

ביום חמישי כל היום הייתי עסוקה והתרוצצתי, ולא הגעתי למחשב. שכחתי לאחל לך מזל טוב!!! אוהבת המון!!!!!!!

New member
למה לי לקחת ללב

זה מה שמצאתי כתוצאה מהחיפוש: למה לי לקחת ללב מילים: אריק איינשטיין-שלום חנוך לחן: שלום חנוך למה לי לקחת ללב- יש לי דברים חדשים בראש, יש לי דימיון שעוזר לפעמים לשכוח. למה לי לקחת ללב- יש לי הרבה לאהוב מראש, יש לי תמיד חברים שעוזרים לשמוח. תן לצעוק, תן ללמוד תן לצחוק ותן לשמוע תן לחות ותן לטעות תן לעצמך לסלוח פשוט לאהוב. זה מה שרציתי לכתוב- לך עם זה לאט, ואז תוכל פשוט לרוץ מהתחלה. למה לי לקחת ללב- יש לי הרבה לאהוב מראש, יש לי דמיון שעוזר לפעמים לשכוח.

deep ocean

New member
מדהיםםםםםםםםםםםםם

זאת ה מתנה מבחינתי. כאשר אני מצליחה לעזור למישהו ואחר כך הוא גם עוזר לאדם אחר באותה הבעייה - זאת המתנה הכי יפה שיכולתי לבקש!

יחפנית

New member
הוצאת את המילים מפי ....חחחחחח

ותודה על המתנה . ומודה למקור .........חחחחחחחחחח אוהבת אני כנסי קצת לפורום המקביל ....... דברים מעניינים שם .

New member
בהחלט מדהים ... תודה!

לפני כמה ימים ניסיתי לחפש מילים לכמה שירים חדשים שאני אוהבת. לא מצאתי אותם באתרים שבד"כ אני משתמשת אז החלטתי להעזר בעיצה שלך. פשוט מדהים! תוך שניה הופיעו לי כל הקישורים המתאימים
אז רציתי להודות לך ואפילו הצלחתי גם אני לעזור ולהעביר את זה הלאה.

למעלה