רונן, יש לי את דירה להשכיר, ואפילו בקלטת וידאו מדליקה עם הכינה נחמה, שהיא בכלל דמות נערצת אחרי שהיא מגלה שלחיילים יש ראש קטן וחוץ מזה אין מה לעשות, מי שלא מבין... לא מבין
אני אפילו לא נכנס לזה , או קיי אני לא מבין , אני מעדיף את ספיידרמן והרובוטריקים מליטנטי , אתם יודעים אה! אני כנראה אעשה מילואים בשבוע הבא אז תתחילו לכתוב לי, יכול להיות שאין לנו הרבה זמן ביחד.... אני
למה אתה כזה פסימי? למה אתה כל כך בטוח שאלוהים יקח אותך כל כך מהר? נראה לי שהוא עוד מועיד לך תקופה ארוכה כאן כדי שתוכל לרדת על כולנו... אל תדאג אנשים כמוך חיים הרבה הרבה הרבה שנים, כמו סבתות פולניות שעושות לכולם את המוות
מכל סיפורי הילדות שלי, זה כמעט היחיד שאני זוכר בצורה כה ברורה פשוט הסיפור טבוע בי,נראה לי שאימי סיפרה לי אותו יום יום במשך שנים! ונחשי מה, כמובן שביתי הגיעה לגיל שאפשר להתחיל, ניסיתי להמשיך את המסורת ולקרא לה את הסיפור המופלא הזה, וקרה דבר מאד מוזר... היא לא אהבה אותו. בפעם השלישית שכבר כמעט התייאשתי היא אמרה לי יש עוד דפים בספר תדפדף עוד...והגעתי לסיפור - ``אבא צייר לי ציור`` אין מילים לתאר כמה הסיפור הזה שבע את ליבה...במשך החצי שנה הבאה כמעט כל יום - כל פעם מצאה משהוא חדש,מתוך הסיפור ופיתחה אותו בסוף היא כבר סיפרה לי אותו ובעל פה... ללמדנו, סיפור זה דבר יפה ומדהים וכך גם המילה הכתובה כל אחד אוהב סיפור אחר והכי חשוב שנמשיך לאהוב, לספר ולכתוב כי זו היא בעצם החויה שמעצימה אותנו..הרי בכל זאת - אנחנו עם הספר מחוייבות של חיילים עם ראש גדול